Söndag och movimaker


Godafton Godafton ;)

Sitter här och försöker göra en liten mini film i movimaker :p och det går väll ganska bra... den är väll en aning random men men x) Vad den handlar om tänker jag inte avslöja, hoppas jag lyckas ladda upp den här någon dag (typ imorgon) vet inte om ljudfilerna kommer att godkännas och så vore det ju bra om jag blev medlem på youtube...det kan ju vara en bra början höhö..

Nu är det Snart Natti Natti- time för mig!


zZzzzZZzzzZzzz...

Imorgon är det en ny vecka, ny månad och nya möjligheter?! eh aa eller något sånt x)

En fredagkväll i pingstkyrkan...


Nu ska jag skriva om vad som hände i fredags...

Jag var i skolan som vanlig, käkade lunch, drog till gymmet och var med Sara en stund. Sen drog jag hem till Emma. Där tog vi det lungt, snackade, åt middag och lite sånt... efter det skulle vi gå ner mot stan för att möta upp en gammal klasskompis. Jag och Emma skulle hänga med till pingstkyrkan för någon ungdomssamlig... Andledningen till det var för att vi hade lovat att hänga med våran gammla klasskompis. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig av kvällen, såg det som något nytt (och det var det minst sagt!) måste kanske säga att jag inte har något emot kristna eller religösa personer överhuvudtaget men jag måste få säga min åsikt!

När vi kom dit så mötes vi av vänliga människor och vi gick in i kyrkan (som såg mer ut som ett vanligt hyreshus, men inuti så såg det ut som en kyrka) Vi satte oss ganska långt fram... Det var högt i tak precis som det brukar vara i en kyrka, längst fram var det som en scen/läktare och det var som en stor filmduk uppsatt nedanför den så satt ett band, en gitarrist, basist m.m. Det började med att en tjej hälsade oss välkommna, sen precenenterade hon en tjej som skulle prata om... eh sitt liv? Hon började prata om hur hemskt hennes liv varit under en längre tid då hon gick i åttan (Hon gick ettan på gymnasiet nu) och hon måde inge bra så förljde hon med någon till kyrkan och hittade hoppet och hon kände att jesus tog emot henne och älskade henne, han tog alla hennes synder...blablabla... Hon stod där i säkert en halvtimme och pratade om hur hon fann Jesus och hur mycket Jesus betyder för henne. Jag tänkte jaha men okej kul att hon funnit Jesus måste vara kul att ha något att tro på... Redan då tänkte jag "aa men okej...det är var anorlunda men det funkar väll" det var inget mot vad som hände senare...

Då skulle vi sjunga lovsånger...det är sånger om Gud/jesus som går typ "Herre vi prisar dig, Du är alltid med oss hallelujah våran herre" innan så hade jag skämtat lite om just det här... säger dom Hallelujah så kommer jag börja sktatta och så började dom säga så... jag visste inte vad jag skulle ta vägen och Emma kände typ lika xD... Inte nog med det så var det någon kille lite längre bak som heeeela tiden kommenterade och upprepade allt, sa tex. tjejen där frammer " Jag är så lycklig att Jesus är med mig" sa han typ "ja precis Jesus är med oss" det hände inte en gång han gjorde det typ hela tiden. Sen blev det ännu mera lovsånger... det kändes som om jag kommit in i en film som handlade om någon "sekt" eller något sånt, jag hade aldrig varit med om något sånt här tidigare... Det var udda och mitt i lovsångerna ställde sig dom flesta upp och sträkte upp händerna mot taket och försökte "Nå Jesus" Jag satt där och typ himmlade med ögonen och kände mig felplacerad...

Det var en 19 årig kille som predikade om hur gud skapade Eva och Adam... han breättade massor, fast på ett ganska kul sätt, men hela tiden så blev det lite väl mycket Jesus... "Jesus är med dig" "Jesus tog med sig alla synder när han spikades upp på korset" "Jesus levde hela sitt liv utan att göra ett enda misstag" och jag kunde inte låta bli att ifråga sätta det där i mitt huvud plus att jag hela tiden fick jätte knäppa bilder i mitt huvud xp... Men om Jesus levde utan att göra ett enda misstag, jag menar hur gick det till? man gör ju fel för att lära sig av det som att bränna sig på spisen om man inte gör det så lär man sig inte att den är varm, men bränner man sig  så gör man (oftast) inte om det... men Jesus kanske redan viste om sånt... aa så måste det väll vara då, men det är fortfarande konstigt tycker jag att leva utan att göra misstag. Måste säga att killen som predikade var snygg...höhö det la jag märke till men att fatta vad han menade var svårt xp

Efter själva saken i kyrkan så var det fika, grattis för dom som var där första gången... Så gratis fika fick jag å Emma iallafall ;) När vi satt där och fikade så började en tjej att prata i nån mick och bah "Ni måste veta vad som nyss hände..." Då var det så att hon hade haft ont i en visdomstand och hon frågade dom hon satt med vid bordet vad hon skulle göra åt det... Dom föreslog att dom skulle be för henne (surprise)... och hon påstod att efter att dom bett för henne så kunde hon tugga igen... och killen som kommenterade allt bah "yeah AMEN...prisa herren", ja så tandläkaren kan nu mera känna sig överflödig... höhö nerrå men det kändes också lite så här "okej? eh... så bra då"

Besöket i pingstkyrkan tillhörde helt klart ett av dom ovanligaste sakerna jag någonsin gjort...och jag kan konstatera att jag inte tänker bli religiös, jag står helldre mittimellan och ser varje religion utifrån... Att vara en del av det känns inte riktigt som det är något för mig. Fast det är klart att gemenskapen som dom har är något extra och det måste vara en enorm trygghet att tro att det alltid finns en mening med allt. Men jag har svårt att tro på det... inte att det inte finns någon mening med livet för det kanske det finns, men det som står i bibeln att allt skulle vara sant tvivvlar jag starkt på... men man vill ju gärna ha bevis på allt hela tiden och ibland så kanske man helt enkelt inte ska veta... men jag vet inte, det här kan vridas upp och ner hit och dit, och vi kommär ändå inte komma fram till något... Så folk får tro på det dom vill men jag vet att jag inte kommer att dyka upp i pingstkyrkan något mer iallafall x)

Säger ytteliggare än gång att detta är min presonliga åsikt med en del humor i så man behöver inte ta allt så hårt och jag menar inte att håna alla kristna, jag berättar bara om hur jag upplevde det!

Peace out!


FF = FlummigFredag.... och det var bara början


Helloj! :p

Har inte hunnit med att blogga men nu skriver jag iallafall ett kort inlägg ;) Jag är hemma hos mami och my friend Emma is in dah house! ;) (vet inte vaför det blev engelska där, men coolt lät det) höhö!

Ska skriva ett lååångt inlägg om gårdagen senare, men just nu så känner jag inte för det ;p gårdagen var verkligen mysko...kvällen iallafall!!


Emma & Jag! :D Bilden ger mig massa minnen!! Stockholm påsklovet 2009 Underbart!

over and out!

Ps. GårKvällensläggdags citat var....
Jag: varför heter alla chips sorter nästan alltid något på engelska?
Emma: vet inte...
Jag: Nä men typ sourcream and onion, varför heter det så?
Emma: aa men det låter väll bäst så..
Jag: hmm... för hur fräscht låter "Surkärm och lök" ?

höhöhö xD sånna diskussioner kan man också ha x)

Ska fatta mig kort ;)


Tjeenaa bloggen och alla som läser ;)

Detta inlägget så ska jag fatta mig kort... inga onödiga detaljer om nått konstigt som inget engentligen bryr sig om... höhö nu kör jag!

Började dagen med att... Vakna (tidigt), vänta på bussen, frukost på skolan med Sara, plugg med Sara, Samhälle, åkte till folketshus för att se teater som utvecklingstörda gjort (BRA TEATER), åka buss från folkets hus smockad med massa små barn, lunch på skolan (tacko-paj... mums), följa med Sara och köpa hårfärg, Teater i 3 h, slut på skoldagen, Hem till Christoffer, göra pannkaka, Anna färgar Saras hår, Saras hår blev inte som det skulle, äta pannkaka, stressa till dansen, dansa, blev hemtad av mamma på dansen, skjusade Anna till coop för att köpa hårfärg till Sara, Åka hem, skriva klart Svenska- uppsatsen, nästan klar med svenska- uppsatsen... Och nu sitter jag här och skriver ett vääääldigt kortfattat inlägg om min dag! ;)


Tog bilden imorse på väg till bussen... ibland så tar min mobilkamera förvånandsvärt bra bilder ;)

Natti Natti, Nutti Nutti Pissi Pissi x)


 

Uppsats uppsats


Tjeenaa blooogeeen ;)

Uppsats Uppsats jag skriver Uppsats... borde inte blogga, borde skriiivvvaa UPPSATS! höhö men det går ganska bra nu faktsikt, tuppen upp för det! Snart kan jag precis allt om den där mannen August Strindberg, är det nått ni undrar så är det bara å fråga...jag har Strindberg-jour mellan kl 21:03 till 21:07 på söndagar udda veckor, varannan månad xD Då sitter doktor LajsA och svara på frågor om dah man August ;)
... aa eller så inte! hehe.

Men nu ska jag Skriiiivaa lite meeeer! Sen ska jag kolla film med mami ^^,


bjuder på sn vääldigt snögg bild ;) höhö (undrar vad jag håller på med) xD

hejhå nu ska jag gåå!

Komplicerat


Allt känns komplicerat just nu... Mina tankar, kärlek...och massa annat. Allt känns så jobbigt på något vis men samtidigt så är det mesta bra... som sakt det är komplicerat.

Sen känns det som om jag är allt som börjar på T... Trött, Tråkig, Tyst och en Tänkare... det är precis som om det här är någon lite halv jobbigt period, då inget riktigt känns som det ska eller är som det borde vara. Det känns ungefär som jag har ett litet regnmoln över mig... men efter regn kommer skolsken så snart blir det väll bättre antar jag.


Låten är mitt solsken i regnet.... och Dregen är coolast!

Sara var söt som bjöd mig på glass idag! ^^, det fick mig på lite bättre humör...
men du är söt även då du inte bjuder mig på glass ♥

åsåvidare.


Irriterad, trött och del saker att göra... kvällen blir bara bättre och bättre (hej ironi!)
Sängen känns lockande och en kram skulle kännas bra... men det finns bara jag i rummet så det kan bli svårt. Sängen står iallafall där den alltid stått, känns tryckt x)

Snart klättar jag upp i sängen och inget kan stoppa mig!


Old pic!

Det kanske är dags att gå vidare och sluta tänka på det... eller ger jag upp för lätt då?

Natti Natti!


kära bloggen...


Idag var det en tänkardag... En dag då jag fastnar med blicken och bara fortsätter att tänka och tänka och tänka... Jag fastnar i tankarna och allt blir klurigare än det var från början, känns det som. det vore så mycket lättare att släppa lite tankar och vara här och nu, då skulle det vara roligare... men hur lyckas man med det? jag kanske borde börja meditera... höhö skulle jag sitta still och försöka tänka på ingenting, då tror jag att grisar kan flyga också (för unge fär så stor chans är det att det skulle hända) och det kanske är just därför som jag skulle behöva göra det, men det får jag prova en annan gång... kanske då grisar kan flyga x)

Just nu är jag en aning irriterad.. jag har en sv-uppsats som ska vara klar på fredag.. jag tycker att jag ligger ganska bra till så det är inte riktigt problemet, det som är ett problem är att hitta lung och ro att fortsätta skriva och hur bra går det då två småsyskon ska vara i mitt rum. Den ena tjatar den andra pillar på saker som man inte ska pilla på (iallafall inget som hon ska pilla på) underbart! Resultatet blir att jag blir irriterad och sur, börjar skrika lite för högt och det resulterar i att dom också blir sura för att jag skriker. Jag känner mig taskig när jag lyfter ut den minsta ur rummet och sen låser in mig på mitt rum... hon är liten och söt, fast bara för att man är det så får man inte pilla på saker som ingen ska pilla på. åååh jag känner mig iiiiirriterad på allt och jag hatar att det går ut över människor som inte har gjort något ex min älsta lillasyster som faktiskt bara vill vara i mitt rum för att hon får vara ifred där och för att hon tycker om det.. men då kommer jag å skriker på henne när andledningen knappt finns alls. Dumt! Känns inte bra alls och då blir jag mer irriterad, fast på mig själv och vipps så har jag fått en jättefin cirkel då allt bara går runt runt... ännu mera UNDERBART!

När jag ändå håller på så ÄR JAG IRRITERAD PÅ VINTERN!!!


Bilden säger allt!

Irriterad tjej söker något/någon som kan får mig på bättre humör!!

ps. Sommarjobb måste jag också fixa!!! -__-

söndag den tjugo....


Gooo mooorgon! :)

Det är söndag den tjudoförsta februari år tvåtusentio, det är Hilding som ha namnsdag (kan vara bra att veta om man kännner någon som heter det, fast det gör inte jag) och vädret just nu är vitt, snöigt... solen skymtar fram. Den finns där bakom det vita någonstans.
Jag har ätit go frukost, mannagrynsgröt ^^, Idag är planerna som så att jag ska plugga! Tänker fan bli klar med uppsatsen idag (eller stora delar av den iallafall) det är väll det jag ska göra, men det vore kul att gå ut och fota lite men är vädret så här så blir det vita bilder så jag hoppas det klarnar upp och blir en stooor blå himmel.

Om det blir några bilder eller ej, lär visa sig ;)


Blååååa himmel vart är du?

Baj baj!

ett långt natt-inlägg... tankar som aldrig riktigt försvinner.


Klockan är snart ett, här sitter jag och har ingen större lust att sova, fast det vore skönt men samtidigt så är det ganska skönt att sitta och nörda vid datan och lyssna på musik. Alla roliga på msn har loggat ut, trist men så är det. Har varit en kul kväll, pappa har haft två kompisar på middag och vi har ätit massa go mat, pappa har lyckats ha sönder ett ölglas så att bara botten låssnade, ibland lyckas man bra och det var kul. Fulla och glada så satt dom snacka en massa, det var go efterätt lagom till kl. elva. Jag har i princip suttit vid datan heeela kvällen men det har jag inget emot har haft roligt msn-snack med jossan och helt plötsligt dyker en kille upp och vill chatta med mig. Det är en sån kille som jag inte vet hur han hamnade på min kontaktlista, men där är han, han kan inte stava, han har fått för sig att jag gillar honom... men när jag visade det vet jag inte riktigt jag är bara dryg mot honom men han tolkar det tydlig som om jag gillar honom. Konstigt att han frågar mig om jag har någon kille varje gång vi snackar och jag driver ju med han och säger att jag har en kille... nästa gång har jag tre haha undrar vart dom är ikväll, synd att dom inte finns... fast en skulle räcka gott och väl.. undrar vart han är?

Det kanske är så att vissa ska leva ensama, det är bara så det är men då är man ju ett offer, att man inte kan påverka hur man lever men det kan man ju faktiskt göra... annser jag! Men kärlek är krångligt och ingen fattar någonting av det mer än att det är helt underbart när den väl slår till som ett slag ihuvudet, som ett mjukt slag i huvudet. Man kan inte leta efter det, slaget ska komma då man är helt oförberädd... synd för mig då! som tänker på det nästan hela tiden, när är man oförberädd då lixom? Men så länge så kan jag ju ha kul ändå, jag menar livet är ju inte så dåligt även om jag inte har hittat någon att hålla i handen när jag går på stan, eller någon att säga "jag älskar dig" till på det sättet. Men jag antar att det är värt att vänta på.. det där jävligt uttjatade ordspråket "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" kanske stämmer... eller vad vet jag.
Men tills vidare så tänker jag stuttsa runt och ha kul, jag menar inte att man inte har kul när man har någon... men livet stannar ju inte upp bara för att man är singel, allt är kul på olika sätt... jag har mig själv och det känns faktiskt bra, för varför ska jag hitta någon att "vara ihop med" om det inte känns rätt.. ska det vara så ska det vara på riktigt, annars kan det vara! ;) Nu har jag typ skrivit en heeel uppstats om det...höhö på natten kommer tankarna fram, fast det gör dom på bussen också och i skolan ibland, i matkön, i väntan på bussen... Tänk om jag skulle kunna tänka på något "viktigt" som exempel hur jag ska skriva klart min uppsats eller hur jag ska fatta spanskan, men det är inte lätt att säga åt tankarna att fokusera på något annat än såna tankar som jag egentligen kanske inte har så mycket nytta av, men någonting är dom väll bra för. Det är ju bra att jag tänker... det finns det ju dom som inte gör det...höhö.

Klockan är snart två...
Ska nog sluta skriva nu... inlägget kommer aldrig ta slut annars! xD

 

D-A-D är e väldigt bra grupp har jag kommit fram till inatt :)

The end of this inlägg!


Msn-snack!


God Kväll ;)

Sitter å nördar msn, chattar men en vän som jag kännt ända sen man satt i sandlådan och käkade sand, haha nä men vi har känt varandra  väääldigt länge och det spelar ingen roll hur ofta eller sällan vi träffas för när vi väl ses så känns det som igår. Det är bra att det är så, nackdelen som är nu är att det typ är 60 mil mellan oss och det suuuger hårt! Vi kom fram till att en maskin som skulle kunna teleprotera människor från en plats till en annan jättefort skulle vara as bra!

Du betyder massa för mig Jossan, min käre "barndomsvän"  ;) ♥


hahah så här kan det se ut ett "vanligt" msn-snack... alltid lika kul xD

Msn is dah shit!!
(när man inte kan ses "påriktigt")


skoterskoterskoterstädpluggpluggdag...


Underbar dag! Har åkt skoter en lång sväng och det var heeelt underbart. Sen har jag varit duktig och städat mitt rum som sett ut som ett kaos för att jag bara varit hos pappa ibland och inte alls brytt mig om att städa, men nu är det ordning och reda + damsuget. Sa åt mig själv att jobba mer på min fördjupning... och det blev faktiskt av, brukar vara väldigt bra på att snacka en massa men glöma bort att faktsikt göra det jag snackar om. Fast idag så har jag skrivit lite mer om August Strindberg och hans liv... idag var det fokus på hans äktenskap... visste ni att han han hade 5 barn? eller att han gifte sig med en 22 åring när han själv var typ 56 år? det är ju lite nasty kan jag tycka men var dom lyckliga så var det väll bra... frågan är om dom var lyckliga, jag skulle inte vilja vara ihop men en som är typ 34 år älder som praktiskt taget skulle kunna vara min pappa, men det finns ju dom som tänder på äldre höhö så det är ju inget nytt. Så jag har alltså pluggat på EN lördag, det händer inte ofta men det är ju inte dumt... fast det är ju kanske inte det roligaste man kan göra på en lördag precis.. men men.

Hade jag inte glömt kamern hemma så hade jag visat lite bilder från skoter-åkningen nu... men ni får nöja er med...

...En "gammal" bild på mig ;)

Seee yah later!



God banan!


Tjenaa hej hej ;)

Bloggar från en hus ute i skogen! Jag är nämligen hos pappa :D HAPPY!
Vad har jag attsäga om dag som varit idag då?... Jo Det var en sur busschafför som körde bussen i morse, det visade sig att det brann typ där Anna bor (i närheten), städtanten på skolan var också sur och så var det inriktningsdag på skolan så det var teater heeela dagen + att vi var med musikarna, men det var kul :D Att vara med musikarna iallafall sen det vi gjorde var väll inte så jättekul vissa stunder. Efter skolan så drog jag till gymmet, det var härligt och det lär ju kännas imorgon... men det är ju bra det blir som ett kvitto, man vet vad man gjort ;) Middag blev det med pappa, på menyn så stod det KINAMAT!! Det var as gott! me lika a lot! Det var bufé och efter det så fick vi friterad banan och glass. Jag gjorde något som typ aldrig har hänt... jag gillar inte bananer, men jag käkade upp den friterade biten av banan. Oh my god! det var typ första gången i mitt liv som jag käkade mer än en tugga av en banan... hahah jag blev nästan lite chokad, banan har jag typ alltid ogilla (hata låter så starkt) Men det var gott så jag blev mycket förvånad. Å jag måste bara berätta att jag träffade en kompis, Nelly som jag inte sätt på länge det var typ som ödet. Jag hörde någon som ropade och jag vänder mig om och där är hon :D Det var kul att ses, men vi måste hitta på något kul snart!
Kul dag, den får 5 av 5 toasters Kanonkul ;) höhö


Hos Pappa ♥

FilmFilmFilm!

Ha det bäst!

Torsdagmorgon och en glömd pyjamas


Gomorgon Gomorgon!

Har Precis landat i skolan, Om typ 20 minuter så ska jag ha Samhälle och det är väll rätt okej. Men jag kanske skulle ha lämnat in en uppgift för länge sen... fast det fixar sig. Jag har kommit på en sak att jag inte är jättebra på att packa, det är väll inget man måste vara bra på men jag skulle behöva vara det med tanke på att jag dansar två gånger i veckan och då sover jag hos Anna. Sen gymmar jag också och då måste sånna saker packas ner. Fast jag är väll ganska bra att packa.. det jobbiga är att KOMMA IHÅG allt x) och det har jag lyckats med idag eller inte lyckats med, glömmde pyjamasen och nästan tandborsten x) Men annars så har jag nog fått med mig allt... borde inte sitta här och tänka efter för jag kan inte göra något åt det, är det hemma så är det.
Det känns som om idag kommer bli en bra dag, trotts att jag fick stressa till bussen och sen stå och vänta på den. Det är dans idag och det gillas enomt mycket, det är ett jävla tjat om dans... men jag tjatar hur mycket jag vill ;) Nu borde jag gå till lektionen!

Byeee byee skriver mer när det dyker upp ett tillfälle ;) 

en chans....

 

När jag ser dig så kan jag inte låta bli att le, du är så fin. Du vet inte att jag sitter här och skriver det här, du vet inte ens om hur jag är. Du är för fin för mig, jag tycker inte att jag är fin nog för dig. Du skulle säkert hitta någon finare, någon sötare, någon snyggare, någon som du passar bättre ihop med... men allt jag vill ha är en chans...   En chans att få visa vem jag är.



Känns lite patetiskt.


just denna onsdagskvällen...


Sitter här, vid datan... jag borde göra något bra som att plugga lite mer matte eller göra mer Sv, men nu sitter jag här vid datan och gör tvärt om... men jag är inte sur för det, jag har bokat klipptid så den 4 mars så ska jag minnsan iväg å klippa mig! Det var mer än ett halvår sen jag klippte mig så det behövs! Sen har jag lite andra planer också för mitt hår... men just nu står klippning högst upp.

Sugen på popcorn är jag! packa måste jag göra! väldigt kul grej som jag fick reda på nyss är att jag ska träffa min pappa på fredag å vi ska käka go china mat! yummii ^^, Sen åker jag hem till han och chillar heeela helgen!
Men innan det är helg så är det lite kvar att göra... Imorgon så är det DANS med Anna! :D efter det blir det mys med "gänget" ;) Vi ska kolla Vampire diaries som är en bra serie som började förra veckan. Jag är inge bra på att följa serier och det händer väldigt sällan att jag kan kolla på en hel serie utan att glömma bort att kolla eller bara inte göra det, men nu ska jag lyckas följa en! fast den här serien verkar faktist as bra såå det blir nog inga problem.

Nu måste jag skriva en lita på saker som jag ska göra, har så mycket i huvudet så då är listor vääldigt bra att ha. Jag gör faktiskt listor nästan jämt, det kan vara allt ifrån vad jag ska komma ihåg eller vad jag måste köpa m.m.

LajsA´s "att göra" lista:
Packa massooor! (till imorogn och till helgen)
Plugga, sv-uppsatsen, matte och eng (måste göras inom en vecka)
Träna en gång till innan veckan är slut!
Städa rummet.
Skriva ner lite saker i en bok (liite hemligt) ;p
Komma ihåg att jag inte får glömma en sak imorgon x)
Göra mitt bästa på dansen (imorgon)

Det var nog allt jag hade att skriva upp på listan!


Slänger in en egobild bara för att jag känner för det!

                                     
                                   Nu har jag ett val: semla eller popcorn? det ÄR frågan ;)







tillbaka på gymmet & Coola bilder från helgen!


Tjena Tjena :)

Kom hem från gymmet för en stund sen och ni ska bara veta hur härligt det var på gymmet! Det var jättekul, jag gillar det verkligen. Jag tränade inget förra veckan för jag kände mig lite sjuk så det var bäst att ta det lungt. Men nu är jag tillbaka igen och det är skönt! Hoppas att jag hinner träna en gång till innan helgen!

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från Helgen i Klövsjö!



Fredagskväll, lekte en lek med plastmuggar... men Anders verkar använda dom som en kikare x)


Mysljus och Christoffer spelar gitarr!


Sara är söt ;)


Christoffer gör en... eh arg/fundersam min xD


Jag och Sara letade efter katten Nisse....


I den lilla stugan sov vi ^^,


Fruuukooost-time på lördagen!


Muuumsigt!


Go Alla hjärtans dag fika som vi fick på söndagen :)

Jag tog tyvärr inga bilder i backen då jag åkte Snowboard... men this is it!
Mysig helg var det! Tack! Sara, Anna, Anders och Christoffer!! :D

PluggPluggPlugg!!




En skolkare?


Tjeeenaa bloggeeen :p

Just nu är jag i skolan och nööördar data, ska egentligen ha idrott å bada men jag känner inte att jag vill. Nu tror alla att jag skolkar.... och ja det gör jag ju på sätt och vis men jag badade faktiskt förra veckan så jag har ju badat en gång iallafall! Men istället för att bada så ska jag och Sara sätta oss och plugga snart, vi ska vara vääääldigt duktiga. Har en uppsats som ska vara klar nästa vecka så det gäller att göra klart den... blablabla men det ska gå!

Nu är det plugg-time!

Skriver mer ikväll tror jag :)


Ps. hade dans igår (som vanligt på Tisdagar) det VAR kul!! "Alla har en bitch inom sig, det är bara att TA fram den!!"

Have a najs day!

"du täcker mig med ärter och säger att kriget är över" - En helg i klövsjö


Tjeeenaa blooogeen!!!

Det var länge sen, det känns som om det var länge sen iallafall!
Jag har varit lite bortrest så det är därför uppdateringen varit låg, men nu är jag tillbaka on dah blogg!!!
Nu kommer vi till frågan... vart har jag varit? och här kommer svaret:
Jag har varit i Klövsjö hos Anna med Anders, Sara och Christoffer. Vi har haft vääääldigt kul och jag kanske borde berätta vad vi har gjort. Allt började med en bussresa från stan i fredags, innan vi fick kliva på bussen så satt jag och Anna mittemot två/tre alkisar (dom var två sen kom det en till, sen gick han igen) xp Det var intressant... Dom pratade om massa saker bland annnat att man får stor mage om man dricker, en av dom påtod att det var levern och det har han ju delvis rätt i ;) En av dom började snacka om att det var fredag och då skulle det vara "Enormt mycket fredagsmys" som han själv sa... Sen dök en till upp och han sa "hörrni grabbar gissa vem jag träffa... K n Ulla höhöhö" Sen fick vi äntligen kliva på bussen och lämna alkisarna, men jag undrar om det blev "enormt mycket fredagsmys" för dom grabbarna, antagligen inte fast det beror ju på vad det innebär för dom... om det är att hitta en halvfull flaska med hembränt så har vi nog inte samma syn på "Enormt mycket fredagsmys" xD

Åter till resan.... Vi åkte buss till Åsarna där vi klev av och gick och fick fika hemma hos Annas farmor och farfar. Det var massa mysigt vi fick te, mackor och bullar. Efter att ha fikat ett tag så dök Annas pappa upp och vi skulle åka mot klöööövsjööö (massa ööö) xp Vi var lite för många för att få plats i en bil så men lite fantasi så var jag en "långhårig tax" och fick sitta bak i bakluckan, det funkade faktiskt utmärkt ;)
Framme i Klövsjö så slängde vi in grejerna i huset sen drog vi till Vemdalsskalet där det var ett afterskiband som skulle spela. Stämningen i lokalen var på topp, det var massor med glada människor i täckbyxor och det var öl på golvet lite här och där så man klibbade nästan fast i golvet. När musiken drog igång så var det awsome!!! :D jag tyckte det var as kul med folket och musiken (kanske inte det bästa bandet... men bra var dom iallafall)
Sen åkte vi hem till Anna och åt middag. Eftermiddagen så spelade Christoffer gitarr och vi sjöng lite... Sen smet jag och Sara iväg upp till över våningen. Vi hittade nisse (katten) jag och Sara satt där uppe ett tag i hopp om att dom andra skulle börja sakna oss och komma och leta... men det gjorde dom inte så vi satt där i en garderob helt ensama. Men tillslut så kom dom upp och började leta och hittade oss x) Resten av kvällen så kollade vi på The vampire diaries (en bra serie som jag ska börja följa... hoppas jag lyckas) efter den så kollade vi på en as bra/gullig/söt/udda film Edward Sissiorhand, den gilade jag :DJuste jag glömde att nämna att det blev lite "paradise Hotell drama" då Anders blev "Sur" på Sara... men det löste sig ;) Kvällen fortsatte med flum och skoj.

På lördagen så vaknade vi väääldigt tidigt, utan att ställa någon klocka eller något det konstiga var att vi faktiskt var pigga (eller vissa av oss iallafall) ;p Vi käkade fukost och sen packade vi in massa skojiga saker i bilen som exempel snowboard, ett gigantisk-batman-tefat xp Sen bar det av mot Vemdalsskalet, där jag skulle lära mig att åka lite snowboard (med hjälp av Anna) och Anders, Sara och Christoffer skulle åka det gigantisak-batman-tefatet. Vi hade en mysig dag i skidbacken med snö, fika, kalla korvar och en hel del skratt. Efter en mysig dag i skidbacken så åkte vi hem igen (till klövsjö) Jag lyckades somna i någon form av fotölj för jag var så trött. Sen sa Anna att hon skulle duscha och ja sa "jag ska nog ta en powernap" dom andra sa "men det har du redan tagit" (för jag fattade först inte att jag sovit xp) men jag sa "jaha...men då tar jag väll en till"
Kl. halv sju så skulle Anders, Sara och Christoffer åka hem till stan igen, så jag och Anna vinkade av dom och såg bussen åka iväg... Vi käkade langos till middag sen glodde vi på medlodifestivalen. Det var faktiskt inte så dumt men det bästa var nog Annas lillebrors komentar "Du täcker mig med ärter och säger att kriget är över" hahah xD  det var nämligen så att Första text reden på Andreas Johnsons låt började med "you cover me whit peace and tell me that the war is over" men han hörde ärter i stället för fred xp det tyckte jag var kul ;p

På Söndagen så vaknade vi också tidigt, det måste varit något med den lilla stugan som vi sov i, måste varit någon slags inbygd osynlig väckarklocka som gör att man vaknar kl åtta.. eller något sånt. Vi chillade lite hemma hos Anna och dansade lite och hittade på lite allt möjligt. Men Söndag betyder "åka hemdag" och det gjorde vi... bussen var full så vi fick sitta på golvet längstbak vid trappan. Men när vi kom till Svenstavik så fick vi byta buss och då fick vi sitta ner :) Vi satt längt fram och Anna hade md sig sin dator så vi hade inte tråkigt. Hon visade mig första delen av how i met your mother...för jag har aldrig fattat vad den serien handlar om... MEN nu gör jag det ;p kvällen slutade hemma hos mig och Anna var med, vi chillade, käkade go´a mackor och kollade lite på Wallander. Sen var vi så trött att vi typ somnade.

Så det var mig helg i det stora hela!

Om det var någon som läste allt så kan du väll kommentera ;)


fiiin utsikt genom ett av föntrena :p

Fler bilder kommer senare!! :D

Allt för nu!



11 februari 2010, En torsdag


Tjeenaa :)

En underbar Torsdag!!

Jag har packat massa och resultatet är en STOR FET blå väska, jag ska nämligen sova i stan i natt och sen på fredag efter skolan så åker gänget (Jag, Anna, Sara, Christoffer och Anders) till Annas home town Klövjö ;p
Det ska bli jättemysigt!! ^^, Jag tänkte lära mig åka lite snowboard och Anna kommer vara min tränare... undrar hur det kommer gå? Anna är säkert jätteduktig men jag? kommer jag kanske krascha in i ett träd eller starta en lavin? fast nu ska vi nog börja i barnbacken å vad kan hända där egetlingen? Det blir sääääkert bra bra :)

Nu ska jag och den STORA FETA blåa väskan snart åka in till stan för att det är skooolaa-time, blir Samhällskunskap, lunch och Teater låter inte så dumt. Efter skolan är det middag och senare DANS! ♥



Jag började tro att det inte skulle bli något mer
men jag hade fel och gud vad jag är glad för det.
Det är inte mycket, men tillräkligt för att få mig att le.


Haaa det bäst!

jag lever och har nyst 1000 gånger


Tjeena Tjeena hej ;)

Jag lever...
Det var ett tag sen sist... Vad har jag gjort? hmm..´
Måndags var jag på bio med bror och pappa. Det var vääääldigt kul, bio är det bästa som finns! Vi såg Snabba cash och den var inte så dum... ååh den snygge joel var med i den... höhö *dreggel* x)
Tisdags var det dans med Anna :) det var kuuuul! Det blir faktiskt roligare och roligare för varje gång som går och det är många veckor kvar så det är kul när man hittar något som är kul samtidigt som man faktiskt rör på sig.. shake shake soooome ass ;)
Idag så var det bad på idrotten med massa rutschkana-åkning... skoj skoj... förutom då Jag, Sara och Anna åkte alla samtidigt ner för en stor rutschkana... Allt gick bra ända tills då vi "landat" (eller kommit ner eller vad man nu sak säga) så jag på något sätt vällte och lyckades göra en bakåtkullerbytta och slog i huvudet, toppen det var jätteskönt med vatten i näsan, i öronen.. ja lite överallt + smärta i huvudet.. eller så inte höhö xp
Men det gick bra... än så länge lever jag, fast jag har typ gått och blivit förkyld eller något sånt. Det är inge kul (vem tycker det egentligen) jag käner mig snovig och har nysit 1000 gånger idag, personligt rekord tror jag ;)
Efter skolan drog jag till Apoteket för att fixa lite bra-att-ha-saker, det blev Alvedon och nässpray... Jag ska knarkaaa så att livet hänns lite bättre... höhö *blir hög på nässpray* ;p 

Jag måste lära mig en sak... Att sluta klaga! jag tycker att jag klagar för mycket och det är inge kul för någon, speciellt inte för dom som lyssnar (om det finns några kvar...höhö) nejmen det är inget jag vill göra, det är bara nått som jag gör ändå som en dålig vana. Så det ska bli ändring på det!

Nu ska jag snart äta middag sen blir det lite plugg och senare sooovaaa!




Snnnoooviiig Tjej x)


astalavista!




Bra jobbat!


Gokväll ;)

Nu sitter jag här och har faktiskt hunnit med det mästa på min "Att fixa-lista" men inte allt och det känns ändå lite jobbigt... men men man kan inte göra allt. 

Nu vill jag sooovaaa! imorgon är det måndag, vilket betyder skola, vänner och flum :D ♥ 
Imorgon blir det även middag på stan med Pappa och lillebror och sen biiooo, myyysigt ^^,

låter bra bra!

Natti natti!

ps. kl är snart tio och jag tänker sova... BRAA jobbat mig själv! ;p

Söndag i lajsa´s liv


Tjeenaa Tjeena :p

Det är Söndag... En dag som är rätt tråkig, gör bara tråkiga men bra saker (eller försöker göra det iaf)
Jag har lyckats ganska bra hitils :)

På LajsA´s "Att Fixa-lista"
♦ Städa
♦ Vika kläder och lägga in i garderoben
♦ Plugga: Skriva logg
              Religions uppgift
              Sv uppsats.
              Eng.
♦ Duscha, fotbad.
♦Lägga mig hyffsat tidigt.

Som ni ser så är dom två översta punkterna fixat! och loggen är snart klar.
Bra början, hoppas på ett bra slut också ;)

Fixat lunch har jag också gjort, gott gott ^^,

Tomatsoppa, knäcke-macka med ost och ett glas jos x)


Nu måste jag fortsätta fiiixxaaa!!


whaaats happening :O


Det känns inte så bra... håller jag på att bli sjuk tro? vore just tyyyypiskt.

Det är inge kul... ligger i soffan å kollar på tre olika kanaler som det dessutom är typ störning på... känns som om det är jag som orsakar den för varje gång jag går från tv:n så verkar den funka bra... Min utstrålning kanske inte är så bra höhö xD Sen dyker min eh så kallade "hyppokondri" upp och jag kanske har tarmvred... jag vet inte vad det är men ont i magen gör det nog (precis som det gör på mig) vissa googlar ju sina symtom... men min fantasi skrämmer tillräckligt ibland så jag ska nog inte ens försöka mig på google x)

Men just nu så sitter jag juh upp å skriver detta inlägg så jättesjuk är jag ju inte... men jag kännde mig inte så pigg för några timmar sen.

aja det lär visa sig


hmmm...

Film och popcorn med mamma gör nog allt lite bättre ♥

Känns som en söndag.


Heej halllåå

Nu är jag hemma...

Jag har varit i stan i går till idag. Var hos Anna (har blivt mkt "hos Anna" på senaste tiden, men jag tycker det är kul) :P aja När jag dök upp hos Anna i går så satt hon och Christoffer och käkade middag som Anna var sååå stolt över, bra bra! Senare kollade vi film... Petter kom förbi en sväng och det var ju flum? xD
Christoffer blev trött och gick hem till sig, Petter blev kvar ett tag men sen drog även han hem. Jag och Anna kollade film... jag somnade och fick inte se slutet eller så mycket av den snygga killen i filmen ;p menmen....
Jag måste typ lekt tornado i sömnen, kunde fan inte ligga still och det är ju illa om jag vaknar av att jag rör på mig xp

idag så vaknade jag av att Anna sa "lisa lisa LisAA lalal liiissaa"
Sen drog vi ner till stan och mötte upp alla bandmedlemmar i "Annas band" :p  sen dök Ida upp som skulle fotta. men en i bandet var lite sen... på pingis? hos en kompis? aja han var inte där han skulle iaf så vi drog å fikade i väntan på att han skulle komma in till stan. och gissa vem som hängde med å fika :O SARAA :D som varit i åre heeelaa veckan... saknad har hon varit <3

Nu sitter jag hemma och känner mig typ konstig :S vet inte vad som är problemet på felet xp är aaaas tröööött och mår typ illa -__- inte jätteilla bara lite svagt irriterande illa :O

aja "allt har en naturlig förklaring" som pappa i mysteriet på greveholm skulle sakt xp (hoppas att det stämmer)


Nu ska jag säda....eller typ lägga mig i soffan...


Trött tjej... med en konstig kännsla....


Byee byee..



en fredag, en tidtabell, en Anna och lite till ;)


Tjeenaa blooogeeen!

Vart ska jag börja?...

Igår var det DANS!! :D nu mera ääälskaar jag torsdagar, vi var bara typ 5 st i street gruppen och det var jättekul :p å läraren var as kul + på det.

å idag det är fredag!

Dagen började hos Anna med frukost

Sen blev vi sena för att siffrorna i tidtabellen hade flyttat lite på sig ;) + Att bussen stannade onödingt länge i centrum.

I skolan var det teater (som vanligt på fredagar) men det var inte så kul som det brukar vara, lite synd men aja...
vi ska börja jobba med rekvisita till en gatuteater som vi ska visa upp under vinterfestivalen i Östersund typ någon gång innan sportlovet. Vissa började jobba men jag kände att jag inte hade så mycket att bidra med så jag smet iväg lite tidigare ;p (haha inte nog med att jag kommer sent.. jag drar iväg tidigare också.. höhö badass) 

Sen blev det lunch och chill i musiken med Anna och Christoffer :)

Efter det så drog jag till gymmet, bra jobbat mig själv *klappar mig själv på axeln*


Nu sitter jag här och tare lungt, lyssnar på musik. Ska hitta nått å ha på mig och sen ska jag äta...seeen åker jag in till stan igeeen :D blir chill hos Anna och vad som händer mer har jag ingen aning om.

Allt fööör nu!!


Oh my god!! ;) Bjuder på en snööögg bild på mig å Anna!!



______________________________________________________________________________________________

Tänk hur det kan bli, det som kändes bra igår har fått en annan betydelse idag. Det kan verkligen bli hur som helst... när jag tänker efter så är det coolt, men att det som hände nu var negativt det var ju mindre coolt...
Men har det hänt så kan det nog allt vändas tillbaka... Man kan inte tävla i kännslor, jag känner det jag känner precis som alla andra, man kan inte rå för det. Det är ingen lek jag menar allvar med det jag känner... jag ger fan inte upp!! ;p Jag är jag och det är det ända som är viktigt... sen får vi se hur långt det räcker ;)

(ingen behöver fatta... dom som vet vad jag menar fattar... men jag behöve skriva av mig å då får man stå ut med mia "kodade medelanden") xp

Typ dödar tid.


Hellu Helluu

Just nu sitter jag på skolan och är så grymt trött, ögonen är jättekonstiga och vill lixom inte fokusera alls.

Skulle egentligen ha haft teater nu på eftermiddagen men läraren var sjuk så det blev inget, trååkigt tycker jag. Så jag har "lekt" musikare... hängde lite med dom ett tag men dom pratade om teori saker om noter och massa sånt.. jag kände mig vilsen x) och nu sitter jag här och skriver ett inlägg om... eh? typ inget alls... sitter väll har för att döda tid och för att vänta på att Anna och hennes band ska repa klart.

Juste det är dans ikväll! :D det är kuuuul och på torsdagar är det street... så Anna och jag ska shaka some ass later ;) så jag stannar inne i stan inatt och det är myyysigt :) 
(hoppas bara att vi inte ställer oss och kokar nudlar kl typ halv 2 på natten...som vi gjorde sist) xp

Nu är anna klaaaar

Allt för nu!


________________________________________________________________________________________________



Jag vet inte vad det är med mig... allt känns så konstigt bra...vet inte vad jag ska göra med mig själv ^^,

riktigt idrott, spanska och en jävla massa tankar...


Tjeeenaa :)


Vilken dag det har varit! helt sjukt, Hade bodypump/spinning på idrotten (vi var på gold´s) Det kallar jag idrott på riktigt! Jag tycker inte om att vara på camups, det är kallt och så gör vi nästan bara tråkiga saker...det är typ mes idrott höhö ;p kan ju inte precis påstå att jag är någon elit-idrottare.. men när man är på gymmet så känns det mer på riktigt än när man föser in typ 30 personer i en iskall idrotthall och försöker få alla att vara med på typ innebandy. Sen är det ju inte alla som vill gå på gym och hålla på med bodypump tills musklerna skriker... men för mig så är det idrott PÅ RIKTIGT!! (det ska kännas) ;p

Sen var det lunch och spanska... Spanska är faktiskt kul (även om jag inte är bra på det) nästa vecka ska vi få se på Hitta Nemo...på spanska! haha det kommer bli spännande.

Efter Spanskan så hängde jag med Emma ett tag, Vi gick på stan och en sväng till biblioteket. Jag måste säga att sist jag var på bibloteket för att hitta böcker om August Strindberg så var inte tanten bakom disken så hjälpsam men idag då var det minnsan en trevlig tant som jag fick prata med. Om jag ska ge dagens ros till nån så får hon den, för att hon var så snäll och hjälpte mig :) fast hon gjorde ju bara sitt jobb men ändå...trevlig var hon och trevliga människor är bra! :D

Sen så drog vi tillbaka till skolan, jag väntade på att Ida skulle sluta och när hon gjorde det så drog vi hem till henne. Vi fikade lite mackor och sen var det gymmet som gällde!! Vi gymmade och det var väldigt kul...haha jag tror att jag har hittat min grej hehe :p om jag någon gång skulle försvinna så kanske man hittar mig på gymmet? aja kul vare. En annan kul sak var att Ida tappade sin nyckel till låset så vi skulle gå och fråga en kille som jobba där om han hade någon form av tång att knippsa upp låset med... Det hande han så vi fick värsta stöörsta tången xD Men det fixaded sig...the end of the gympass.

På bussen på väg hem så satt jag och funderade... det är när jag åker buss som dom flesta tankar dyker upp, vet inte varför... Det känns som om jag är mitt emellan något (vilket jag ju är för jag är ju påväg hem, från stan) men ialla fall, det känns som om tiden stannar upp en stund och alla tankar kommer och går... det som dök upp idag var att jag känner mig så glad fast det inte har hänt så mycket. Men det är just det... det måste inte vara något stort som att man fått den ferarri (fast det vore ju inte fel ;p ) det kan räcka med att någon säger hej ^^,
Vet inte men Allt känns så bra... Jag har inte allt men jag känner mig ändå rätt nöjd och nu vill jag inte sabba det med att börja tänka på det jag inte har... Fokus på det som är bra! :D


Nu blev det ett långt inlägg (som om det inte syns) höhö


Slänger in en bild som jag tog i måndags... tyckte om ordspråket :)


Nu ska jag snart klättra upp i sängen

NattiNatti ^^,



Hos Anna


Är hos Anna!! Anders och Christoffer är också här!! (Petter kanske dyker upp) ;p

Vi lyssnar på musik, Anna och jag dansar, Anders leker frisör Christoffer är hans "offer"? xD 

DET ÄR KUL ;D

orkar inte blogga mer... ville bara skriva det så det syns att jag lever ;)



ps. Jag är GLAD!! ^^, 

Byeee byee

RSS 2.0