Hallå snubben på msn!


En konversation på msn någon gång under kvällen igår...

Hade nyss kommit upp en ruta om att nån addat mig, jag accepterade...

Killen:
Hi
Jag: Hej
Killen: can you speak English?
Jag: yes
killen: what are you doing?
Jag: who are you?
Killen: samuel
Jag: Do i know you?
Killen: yes
Jag: I don't think so... what do you want?
Killen: I like you..
Jag: you don't even know me! who are you!!!??

Sen började jag prata svenska och han vart antagligen frustrerad över att han inte fattade vad jag sa...höhö
Men vart kommer dessa människor ifrån? Ibland vill jag bara ha ett litet hål att kika igenom så jag kan se den mystiska människan där på andra sidan! har några andra såna typer som helt plötsligt dyker upp på min kontakt-lista (ja, antagligen så har jag accepterat dom..i ren nyfikenhet typ) Men ändå, vart kommer dessa typer ifrån?





Glad som en tuggummi-kula!


Okej, förra inlägget spred kanske inte så mycket positiva vibbar... Men vilken tur att jag kan skriva fler inlägg med lite mer positiv anda ;p

Satte på låten Från och med du med Oskar Linnros och vips så kändes det allt lite bättre! Tänk vad en låt kan göra, tänk vad musik överhuvudtaget kan göra! Det är as totalt jävla as grymt, det är vad musik är!

När livet känns tungt eller inte så bra som det annars brukar vara, hitta det som gör att det försvinner för en stund och fokusera bara på det. Försvinn i låten som gör dig glad, ut och spring (om man gillar det) och spring ifrån allt för en stund och tänk på det som är bra. Min favvo är att cykla, känner mig så fri med vinden och farten!

Let's do something good!


Så blir vi glad som en tuggummi-kula! ;p



Både det ena och det andra... och så ligger det nog till.


hej

Ska berätta lite hur det ligger till med lite av allt möjligt....

Min lillasyster (den minsta på 3 år) är inne i en gnällig och gråtig period så det är inte så kul men som alla perioder så tar dom slut någon gång och det är ju det bästa (att det tar slut).

Alla (okej inte precis alla, men mågra) verkar vara mer eller mindre deppade, det ligger lixom i luften... Har fått den känslan eller så kan det vara av andra skäl som folk känner sig nere och jag ska kanske inte säga så mycket om det för vet inget, men nått ligger i luften det känns så!

Jag försöker fortfarande se allt lite mer positivt än vanligt men det är inte lätt... Hade matte första gången idag (asså för denna termin) läraren är inte den läraren jag helst skulle vilja ha och allt blir lite förvirrat. Men jag hoppas på klarhet i det och att det hur som helt ska bli bra. Ska nämligen läsa klart Matte B till jul så det vore himla bra om jag faktiskt blev klar tills dess!

Annars då?... Jo tack bra!

gammal bild på en matte lektion... Då förvirringen inte var total!




We like it! yes we do!


Jag har tänkt skriva ett inlägg, men suddat ut allt typ tre gånger. det blev inge bra. Skriver bara massa kryptiska, mystiska saker som ingen ändå kommer fatta nått av. 

En sak jag har bestämt mig för är att vara positiv! Jag känner verkligen hur mycket energi det går åt att vara negativ och det blir bara som en ond spiral och varken man själv eller alla runt omkring mår bra av det.

Så nu blir det bättring!! positiv är det nya änd I know we like it! ;p

Allt för mig, nu väntar tandborsten på mig!

Göö Natt!



men shit bilden asåååw ;p

hell yeah! träning is dah shit lixom... höh på den bilden!

30 augusti



jolahejtjolahopp!

Massa skola idag! första riktiga skoldagen och det kändes bra bra! 
Nu kan jag inte sitta ner längre, uuuut ska jag! Ta min cykel och bara dra någon helt annanstans bara för en stund! Rensa tankarna och lite sånt!


tjingeling ;p

No sexig Irländare...


Blev ingen sexig irländare å inga popcorn heller för den delen... Synd kan jag tycka, men men vad ska man göra... Den här söndagen börjar lida mot sitt slut och jag tänkte väll typ sova nu eller i alla fall borsta tänderna.

Imorgon... Måndag.... har ingen kommentar på det just nu (Men det kommer säkert bli bra, positiv ska man ju va!)

Så här och nu säger jag Natti Natti!

ohyes bjuder på ännu en cam-bild ;p

Göö Natt mahahah!



Ps. I love you


(bilden tagen från Google)

Ge mig en sexig Irländare och popcorn!

Jag är gryyymt sugen på att se denna film! 
Så vacker, så fin, så sorglig... Men så himla bra!

smööörig!


Lyssnar på sorgligt smöriga kärleksballader så här mitt i natten...

jag undrar varför!

börjar ju ändå bara grina typ...


Kanske ska klättra upp å sova nu?
ja kanske det...



Ska jag.....

Gokväll...

Jag vill nu meddela att kl. är 23:32 (höhö det blir typ samma sak baklänges) å jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag gå ut... Nej finns inget ute att göra, mörk är det också så skippar det. Ska jag skriva ett långt brev å sen skicka det till någon random i telefonkatalogen... Näe fast lite kul vore det... men kommer inte kunna se reaktionen på människan så då var det inte alls kul.

Ska jag leta upp en ful låt på spotify å dansa som en tok?.... Vore rööligt men näe vill ha en danskompis! Ska jag ringa en snuskigt rik människa och påstå att jag är kronofogden och här med måste beslag ta allt han/hon äger?.... Hmm näe inte det heller... hur hittar man en snuskigt rik människa? går man på efternamnen, typ Von knorring eller lord af krusenbuske? Asså näe jag vet inte

kl. är nu 23:43... vet inte vad jag ska göra nu heller...

Häj å vääklåmna till Hajk!

ack så snögg cambild!!

det är lördag...

Mamma fyller år å har en stoor godisskål

Jag pratar värmländska (snart kommer jag undra vilken dialekt jag egentligen har) och får äta vindruvor å melonbitar (nyttig som en ko!)

Nä nu skö vi kölla film!

HäjHäj!



Du är du!



För att du är du
och för att jag älskar dig!

Grattis Älskade Mamma!






Du som har ett efternamn på B!


Detta stod på en stor svart bil när jag var i Sthlm...
Bilden dedicerar jag till Emma vars efternamn är just detta! + att hon fyllde år för inte så länge sen (ja jag vet jag är seg med att lägga upp vissa bilder...)

Till dig Emma, från LajsA!!
mihihihi!


Ett blindstyre!

Var på en föreläsning idag, han som höll i den var duktig så det var intressant och kul att lyssna, tummen upp för det!

Sen tillbaka till skolan fick jag en bildörr på mig, en människa smällde upp bildörren (och låt mig påpeka bilen var parkerad på trottoaren) Blindstyret får se sig för innan han smäller ut en bildörr på en trottoar!! Okej.. jag kunde har varit mer uppmärksam men jag borde ha företräda på en trottoar! (ps. jag klarade mig fin fint)

För övrigt så är det fredag, jag har nyss städat i mitt rum, känns jädra bra! Så nu är jag redo för helgen.

Freedagsmys! (även om bilden är från ett helt annat tillfälle)



deprimerandee!

Jag vill sova bort mitt liv.... eller egentligen inte, för så hemskt är inte mitt liv... men ändå så orkar jag inte vara med... är detta typ en höstdepression som kommer smygandes?


Tandläkaren måste tydligen gilla mig...

Idag var det inte ens sån där dag som man vill ska vara för evigt utan tvärt om...
Två tandläkarbesök, ett på förmiddag och ett på eftermiddagen för att dom inte hann fixa klart det dom höll på med och att jag skulle hinna springa och äta på skolan. Efter ca 2 timmar och 20 min (totalt) så sitter nu tandställningen som den ska och bäst för den att den sitter som den ska nu... För min kvot av tandläkarbesök är full!

Så så mycket skola blev det inte för mig, men jag verkade inte missa så mycket, med tanke på att det är temadag och så viktiga kan dom inte vara.

Efter den sista timmen i skolan (som jag hann var med på) så var det ytterligare ett besök inte hos tandläkaren (hade varit bra roligt det..) utan optikern. Syn-undersökning stod det på att-göra-listan och ögonen gick igenom olika suddiga och mindre suddiga stunder och fick titta på bokstäver hit och prickar dit... Men när det var klart så kollades det på olika bågar... Ja jag borde ha glasögon... Nej jag kan inte ha linser (why whyyy!!) 

Dagens bästa var nog mitt lönebesked och ett lite roligt sms.

Finns ett helt hav av glasögon, jag tror jag simmade vilse!



25 augusti

Jag vill köpa nya kläder! Eller några nya i alla fall, jag vill klippa mitt hår lite, jag vill fixa en sak, jag vill ha en helt annan sak, jag vill att du ska vara här, fast samtidigt vill jag det inte alls. Vad det är jag egentligen vill vet jag inte, man ska inte veta allt som en klok gubbe en gång sa till mig.
Ikväll händer det inte så mycket, har inte tränat för jag ansåg att jag tränade tillräckligt när vi var ute å gick med skolan (inte hela, dock alla tvåor) idag i ca. en och en halv timme, det kändes bra fast regnigt var det och kallt bitvis men annars så gick det bra, positiv som man kan försöka vara :) Men juste, ikväll händer det som sagt inte så mycket eller jo mormor är här och det gillar jag! Men i övrigt så nja...
Imorgon vankas det tanläkarbesök och en date med en optiker, ja å så skolan då förstås
En bild på Sara och jag, bara för att vi är coola!



Trassliga tankar.

Jag vet inte vad det är, men nått känns fel... eller inte fel utan bara inte helt rätt. Jag får en känsla av att nått inte är bra, men att hitta anledningen är svårare, varför ska det vara så svårt? Jag bara gör det mesta lite för komplicerat eller mest av allt så tänker jag för mycket och det är tankarna som trasslar ihop sig.

Så med trassliga tankar och en lustig känsla av att nått inte är helt rätt klättrar jag upp i sängen och tänker sova, för i sömnen kommer inga trassliga tankar åt mig. Då är jag fri!
GoNatt!


Bilder från sommar'n del 2 Skärgården

Allt började här, där vi fick låna en båt...

bååtaar!




På båten vi skulle segla med!


Lillesyrran var pepp på att åka båt!



Båtens exklusiva namn ;p

Mer båt + min bror

ååh så klart en egobild (i svartvitt till och med) ;p

Bara jag som tyckte det var lite kul att min kudde låg precis där? höhö

Det kokas nudlar!

Våra grannar på ena sidan när vi stannade andra natten.



Denna bild är från sista kvällen och den får även avsluta bilderna från skärgården. Bilden sammanfattar hela resan bra, så här kommer jag minnas båtsemestern!



it's love....




JAG ÄLSKAR ATT CYKLA CYKLA CYKLA!!


ps. headern är ny, enkel men den får funka tills jag klurat ut hur det ska vara

tröttiiis!


Hemma!

Ny vecka och skolan börjar sakta rulla igång, men jag är helt slut! Skolan har inte ens börjar på riktigt och jag kommer hem som en seg jag vet inte vad. Måste vara allt folk, allt parat överallt det är ju folk precis överallt. När jag kom in innanför dörren så var min första tanke "yeeees heeeemma!" Det är inte dåligt i skolan tvärt om väldigt roligt men trött blir jag. Det kanske är en fas som går över snart? Kanske får ta mig en powernap ;p
blöö, ska be ge mig ut å cykla lite sen så blir aaaalllt myyycket bättre!
hääjdåå!

Vad är det som kommer smygande...


Seg, trött, lite illamående som gömmer sig i kroppen och ingen ork... Håller jag på att bli sjuk?? (neeeeeej, vill intee)

En dusch, fotbad och mys framför en film får bli the saver of the kväll!






fel med tajmingen

Det är söndag... det har slutat regna... nu skiner solen som bara den... inget kan stoppa mig från att vara ute nu! Mahahah! Har tänkt ut och gå/springa/cykla i två dagar nu men precis när jag tänkt att "nu jävlar går jag ut" har vädret tänkt "Nu jävlar stannar du inne" om det är min tajming som är dålig eller vädrets det vet jag inte, men idag ska jag UT! 

För övrigt så fick jag till mitt rum himla snyggt igår, lite piff kvar sen så! Skönt att faktiskt kunna vara i ett rum utan att få psykbryt för att det är saker precis överallt, det stökiga försvann och det var som en sten som lyftes från mitt bröst...okej det lär lite väl dramatiskt men fint blev det som sagt.
Sooooleeen!

Tankarna som inte vill bli skrivna


Nu tänkte jag skriva något lite halv filosofiskt om en tanke jag har, men det blev inge bra ner skrivet så det blev inget av det helt enkelt. Allt jag har att säga är väll egentligen go natt, fast vill säga nått mer... men vissa tankar låter helt enkelt inte lika bra ned skrivet som i huvudet.
Och nu säger jag
GoNatt!

Det började åska...


Fick lite panik, mamma skrek "stäääng aav daaatorn" Jag gjorde som hon sa mitt i allt bullrande, åskan var väldigt nära. Men det gick bra ändå. Nu regnar det och det har det gjort i ca några timmar. Jag tycker det är så mysigt att ha fönstret lite på glänt och lyssna på hur det smattrar, det är mys! En annan sak som händer när det regnar (när det regnar riktigt mycket som det gjorde för ca någon timme sen) det är att häng-rännan på framsidan svämmar över och vipps så har vi vårat egna vattenfall, inte illa (om man gillar vattenfall) Nog om regnet...

För er som undrar hur fiskdammen blev så blev det bra, inte nått av det avancerade jag gjort, barnen fick godis och blev glada... fort gick det också, barn är så ivriga! ;p

Nu ska jag nog se en film och komma på något gott och nyttigt att mumsa på (ja nyttigt, det är nya tider nu!)



V å fasa!



OH MY GOD! Det är massa barn här! Jag tror bestämt att det är barnkalas ;p 
Änd Lajsa is taking hand om dah fiskdamm! 

over änd out!

20 augusti en sötfia fyller år!

Bra dag idag asså, väldigt bra dag!! :D

Varför?

Ja det vet jag inte, det kändes bara väldigt bra bara, lixom härligt att vara Lajsa! såna dagar gillar jag. Man är nöjd över att det är bra och varför det är bra det vet man inte, det är bara bra ;p Sen är det helg (kanske var en liten bidragande faktor) Min söta lillasyster fyller år, det är kul :D får ge henne gulligt packet, det är så kul att ge folk presenter! Speciellt om man är säker på att personen kommer att gilla det. Så när jag blir rik (ja chansen finns ju faktisk, inte så stor men den finns ;p) då ska jag köpa fler presenter till folk som betyder mycket för mig, bara för att det är så roligt!

Nu väntar jag på pappa och självaste födelsedagsbarnet och en bokhylla... Bokhyllan ska rädda mig från kaoset som härjar i mitt rum just nu, jag vill ha ordning!! Änd ordning ska det bli!


Grattis sötfia!
Jag älskar dig!

(inlägget skulle publicerats tidigare men det blev icke så, men nu så)

Vettigt åh så vettigt!

Lampan på toan har nu poff somnat in...

Man får alltså pissa i mörkret och bajsa med för den delen ;p 

Det är ju sånt här som är så vettigt för er som läser att veta, höhö. Juste på tal om vettigt och inte... Facebook har ni tänkt på när man skriver en status hur vettigt det är och hur mycket onödigt vetande det är. jag kan komma på mig själv när jag ska skriva en status å då tänker jag men asså vem brys sig, som typ "nu har jag vaknat", "nu har jag pillat mig i naveln" haha man bah okeeej då vet jag ;p MEN det finns bra saker med face också, vara bara det här som dök upp lixom.

fäääjjaan!

19 augusti!

Idag har jag insett att...
Det är bra att göra sånt man kanske inte vill, som typ att leka lekar eller att göra sånna hej-och-välkommna-tillbaka-stafett-övnings-saker, som man oftast gör när man kommit tillbaka till skolan. Det är inte så farligt tråkigt bara lite men jag kan stå ut med det ;p

Det är så härligt att cykla, jag älskar det! Det får nästan inte bli vinter, vill ha min cykel (är för feg att cykla på vintern) men jag älskar't att cykla!

Det kan nog bli ett bra skolår, jag vet inte varför men jag bara fick den tanken. Skulle inte vara helt fel om den stämde ;p
Det var nog det jag insett idag.

At the moment så har jag blött hår som jag vill ska torka snabbare så jag kan gå å sova, men icke gör det det! Tills vidare så chillar jag vid datan, yepp allt för mig! 

(här skulle det vara en blid, men hittade ingen bra så det blev ingen)
ps. mer bilder från min lilla tripp neråt i landet kommer, var så säkra! ;p


Men ändå.

Med natten kommer tankarna, tankarna jag inte vill tänka men här är dom än då...

GoNatt!

Så var det dags igen...

Första dagen i skolan idag!
Jag vet inte vad jag tycker, det var väldigt kul att träffa alla helt klart men jag vet inte... jag känner mig inte inte helt 100% redo. Fast har inte så mycket val så det blir till att köra på! Sen har dom mixat upp handledningsgrupperna vi hade förra året, lite trist att inte gå med samma som förut men förändringar är väll bra inbillar jag mig (försöker vara positiv) Så nu är det mjuk start i skolan i morgon och på fredag och nästa vecka med tror jag, chill!

En liten gnagande huvudvärk har förföljt mig idag (en liten röst inom mig säger "skyll dig själv") den rösten hör jag inte ;p Ikväll blir det mysa framför någon film tror jag, det känns som om det behövs men först ska jag träna! :D vad vet jag inte än, kanske cykla? eller vad jag nu kommer på! ;p
oh bäääck in skoool!

Varken det ena eller det andra.

goKväll!

Det är den näst sista kvällen på sommarlovet och jag kan inte riktigt bestämma om det är roligt eller sorgligt, hittar inget riktigt svar så lämnar det åt sidan så länge. I morgon är det sista dagen (har ingen riktigt kommentar på det heller) men imorgon ska jag bege mig in till stan för att fira en kompis som fyller år :p Det ska bli kul och det känns som ett bra avslut på lovet att vara med roligt folk, tror det kan bli toppen!

Så ligger det till!

tänkte att det varit så ont om egobilder så här har vi en! tadaaaa!! ;p

Bilder från sommar'n del 1 Skåne.


Min kompis mosters hus i skåne!


Där borta är traktor garaget som vi skulle måla om


ena kortsidan av detta garage (åh idas rooompaaa) ;p Det var en del att röja undan!!


Undanröjt!! i ena hörnet syns tunga jävla trakordäck!


Stort staket som vi flyttade på, tjejer kan!


Andra kortsidan...


Alla dessa rör låg på den där träställningen! Vi flyttade på alla ;p


Utsikten från träställningen! åh rakt fram damer å herrar ser ni en husvagn. de ni! ;p


åka lift! (som råkade stanna när jag skulle åka ner, en ny upplevelse att sitta fast i en sån) men en snäll skåning vid namn "slaktar'n" fixade den! Så jag kom ner ordentligt.


Sexiga arbetsbyxor! ;p


Osminkad, varm, irriterad över bromsjävlarna och målafärg lite överallt... Men försökte hålla humöret uppe ;p


Ida jobbade för fullt, hon hade också väääldigt sexiga arbetsbyxor!


I skåne fanns det en gullig hund vid namn Musse!


Åkte en sväng till Helsingborg där vi stötte på svampbob ;p


Måste bara visa Idas smexiga max hamburgare som inte var god som då förvandlades till ett monster?

Nästa del kommer senare!

Det kaos jag lever i

Städar! Jag har inte gjort annat än att städa i ungefär 3 dagar nu, först hos pappa både hjälpt till och städa källaren sen fick jag ett ryck och städade hela mitt rum, den som påstår att det är damm i det rummet nu den människan har damm i ögonen. Nu städar jag mitt rum hos mamma, jädra i mig vad kläder jag har slängt bort! Som jag inte använder och för att göra plats åt det lilla jag köpte i sthlm (det behöveds rensas, garderoben var full så allt onödingt åkte ut). Men ändå så känns det som om jag har ont om kläder eller kanske inte kläder utan kläder jag gillar.
Kan  vara så att det blir lite höst shopping ;p

Har en del kvar att städa, så back to dah kaos!



bättre sen än aldrig, nu är jag här!

Lajsa is back on dah blogg ;p
Jag har saknat att blogga!! men nu är jag tillbaka på samma plats som jag lämnade för en månad och 8 dagar sen. Hemma hos min kära mamma, tillbaka till mitt rum (som just nu är ett bombnedslag av kläder som ramlade ur min feta resväska) ;p Men ska få ordning på det, måste bara nörda data! har varit utan en väldigt länge, fast det har mest varit skönt faktiskt, att göra annat än å nörda.
Det kommer dyka upp bilder (snart, någon gång hyffsat snart)





RSS 2.0