upp/ner

Livet går upp och livet går ner.

Mitt har mest varit nere de senaste dagarna, men jag försöker hitta personer och saker som får mig att må bättre. Att lixom fokusera på allt de som är kul!

Yran startar imorgon och det blir FEST i tre dagar! Bra musik + sköna människor + dricka = Känns som en bra kombination! 

Börjar lite smått ikväll med stråket, få la se hur det blir, orkar inte tänkar, vill bara vara!


Tre dagar fyllda med något utav det bästa jag vet!



rubrik rubrik

Vill förklara hur jag mår, men hittar inget ord som passar in.

Livet känns bara en aning hopplöst och meningslöst just nu (denna kväll), varför vet jag inte men det rör sig massa tankar och känslor i kroppen. Får ingen ordning på dem.

Vill att mitt liv ska vara som en härlig film, där allt blir bra och man hittar sitt livskärlek och man har den kraften att bli det man vill och man kan visa alla vad de betyder för en. Jag tittar nog för mycket på film. Borde öppna ögonen och ta itu med det verkliga livet. Men det är svårt.



Har iallafall haft det jättebra de senaste dagarna med Alma. Hennes stuga var supermysig och vi gjorde sommriga saker, prefekt! Tack för de bästa du ♥

Sommaren har faktiskt bara blivit bättre och bättre dag för dag. Men stunder som nu dyker upp, tankar kan man ju inte vara slänga hur som helst (tyvärr) fortstätter sommaren i samma anda kommer det blir riktigt bra. Får la se vad som händer.

Imorogn ska jag träffa Sara och Christoffer, har saknat dom ♥

SugeeeN!

Läget börjar bli kritiskt....

Var sjuuukt länge sen jag var ute i dimman och på dansgolvet.

Jag börjar få abstinens.

Vill bara ge mig ut, känna den härliga lätta känslan i kroppen, känna plusen i takt med musiken, kroppen hänger på och man dansar som om det inte existerade något annat i hela världen. Känner att man verkligen lever här och nu. Varje minut rinner förbi men närvaron är total. Man möter blickar, man ger blickar och man får kontakt med främmande människor. Man vet inget om dem men just där just då spelar det ingen roll. Alla är i samma härliga space. Man gör som man vill, det är en härlig frihet och för en kväll känns det nästan som om hela världen är ens egen. ♥ 

Alma, på onsdag checkar vi läget och hela världen är vår! ;D

LuuuK it´s Berg

Tjeeenaaa!

Här händer det grejer!

Är hos min mormor i VallenVallentuuuunaaa (bara en sån sak) :D

Imorse drog pappa med mig ut på en spring-tur (i regnet!) och jag ångrar det inte ett dugg(regn) höhö, näe men seriöst att springa är underbart, kanske inte alltid under själva springnigen men efteråt! Herreguuud vad härligt! 

Igår hände det något coolT! Var i Täby Centrum med mormor och vi gick in på panduro (mormor skulle ha pennor) jag går runt och helt plötsligt ser jag... CHRISTIAN LUUK... och sen... CARINA BERG! + deras lille son.

Väldans coolT tycker jag
, ville inte gå fram och säga hej för de är ju som vilka som helst egentligen och de ska också kunna gå runt som vilka som helst utan att någon ska behöva komma fram och störa. Man behöver inte ställa sig och peka och stirra som om det vore aliens, en liten titt är nog :)

I dag ska jag göra bra-saker, har redan gjort en så varför inte göra flera när man ändå är på g?

hareee braaa!

På Resande fot (eller varför inte arm?)

Jag lever! 

Befinner mig just nu på Gotland en bit utanför Visby. Det regnar och jag har snott (lånat) min brors dator och är sittandes i bilden. Pappa och broren är ute och sätter upp tält, den arbetsuppdelningen gillar jag ;p 

Sista natten på Gotland är i natt och jag ska tydligen få sova i bilden (De tänkte nämligen bara sätta upp ett av de två tälten) spännande spännande, inte ofta man sover i en bil.
För övrigt gillar jag Gotland, framför allt Visby en helt otroligt mysig stad! Har också insätt att killar som pratar gotländska är så gulligt ♥ 

Imorgon bär det av mot fastlandet och mot min käre mormor och bomusmorfar ♥ Det ska bli så mysigt!

Hare bääääst ät inte nån poniihäääst!

RSS 2.0