No deppig!



Det är måndag! Men inte deppar jag för det ;p Dagen har varit very bra, tummen upp på det! Nu tänkte jag allt fixa lite med ett skolarbete (typ det enda jag har kvar) Omg! helt underbart typ allt är klart! :p Sen blir det en springrunda, chill och sånt!

See yaa!

The fishgirl!


Omg!

En fish!

fish fish fish....

Peace & fish!

Bildbevis från fiskestunden igår :p

I går kväll....

Grannkatten klöste på altendörren i ett desperat försök att ta sig in (grannarna är i Milano så katten är ensamen) När man talar om trollen (i det här fallet katten) så smög han just in i vardagsrummet och av mig en lite scary blick "fan ta dig för att du inte släppte in mig i natt" faaast mycket läskigare oooo den blicken vill man inte få ;p

Fick ett mysko sms... eller smset var inte mysko utan avsändaren. Kände inte ingen nummret :o Och klockan var för mycket för att jag skulle våga skicka ett Hej-vem-är-du-sms.

Jag sätt ensam vid datan och hörde massa konstiga ljud, jag hörde att min pappa pratade i sömnen upp på övervåningen. Blir alltid lika rädd när jag hör folk prata i sömnen, tror alltid att dom ska börja gå i sömnen och ställa sig brevid mig så jag blir skiiit skrämd, det skulle vara värsta traumat! Jag skulle dö av skräck.

Annars var kvällen lugn.

Forrest! <3

Gokväll eller vad man nu säger (Gonatt låter mer rätt, fast sova ska jag inte göra riktigt än) ;p
Jag undrar varför jag alltid måste radera hela lösenordet så fort jag stavar fel, typ vet jag att jag missat en bokstav så raderar jag hela ordet och börjar om... När jag egentligen kan sudda det som blev fel och lägga till den bokstav som saknades. Nu till en helt annan sak, kollade nyss på Forrest Gump. Det är en väldigt bra film och väldigt mysig! Får man chansen (eller så tar man bara och ser på den) hur som helst så tycker jag att man borde se den, för den är heeelt klart värd att se!

Sov-time! (inte nu, inte nu, inte nu... men snart ;p )

Fish!

Det kan vara så att jag går å fiskar men brorsan... Låt mig säga att jag inte har fiskat på evigheter, vet jag ens hur en fiskt ser ut? :o Så illa är det inte ;p Men länge sen var det!

Hur det går lär ni få veta... :p


oh gud, hon babblar!

Nämen nu känns det bättre... bara sådär, jao inget förvånar mig och jag fattar inget men bra att det känns bra. Tummen upp för det! :p Nu sitter jag här vid datan (ja hur ska jag annars lyckas skriva detta inläg?) smaaartass ;p Ögonen känns trötta men jag känner inte för att sova, inte nu. Kalla händer har jag också, det är märkligt trotts att jag skriver med händerna/fingrarna så blir dom kalla, borde dom inte bli varma av att röra på sig? Måste fråga någon som vet något om om sånt... någon som snöat in på handen och kan en massa om den (eller så googlar jag det, fast hur kul är det att sitta och läsa om handens anatomi så här en fredagskväll?) Då har man verkligen inget vettigare för sig ;p Fast frågan är om det jag gör är så mycket vettigare? x) oh gud vad jag babblar, men då fyller jag upp ytterliggare ett inlägg (som antagligen ingen kommer finna intressant) men jag skriver för att jag vill sen är det up to you ;p Mahaha

Sorry för mitt babbliga och lite flummiga sätt (föresten varför ska jag be om ursäkt för det? whaatever!) Men man får helt enkelt ta det med en näve grus ("nypa salt" säger man så ofta så jag tänkte att variation vore kul) ;p

The end of the babbel ;p

Rehab

Sitter in my pappas house and datan har något emot mig (eller jag tar det personligt) höhö vill ladda upp någon rolig bild men datan vill inte det... Det är konstig, ska skicka den på rehab!!

Så nu blev det ingen bild, tråkigt men sant!

Trevlig helg på er!!


Vet inte

Livet känns inte helt bra just nu och jag vet inte ens varför... Vet inte ens varför jag skriver det här, patetiskt? Ja jag vet inte... Helt ärligt jag vet inte. Men vad jag däremot vet är att jag är trött på dom orden!

Kollar Vampire Diaries i hopp om att det ska kännas bättre, fast det är ju bara ett tvprogram så vad kan jag förvänta mig. Fast det är ett jävligt bra tvprogram!

Bryt ihop och gå vidare...

Jag har en feeling!

Är hos en vän!
ikväll blire kuuul!
Snart ska vi på affären och köpa sånt som är nödvändigt om man vill överleva... POPCORN! Mahaha
Yepp... I'v gott a feeling thats it going to be a gooood night!!

Over and out
I is logging out
;p

Kan vara bra att bli påmind ibland...



(Bilden har jag fotat och sen lekt lite med i photofiltre)

Fatta'ru??

Jag fårstår inte....
Jag förtår inte hur humöret kan gå upp och ner så mycket. Ena dagen är allt verkligen toppen oavsätt vad som händer, nästan allt känns bara så himmla bra... Men så helt plötsligt utan någon som helst förvarning så dyker deppiga och jobbiga tankar och jag vill bara hem och lägga mig under täcket, Varför?! Vad kan det beror på? Är det dålig energi som bara vips dyker upp? Jag menar det är ju inget speciellt som har hänt... Det kanske är saker som ligger gömda i mitt huvud, men min barndom har varit bra (hahah låter som om jag är typ ca 90 år) Eller så är det bara meningen att det ska vara så, ibland är det bra och ibland är det sämmre... Jaja blir knappast bättre av att jag sitter och analyserar sönder det hela, kommer ändå inte fram till något.


Skit samma! lägger mig å slö kollar på tv, sen tänker jag ut och springa av mig alla tankar :p Sen kanske jag glor på en go film ;p Allt för att göra det lite mösigare ^^, Å bilden bjuder jag på!

Varför pantflaskor?

Hejhopp (å alla vet vad det rimmar på) höhö
Jag har inget vettigt att säga, så varför säga något? Jo för att jag kanske är expert på oviktigt vetande ;p kanske inget man direkt skriver in i ett cv men någon gång har man väll användning av lite oviktigt vetande.

Kan säga som så att jag såg en ganska sorlig sak idag... Det var på bussen, jag satt och kollade ut och bussen åkte genom stan. Jag ser en liten pojke som skulle kunna vara 6 år han går med en tant som skulle kunna vara hans farmor eller mormor. Pojken hade klättrat upp på en liten mur upp till en rabatt och lutade sig över för att se vad som fanns i pappaerskorgen som satt på en stolpe brevid muren. Tanten stod nedanför med en icakasse med pantflaskor i... Varför? kan jag undra, har dom inte pengar? för det kan ju knappast vara så att dom gör det för att det är kul. Jag vet inte men när jag såg det så kändes det lite sorligt, jag vet inte varför, det är inget fel med att sammala på pantflaskor, fast gör man det för att man inte har pengar så känns det sorligt... Det var dagens iaktagelse skulle man kunna säga.

Why??!

snaark

Nu är jag hemma hos min käre mami! ♥ Känns underbart att landa hemma och bara känna att jag är hemma! Fick lön för jobbet så det känns bra, jag vill köpa mig ett turkost nagelack eller typ ljusblått :p bara sådär... Finns massa saker jag vill handla nu när jag tänker efter (så ska sluta tänka efter, plånboken godkänner inte det)

Jag är massa trött men ikväll blir det film och popcorn med mami! :D


trött tjej...

klämmer fram ett leende i alla fall :p

.....

LajsA is still barnvaktar....

...to be continue...

konsten att vara barnvakt och komma över en liten rädsla

LajsA barnvaktar!
Fick sova inatt, trotts att jag har svårt att slappna av när jag vet att dom kan vakna. Fast sover dom så sover dom, är bara jag som är allmänt nojjig. Jag tycker det är liite läskigt att vara barnvakt, det läskiga är att jag verkligen har allt ansvar på mina axlar. Jag har inget problem med att ta ansvar, men jag är inte van vid det här. Jag har småsyskon så att passa barn har jag gjort förut men när det bli så här så känns det en aning läskigt, jag är på helspänn typ hela tiden och värst är det på natten. För att inte tala om hur det bli om jag skaffar egna barn gågon gång i framtiden... hehe kommer inte kunna slappna av någonting alls, höhö joråå men iallafall.

Barn är söta ^^, och trotts att jag inte känner mig helt bekväm med situationen så gör jag mitt bästa och jag känner mig stolt att jag vågar ge mig in i det. För det är faktiskt inte så svårt, barn har sin vilja men med lite smarta trix så går det mesta och en sak har jag lärt mig, Är jag lugn så blir dom de med, skulle jag bli helt hysterisk så skulle det bara bli värre. Man lär sig något hela tiden trotts att det kan kännas läskigt, men att komma över den där osäkerheten och lilla rädslan känns väldigt bra.

ps. TV+dvd + film = lycka! (vad skulle jag gjort utan dessa fantastiska uppfinningar?) Disneyfilmer är en gåva från gud... Amen (nej jag är inte religiös, men jag kan väll få låtsas) ;p

Det ena och det andra...

Vissa gör vissa saker medan andra gör andra saker...
Men det måste inte betyda att de ena är mer rätt än det andra...

Underbart, gött och weeeiihooo

Vädret är underbart (vilket bra ord underbart är) ;p

Lyssnar på Erik Hassle och chillar i mitt rum, ganska vanlig händelse i mitt liv men jag gillar'e! Till middag blir det tacos mmmm muuums! Ikväll drar jag till pappa, mucho najs! Har inte så mycket mer att säga...
Livet känns gött och ja ska njuta av det! :p

ps. gjorde klart det sista nationellaprovet i matte som också innebär att det inte är något mer nationelltprov för detta år! weeeeiihooo

Ha en bra kväll!

Helt underbart!

Underbar dag!

Idag har det varit en väldigt bra dag måste jag säga :D
Sara är jättesöt! jag fick en glass av henne idag (EN DAIMSTRUT!!) Sara är söt även då hon inte köper glass, men tyckte det här var ett bra tillfälle att säga det :p Jag har haft en underbar kväll i badhusparken, åk 2 dans och muisk + några i åk 1 som dansade bjöd på en mysig kväll. Hade sjukt kul och jag inser hur lite det egentligen behövs för att känna sig glad. Härliga människor och fint väder! Mycket skratt och flum, and that's the way I like it


Kvällens mest underbaraste låt! Uncle Kracker- Follow me 

Hääärligt vääder!

scenen!

Petter var på plats!

Anders leker cool!

Jag å SötaSara!

Det var mer härligt folk där :p men detta är dom bilder jag har (bättre de än inget)

Pluggisch and some icecream...

Gokväll!
Här sitter jag och pluggar, känna väldigt bra när man kommer in i det, då är det kul :p Nu lyssnar jag på Melissa Horn, hennes musik är så härlig, att bara få sitta och lyssna på den på kvällen känns så bra och mysigt.
Det är min mysmusik!

Till något helt annat, så en unge på tv som käkade en Daimstrut... Jag vill också ha en Daimstrut! haha Den är sjukt god juh! Eller så är det tanken som är god... brukar ofta vara så... Jag vill ha godis (för det är såå gott) jag köper godis... Jag äter godis... Jag upptäcker att det inte alls var så gott, lite typiskt. Men jag känner att det är nog dags för en Daimstrut inom en snart framtid ;p


Lajsa 5 år (okej 17 år!) Vill HA GLASS! sneeelaa!

Snälla *bilnk bilnk*

(en liten röst innom mig säger att jag minsann kommer få köpa min Daimstrut själv) höhö.

19 maj. Sömn och andra grejer

Hej och god dag

Jag är trött ändå så sova jag ganska mycket inatt... lite väl mycke, det är inge bra att försova sig. Jag vet inte vad jag ska göra just nu och det är antagligen därför jag skriver detta inlägg... i brist på annat. Se en film är kul, men då är frågan vilken, plugga borde jag göra men ögonen är sega borde vila upp dom lite (eller använda mina glasögon) höhö.

Juste när jag nu ändå tar upp det där med sömn. Antingen sover man för lite eller för mycket... När fan är det lagom? Det är sällan jag vaknar och känner att "åh vad jag har sovit lagom"

Jamen nu ska jag hitta på något att göra eller varför inte göra inget alls det är ju något.. fast inte så kul. Säger så här nu ska jag sysselsätta mig med något kul ;p plugga ska jag göra ikväll (uppgifterna finns ju lixom kvar)


En något suddig bild och nytagen är den inte heller... men så är'e

Sånna upptäckter

Saker som jag upptäckt denna tisdag...

Det är lite glapp i min mobil (där man sätter in sladden till laddaren och hörlurarna) så när jag skulle lyssna på musik så hördes det bara från ena hörluren. Det är ju bra för dom som är döv på ena sidan men för mig var det bara jobbigt, fast det fixade sig efter en stund :) (men det är ändå inget bra tecken att det börjar bli glapp)

Att blir det ett rött sträck under ett ord i Word (alltså skrivprogramet) så betyder det att det är felstavat (det var inget nytt) men om man är säker på att det är rätt så är det bäst att kolla att man ställt in Word på Svenska och inte engelska som jag då råkat gjort, då spelar det ingen roll vad man skriver på Svenska allt blir felstavat ändå... höhö

Det är skönt att ut och springa! Har typ aldrig riktigt tyckt om det men nu börjar jag inse hur härligt det är med vinden i ansiktet och känna hur pulsen öka. Det känns som om man lämnar det vanliga livet och fokuserar på en enda sak i stället för alla tusen andra saker som snurrar runt i huvudet hela tiden.

En sista sak jag upptäck är att jag nog ska köpa mig en turkos bikini i sommar (haha bäst att anteckna det) men helt ärligt har bara haft typ svarta och randiga i konstiga färger... i sommar ska det vara annorlunda + att jag alltid brukade bada i shorts, noo more! får bara mina ben att se kortare ut (mer än vad dom redan är) japp lite modetips fick jag in också ;) eller mode och mode vet jag väll inte x)


En bild jag tagit hos pappa för ett litet tag sen... Hittade ingen bra bild, men den här är ju fin tänkte jag ;)

Men va fan! å gonatt

Ska sova vilken minut som helst. men råkar kolla lite på tv det är något program om 6 åringar som får gå kurs i hur man hanterar vapen... Vi befinner oss i USA (så klart) nä men det är lite typiskt amerikanare måste jag säga. VARFÖR I HELA VÄRLDEN SKA MAN LÄRA EN 6 ÅRING ATT HANTERA ETT VAPEN?!!! Det finns ju vuxna som inte ens kan hantera det rätt, hur tror man att ett barn ska kunna det? vill inte underskatta barn men vi snackar om VAPEN det är inget som barn ska leka med! Blir rädd när jag hör det. Vattenpistoler på sin höjd, men riktiga vapen det är löjligt och rent av farligt!

Så nu har jag talat ut om det!

Mooot säängen!

Den lukten.

Sitter i mitt rum, mitt fönster är öppet och jag känner hur det luktar regn. Lukten är underlig men jag gillar den och jag gillar regn med. Det är mysigt. Min tanke var att ta mig ut och springa, har inte gjort det på evigheter och orkar säkert inte springa så länge, men bara känslan av att jag kommit ut och tagit mig tid att faktiskt försöka får mig att känna mig stolt. Det är inte hur länge eller hur mycket man gör saker utan att man försöker... Hörde någon som sa att den bästa motionen är den som blir av, det kan ju ligga en hel del i det ;p

Nu ser det ut som om solen letar sig igenom alla moln och en liten ljusstråle lyser in i mitt rum, kanske inte får något regn på mig under min spring runda :p Men det spelar ingen roll, regn är bara vatten och vatten torkar.



Ruuun forest ruuun!! (åh jag vet minerna i mitt ansiktet är snögga) ;)

är så trött så att jag inte orkar komma på en rubrik.

Trött, trött, trött, svettig och huvudvärk....
Hej föresten. ja meningen ovan förklarar allt. Har dansat hela helgen och hade två föreställingar idag. Dansade två danser och det var kul, men kändes inte helt bra på den sista föreställningen... lite mkt missar här och där när jag dansade men aja körde på ändå! Det går inte alltid så bra som man vill men bara man vågar så är det bra.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det är, men tar det kort är sååå sjukkt trött (om någon vill anteckna det)

Helgen var kul ändå, dansa är kul bara man släpper loss å kör!

Sängen nästa! (om en stund) ;p

skit i't

Heeej å heejdåå!
jag orkar inte blogga, dräför skiter jag i't ;p
Ska dra in till stan hänga med Anna baaananaa!
I helgen är det dans hela tiden, genrep imorgon och show på söndag! shake it shake it!

Nänu blire till å fixa sig lite :p


Bild från några veckor sen... Byee byee! (å jag visst ser jag en aning sur ut) ;p

Jag, datan och ett okänt djur....

Sitter här och gör typ inget alls... datan och jag, som det brukar vara. Jag undrar vad jag skulle göra om inte datorn fanns, jag menar den tar upp mycket tid och jag sitter faktiskt och nördar varenda dag. Så det skulle vara intressant vad jag skulle göra om den inte fanns ;p Typ varit jätteduktig på typ ett instrument, läst massa böcker eller varit fotbollsproffs...eller också så hade jag... äh har fan ingen aning men något skulle jag antagligen gjort. Det är ju lixom svårt att inte göra något alls, man gör ju alltid något.

Höhöh måste bara berätta om en liten kul sak som hände nu ikväll...
Jag stod och kollade ut genom mitt fönster i mitt rum, det jag ser från mitt fönster är grannhuset. Plötsligt ser jag ett djur eller jag tycker det ser ut som ett djur... Först börjar jag fundera på vad det är för något, första tanken var en katt men jag såg att det inte var det. Så jag försökte anstränga mig för att se vad det skulle kunna vara för något djur (vill påpeka att det är inte så långt avstånd mellan mig och djuret) Min andra tanke var, det är en hund. fast det var inte riktigt det heller. Min tredje tanke var DET ÄR EN HÖNA! Jag blev välldigt förvirrad, vem Fan har en höna i ett radhusområde?.... Men det visade sig vara en hund haha. Kanske borde skaffa glasögon, höhö fast man kan inte skaffa något man redan har ;p borde väll börja använda dom jag har då :p

Stillbild!


haha skulle precis kolla på det senaste avsnittet av Vampire Diaries när jag var tvungen att pausa...höhö bara jag som tyckte den stillbilden var rolig? ;p

"Just do it"

Har tränat lite hemmaa...weeihoo! :D Har dansat lite hemma... weeihoo!
men nu sitter jag här och ska plugga... jag har pluggat lite, men har lite kvar. En ska jag inte fattar är varför, jag betonar varför jag inte gör allt som ska göras på en gång och sen kan jag göra vad fan jag vill, det är märkligt. För hur svårt kan det vara att bara göra det jag vet att jag ska göra, det är ju bara att göra det inte svårare än så... Jo tydligen, sitter istället och funderar sönder tanken om att plugga typ så här:
"Jag ska plugga samhälle... juste å så har jag ju den uppgiften... men den är ju inte så kul.." osv. Sitter och verkligen tänker på exakt allt jag ska göra och om det är roligt eller inte, FEL ATT JAG INTE BARA GÖR DET! Från och med nu så ska jag börja mitt nya liv, det betyder att jag ska göra saker och tänka sen! höhö hur bra är det då? ;p aja ska bli lite bättre på att göra saker utan att tänka som ett as innan!

Det kan vara värt å tänka på! Nog om det, nu har jag skrivit en onödigt inlägg om att jag borde göra saker på en gång och så sitter jag här och skriver detta inlägg när jag egentligen har massa andra saker att göra... typ hej dubbelmoral? höhö

Dagens måtto "Just do it!!" Ska börja leva efter det! ;p


13 maj...

Gooomorgoon!
Det regnar eller typ blötsnöar (kan man säa så?) aja inte så kul... vill helst inte kolla ut så jag kommer stanna inne idag. Plugga är vad jag ska göra och det gör man inne ändå så lika bra att vändret är som det är. Idag har jag dansträning för sista gången innan helgen och showen, om jag ska gå eller inte vet jag inte. Vill men vet inte hur jag ska ta mig dit. Dagen räknas som en söndag och bussarna går inte ofta och när dom väl gör det så är det helt fel tider. Så då är det med det.

föresten hade en hel konstig dröm inatt... Idrömmen skulle jag tydligen bli muslim och jag var tvungen att hitta "rätt" kläder för att få gå in i moskén, fast jag hade vanliga kläder från typ h&m på mig. Sen skulle vi festa i en stuga, en stuga som en rik snubbe ägde och där träffade jag gammla klasskompisar som jag inte träffat på flera flera år och alla sa att dom skulle till moskén sen...

hahaha kanske ska konventera till muslim? närrå

Långa nätter



"Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill"


Aldrig...


Jag vill inte vara den som är negativ... men just nu känns det bara så här.

aldrig aldrig aldrig...
Det kommer aldrig hända mig
Hopplöst är vad det känns
och hopplöst är vad det är.
Det sägs att inget är omöjligt
men det ordspråket är löjligt.
Sattsa eller stå kvar, stanna eller gå
eller kämpa tills det går att nå?

.....


Smulkoloni

Har städat mitt rum.. dagens bästa hittills tror jag, att ha en smulkoloni under soffan är inte så trevligt (även om det kanske inte syns för den som inte tittar just där) Men nu är den borta precis som en hel hög med damråttor. Bra jobbat! Nu sitter jag här och mumsar på lite "fruktsallad" det är mest annanas och vindruvsbitar så kan inte riktigt kalla det för fruksallad, men gott är det!

Om någon/några timmar så dyker min kära mormor + man + hund upp och hälsar på, mucho najs :D Senare blire väll bara att slappa... hmm eller frågan är om jag ska ge mig ut på en joggingrunda? får se får se ;p

yeah well det var allt för nu!

dah big tröja! 
ps. tröjan jag skrev om i förra inlägget är återfunnen... LajsA & tröjan mår bra nu..

Irriterande inlägg!

jag blir så himmla irriterad... eller snarare frustrerad!! Jag har letat som en tok efter just en svart stor tröja med typ grått mönster på som jag VET ska finnas i min garderob... MEN DEN ÄR BORTA!! hur gick det till? fick den ben och sprang iväg? gillade den inte mig? var atmosvären i min garderob för dålig?
Hur kan något bara försvinna så? åååh jag vill juh ha just den! höhö så typiskt utav alla kläder som finns i garderoben så SKA jag ha just den! intressant... förövrigt så är det är ett i-landsproblem big time, jag vet det och jag vet att det finns människor som inte ens har kläder...
Varför har inte saker å ting en sändare för då jävlar skulle jag vilja se var tröjfan är!


Tröja ring mig om du ser det här! (jag vet att mitt ansiktsutryck är snyggt)

En rubrik (å så fyndigt)

Tjolahejtjolahopp!
Jag är en trött tjej som bara för en stund sen kom hem från en två timmar lång dansträning som var rolig men dock så svimmade jag nästan lite (känndes typ så). Nu ska jag plugga matte (ja trotts att jag är trött) det tar emot lite men det ska fan gå ändå! :p
Kvällens lilla paln:
Matte---->nörda data---->typ fixa en sak---->sova?

Ha en bra kväll, vad ni en ska göra... Oj nu kom jag på att det är sista skoldagen i morgon sen är det helg! Det var en helt underbar upptäckt! :D

Cam flum!


Hahaha... Detta är resultatet om man nyser samtidigt som man tar kort...

åh jag bah "vad hände"

hmmm...

eh hm host... vad håller jag på med?!

Nämen å så kul...

I watching...

YOU! mahaha

But don't forget to smlie! ;p höhö

Spoooky!

Jag ♥ Camen... tänk så många stunder den har räddat mig när jag harft tråkigt... höhö jamen jag bjuder på detta ;p

200!

Med tanke på att mitt kära gymkort inte längre gäller så får jag ta till andra medtoder ;p Vi har en såndär träningssak hemma så nu ska jag använda den fram över! Jag körde den nyss å jag har bränt 200 kalorier (på ca. 40 min)! En bra början höhö :p

Å här står gammla bettan (varför kallar man typ allt som är gammalt som man gillar för Bettan?)

yeah en pose ;p Men det är inte så man använder den, man ska jag spring/gå med den (i koppel höhö flum) ;p
nerrå!
Kan inte LajsA gå till gymmer får gymmet komma till LajsA!
Keeeeep working!

out fit på mittt sätt...



Hhöhö mitt huvud ser kapat ut... men detta är allstå dagens (eller just-nu-out-fit)
Å det jag har på mig är *trumvirvel*....
Tjocktröja- Klass tröjan från 9:an mkt het eller så inte... men skön!!
Leggings- rosa! (aa det är dom, höhö som om det inte syns) vart dom är ifrån vet jag inte ;p
tjocksockisar- Indiska (äntligen vet hon vilken affär det kommer ifrån) höhö

Det är detta jag myser ikväll, fast ska typ träna lite hemma på en tränings-sak-cykel men vill inte byta om... huuuu haha ;p

Men herregud, visar hon sig så?


åååh my god :o osminkad...får man visa sig så?

:o

Jaa det får man! Dock är jag inte helt osminkad på bilden, orkar inte ta någon ny bild just nu och jag lovar ni missar inget. Osminkat må vara ovanligt men det kommer fler tilfällen (den som nu är intreserad av det) höhö ;p
Nä nu blir'e en liten Ta-hand-om-mig-själv-stund :) dusch, fotbad, raka benen, hårinpackning, ta bort nagelacket och ansiktsmask! Tycker det blir ett fräsht slut på denna vecka!

Fiiiint!

Det är fint väder! så varför ska jag sitta inne?

Hittar ingen bra anledning så nu GÅR JAG UT!!
Hoppas alla har en bra dag!
:)

Ha det beeest ponniiiheest ;p

tråkigt macka!

Kl. är mitt i natten men jag är inte trött! okej nu sa jag inte hela sanningen... jag är visst trött men känner inte för att sova ;p Är väääldigt sugeen på O'boy å macka! Ska fan äta det! fast jag har sakt åt mig själv att inte äta på kvällen och natten... men nu sitter jag här och känner att just i denna sekund så skulle det sitta väldigt fint :p

Nu sitter jag här med mitt O'boyglas och en tråkig macka men som är otroligt god att doppa i O'boyen! mmmmuuuumms

Kanske ska säga go natt, inte för att jag har någon lust att sova en för er som kanske har! ;p

Soon it will be here!







Bilderna säger allt!

freedaag!


Kvällen då bilden togs var kul ;p

åååh det är heeelg!!!! löööve it!

Vad vill den??!

Vad är det med stjärntecken? Jag har alltid varit lite besatt av det, för det är coolt för oftast stämmer det ju, Det ÄR coolisch! men asså vad vill dom? Allt för ofta står det något som typ "Den rätta kommer finna dig" eller "Ta en paus och umgås med din partner" å så eller som det stod idag...

"Du är omgiven av vänner. Men en partner kanske saknar dig. Något viktigt fattas i ditt sociala liv"

åh jag bah vaaa *låter som en fjortis* nä men vad vill den säga? Jag är nöjd som det är... eller? NÄ GE MIG EN POJKE!! höhö hej desperat! haha nä slut skämtat... Jag klarar mig bra själv (har inte så mycket val) hehe närrå, är bara massa flum nu! Jag är singel och living daaaaah dreaaam weeeiihooo! ;p

ps. bara jag som alltid läser snigel i stället för singel?

Det få minuter det värkligen känns!


Hade dansträning idag! mucho najs asså ;p
Dansa är så kul när man väl släpper loss och bara kör gärnet! det kan jag har svårt med att lixom bara koppla bort allt, men det få stunderna det händer det är så underbart. Jag, musiken och dansen, allt jobbigt som finns i huvudet försvinner bara för några minuter. De minuterna är dom bästa, när tankarna inte är många alls och jag bara släpper loss. Önskar att det kända hända oftare, att slippa tänka på en massa saker, saker som egentligen inte betyder så mycket men som ändå är där. Dansen är som ett sätt att fly undan lite, glömma och bara vara där i denna sekund. Många pratar om att man ska leva i nuet, men hur gör man? Under dansen är en av få gånger jag faktiskt kan känna att jag är här och nu... Såna stunder borde man ha jämt. Dansen är bäst! Synd bara att träningarna tar slut nästa vacka och avslutnings showen är nästa helg. Kommer bli grymt tråkigt efter det... vad ska jag göra av all tid lixom? heeeelp me! höhö aja kul så länge det vara eller vad säger man ;p


huh....

Det känns som om jag missat något... något viktigt, har jag det? Var det något jag skulle göra? eller kanske något som jag inte skulle gjort?

eeeh... ja jag vet då inte!

LajsA funderar... (old bild)

Är det så?

Är det snöflingor jag ser falla ner från hilmmen utan för mitt fönster?...
JA!
(Säg att det inte är sååå!!!
det är så!)

Ja, det var ju trevligt... så typiskt svenskar att prata om vändret! Men det ska inte snöa i början av MAJ. Inte konstigt att man pratar om det då... Vädret drar lixom till sig uppmärksamheten!
Var är världen på väg? Det kan börja snöa i maj, men inte bli sommar i januari...orättvist! Det är bara acceptera det blir kallare och om några år kan vi rida på isbjörnar till skolan lagom till skolavslutningen (åååh tragiska tankar)

Chans?

Lillasyster 7 år: Jag har fågat chans på Jim....
Jag: jaha...hmm vad kul...
Lillasyster 7 år: jaaa..han är jääätteesnääälll
Jag: ja men det var juh bra...
Lillasyter 7 år: Vem ska du fråga chans på?...

Ja, vem ska jag fråga chans på? höhö


STHLM!


Idaaa! :D Snyggis!

Ja, vad ska man säga?...hööhö

The place to be... det var start stationen på resan till STHLM city!

Jag dras till denna typen av reklam, kan inte rå för det ;p

Cooola Bruuden!

Centralen!

Plattan...demostrationer...

Ännu mer!

åå ännu mer... vad snubben i nedersta vänsta hörnet gör har jag ingen aning om haha

Stuureeplaan!

Ida! cutie

Spy bar... höhö

jag bestämde mig för att ställa mig å posa lite...

en äkta turist bild vid sureplan

Utanför hennes fönster var det grööönt!

Ida är cool, jag e typ fjortis (bjuder på det) ;p

Coolisch!

åh så var jag tvungen att lämna den underbara staden (dock var inte bilden lika underbar, men men)

Så var min lilla resa till huvudstaden, det var kul och det behövdes... I sommar återvänder jag, jag LOVAR!

En rapport från en sjukis!

Jag har nyst typ hundrafemtioelva gånger hittils idag, tänker jag slå något rekord eller? nej inte precis det bara blir så lixom. Sen skulle det vara jättebra om jag blev sponsrad av något näsduks företag, snälla ring mig! höhö nämen seriöst vi skulle kunna göra en bra affär ;p

Trotts allt snorande och nysande så har jag pluggat! Japp det måste göras och jag är inte Bara-ligga-ner-och-inte-orka-göra-något-sjuk utan bara lite sjuk och jag vill inte bli sjukare för har dansträning på tisdag och det är superduper viktigt att jag kan vara med och träna inför showen! Plugga kan jag göra hemma, men att ta med sig dansträningen hem kan bli svårt. Men jag hoppas verkilgen att jag kan bege mig till skolan imorgon!! (att vara hemma och osocial är inte min grej!!) Lite (ganska mycket) snor ska inte få stoppa mig!

ps. Erik Hassle gör mig sällskap, den pöjken är inte så dålig!

Jag har återvänt!

Igår kom jag hem till Östersund igen efter en härlig helg i STHLM! Underbart att träffa min vän och bara vara och ta det lungt. Älskar att bara komma bort från allt, lämna skolan och allt och bara komma bort en stund. Jag kände det på resan ner att fan vad härligt! Jag har verkligen haft den mysigt nere i STHLM och jag vill åka dit snart igen, jag trivs där :p På resan hem kändes det bara segt och jobbigt + att min näsa höll på att kittlas sönder, började fundera på om jag höll på att bli pollen-alergiker... Vill vill vill inte! men mäst trogligt så är det en liten bacill från STHLM som förljde med hem. Så idag är jag hemma och tar det lungt.

Idag ska jag sattsa på att bli frisk(are) :)


åååh kan inte beskriva min kärlek till nässpray! ;p


RSS 2.0