Packat och (nästan) klart!

Lite stress!
eller nä än så länge är det lugnt!

Ska med ett tåg mot underbara Stockholm kl typ tio i fyra!

Jag har nästan packat klart... Jag är inte så bra på det här med att packa, klart jag kan men det blir lätt för mycket saker! Men nu har jag utmanat mig själv och tagit en (för mig) liten väska och jag hoppas att jag packar smart!
Sen måste jag fixa något att ha med mig och äta på tåget!

Det brukar vara dyrt på tåg så jag tänker göra liten LajsA delux! ;p spännandeee!

Mot en annan stad, mot nått lite bättre

Ha en bra Halloween!
ps Alla ni som ska festa... FESTA ÅT MIG MED!

Söt kille på bussen...

Det finns inga hopplösa situationer bara människor som förlorat hoppet (sa någon smart människa, vet dock inte vem)

Det finns hopp med andra ord!


Idag gick det bättre än i går, dagen har hittills varit väldigt mycket mer positiv än igår (vinden vänder, vinden vänder!) Fick lite ordning på mitt "matte-problem" idag = BRA! (asså inte helt bra... men en jävligt bra början! :D

Fick ett konstigt ryck och dammade lite i mitt rum, det är ju kul att se vad det är på tv det feta dammlagret måste ha försämrat min kvalité som i och för sig inte var så bra från början. Men nu kan jag nog se vad det är för program jag tittar på ;p

MÅSTE SÄGA ATT JAG HAR LOV NU! ♥  Tänker inte plugga en sekund av detta lov!

Juste nu börjar Halloween-helgen och alla ska festa hit och klä ut sig dit, men icke jag, jag ska vara tvärt om (som vanligt typ) Ikväll ska jag minsann packa och nörda framför idol! Inte så dumt kan jag tycka!

Imorgon drar jag! och kommer aldrig mer tillbaka mohaha
(eh jo... det gör jag...tyvärr...typ?) ;p 


Ha ett bra lov för fan!

ps. Du söta kille på bussen, ring mig? Höhö ;p

Din dag idag


mot mörka tider...


Jag är hungrig, vill jobba men har verkligen ingen ork i kroppen. Känner mig helt viljelös som om inget spelar någon roll...

Det måste vara hösten, mörkert (som jag i och för sig gillar).. ja hur går det ihop? något jag gillar gör att jag mår dåligt.

What's the point?

Nu får det vara slut på dessa inlägg, nästa bli bättre. Jag lovar.

Dumt


Bild från min tid som svart-hårig...

Mitt humör tar över, mitt dåliga humör! Det är synd att personer i min omgivning ska behöva lida bara för att jag har problem... jag blir bara ännu mer irriterad och på mer dåligt humör (på mig själv) när jag beter mig så mot personer som verkligen inte förtjänar det, personer som betyder mycket för mig och som jag vill ska ska vara glada!

förlåt.det.är.inte.meningen.

skärpning!

Negativ och depp!

Om ni vill ha positiva vibbar så är detta helt fel inlägg för er... Jag varnar er detta är negativt så läs inte, negativ är inge bra att vara och man blir bara depp men jag måste skriva av mig.

Jag är irriterad! Irriterad på att jag är så jävla kass på matte, att jag helt plötsligt inte fatta ett smack. Tidigare hängde jag med någorlunda (ja jag klarade mig hit i alla fall) Men nu är det MATTE B... gaah blööö aaah! Vet inte hur jag ska förmedla hur jag känner. Frustration och irritation kanske är dom rätta orden? Besvikelse känner jag nog också... inge kul att inse att man inte kan eller fattar något av det man faktiskt borde kunna. Inte nog med det så är det snart nationella-prov i matte, då kan vi klämma in orden stress och panik också.

Matte har aldrig varit min grej, men nu är det värre än någonsin!

En bra sak med att vara dålig är att då kan det bara bli bättre... Om man till slut fattar något de vill säga.

Morrrr

Vaknat på ett annat ställe. Veckan innan lovet!

Sov över hos min papiigår till idag.

Ovant att vakna där en måndag, men det gick bra ingen större förvirring fast klockan var strax innan 6 då jag lämnade min mysiga säng. I köket fanns det kaffe = Gott! Brukar inte dricka det på morgonen men just idag passade det så bra. Satte mig framför brasan i öppna-spisen och bara glodde in i elden samtidigt som jag drack mitt kaffe och åt en hembakad tunnbröds-macka. Intressant nu vet ni vad jag åt ;p Sen väntade jag länge på en buss som skulle ta mig tillbaka till civilisationen och den dök upp till slut. På skolan skippade jag frukosten tänkte "ääh jag har ju druckit kaffe å ätit en liten macka, jag klarar mig" Big NO jag blev hungrig sen vid 10, smartooo! Nu vet ni vad jag inte åt också ;p 

Resten av dagen flöt på bra och det var en väldigt bra start på denna vecka! :p Har lite arbeten som jag ska göra klart innan lovet... JA för snart är det lov!! Galet härligt!

Långt från staden finns denna plats, en plats jag älskar! (trotts att det inte alltid finns så mycket att göra i denna skit by ;p)

Ska sätta igång och plugga nu då så jag kan känna mig väl förtjänt av lovet!

Söndag osv osv...

Hej...

Gårdagen var lyckad, trotts buss missandet och något kalla händer (stundvis) Men hade as kul och vissa människor är bara för härliga!! :D

Jag pluggar på en söndag, totts att jag skulle "chilla" oj så tokigt det kan bli..

Har insett att vissa människor inte fattar vad ordet nej innebär (vad är det som är svårt att fatta?)

Inte varje dag man rensar ett kylskåp, men idag var en sån dag. Det är trevligt att se vad det är som finns där inne + att jag gjorde pappa glad vilket är bra.

Är väldigt sugen på att se filmen Sherlocke Holmes (för sist somnade jag av någon anledning, mest troligt för att jag var trött ;p) Men har inte den filmen... Ska söka igenom huset någonstans kanske den finns.

Det är idag bara 6 dagar kvar! ♥


Härdar dödar? Dödar härdar?

Förbereder mig inför en dag ute...

Men jag ska ta på mig massor med kläder så jag blir som han... han bufémannen... eller vänta nu, michelin-gubben så heter han ju!! (internt... höhö)

Inte nog med att man ska vara ute och (förhoppningsvis inte) frysa så har man lyckats tajma in den underbaraste stunden i månaden... h e j  d ö d a  m i g! 

Nej jag kommer (förhoppningsvis inte) dö och igen behöver döda mig heller, det skulle bara bli jobbigt med blod överallt... Det som inte dödar härdar har jag fått höra så ja ser framemot att bli härdad då... eller något sånt.


uuuut uuut!

Ha en underbar jävla lördag ;p

Back on track!

Med ca 180 inlägg att läsa på bloglovin och x antal olästa statusuppdateringar på facebook så märker man att man inte varit inne på datorn på några dagar...

Kul då har jag nått att göra! :D

Som om jag inte redan har det!

... nej inte alls, jag har inte en bokanalys att skriva, jag har inte några frågor om antiken att svara på, jag har absolut inte en liten fördjupning att göra...

Eh... underbart passar inte in här, men i detta nu dricker jag kaffe och mår ganska bra i alla fall. 



Alla kan inte se lika cool ut som jag när när man dricker kaffe ;p

Ikväll är det IDOL Å MYS!!!

Att komma på rubriker är svårt

Hörde en låt på radion... Den var bra, jag fick värsta uppenbarelsen! Men dom sa inte vad den hette... Hoppas ödet gör så att jag för höra den igen. DET skulle vara ett TECKEN! (men på vad vet jag inte...)

Idag har jag gjort några saker men dock inte allt det som jag skulle gjort, men det är det lilla som räknas för det lilla är alltid något.

Åt trasiga pannkakor, men det var pannkakor det med.




Lämnade ett hem och kom hem till ett annat.

Lördags-bonde


"Hej jag heter Lajsa och är 17 år och jag är mjölkbonde...."

lite så känner jag mig när jag har på mig mina gröna men ack så snygga gummistövlar ;p

Nu väntar jag på att min lilla pappa ska vakna upp hur sin power-nap, för vi ska ut på vägen och köra fet-volvo! JAG ska köra!

Ikväll är vi bjudna på middag... Då gäller det att skärpa till sig, äta med kniv och gaffel... och allt vad det nu innebär höhö nerrå men så ligger det till :)

Som en fredag

Var nyss hos en doktor och jag mår tydligen bra (enligt blodsocker å sånt...) har upplevt att jag känner mig seg, trött och ja där av besöket.

Pappas kommentar: Men vad bra att det var bra, då kan du ju sluta må dåligt.


Min pappa ska nog bli dockor, denna slutsats var ju jättebra... hö hö.

Men nog om det, Denna fredag är jag "ledig" som alla andra fredagar. Anledningen till att jag säger "ledig" i stället för ledig är att jag inte har lektioner men måste plugga ändå.
Hurraaa nu ska jag plugga, jaa vad kuul! Valmöjlighet har jag ju i alla fall finns massa och välja på...
Bara köra på!


pluggarbrillor PÅ!

Shake it like Shakira!!

Jag ska lära mig dansa som Shakira!!

Vissa av dessa låtar är inte så bra, men kolla in hur hon dansar! Jag ska fan lära mig det!! Jag ska bli som henne! höhö nerrå men nääästan! ;p Öva, öva, öva....


Höfterna lever sitt eget liv! :o



Så kvinnan rör sig!! helt crazy!


Coolt!!

Här var man pigg och glad!

Jag är trött. Inte hej-jag-har-inte-sovit-på-en-hel-natt-trött, utan allmänt trött. 

Är less orkar inget vill bara lägga mig under täcket och stanna där ett tag! Men sånt har man inte tid med i denna värld, man måste vara på topp, vara med på allt, orka allt, och hamna efter det har man bara inte tid med...

Vill att det ska hända något, på lovet verkar det hända en himla massa men då är jag inte här. Då är jag i den underbara staden Stockholm hos mormor, inget fel i det alls det ska snarare bli helt otroligt härligt.

äh vet inte ens varför jag skriver nått här, det verkar meningslöst... Och så är det bonde söker fru på tv:n, det är meningslöst det också.


Blööö!!





Bara ännu ett inlägg om massa viktiga saker som du måste veta

Nu är jag här igen... bombar bloggen med inlägg, har inget att göra och då blir det så här.

Some random shit:

Jag har gjort av med 222 kalorier enligt min tränings-cykel-sak. höll på i 45 min. Min kvot med träning för dagen är full! SkönT!

Jag vet inte hur jag vill ha det, vet inte om detta är en bra idé.. Ibland måste man tänka före man gör nått, jag brukar vara bra på det... men nu tycks jag ha glömt det...

Jag har egentligen en hel del att göra men ändå så säger jag att jag inte har nått att göra... 

Jag vill verkligen göra nått!! inte sitta hemma och mögla.. snälla finns det någon där ute som vill hitta på nått? sleepover? filmkväll? Bio? Ut-och-bara-gå-och-flumma?

Jag har lite panik inför min födelsedag...

Jag vill stanna tiden!!

NU får det vara nog, jag går och duschar (asså inte samtidigt hö hö) Sen ska jag kolla på mysiga halv åtta hos mig!

Heeejdåå lixom!





siffror och sånt...

Bilden säger typ allt...

Denna underbara tisdags eftermiddag ägnade jag åt matte, suck, stön och blööö! Det är inte det att jag inte vill förstå, men när man börjar blanda siffror, bokstäver och olika krångliga kombinationer så gör man det hela lite svårare... 

Får hålla ut! Efter jul är jag fri från matte! (ja, om man klarar det vill säga) 

ääh fan klart det ska gå! Kände bara att ösa ur mig lite
;p



Jävla strumpor och tickande klockor!

Detta kom jag på igår kväll när jag skulle sova...

Att grannarna måste satt upp en tickande klocka på exakt samma vägg som min säng står mot, hörde ett mystiskt tickande och först trodde jag att det var en bomb (terrorister finns ju överallt nu för tiden!), sen trodde jag att jag hade en mystisk klocka i mitt rum men jag gillar inte tickande klockor så så kunde det inte vara! Så nu kommer det bli liite svårare att somna... Tack grannarna, TACK!


Detta kom jag på idag (eller egentligen för flera dagar sen)...


Jag MÅSTE köpa strumpor! åh så tråkigt men ack så nödvändigt!


Nu ska jag göra nått vettigare... hoppas jag gör det i alla fall!



en lång bilresa, shopping! och brist på megapixlar

Åkte till Sundsvall med min mami igår och shoppade både det ena och det andra, både på Birsta och på Ikea. Det var roligt roligt! På vägen hem blev jag rastlös i bilen och tog fram min extremt coola mobil med extremt många megapixlar två hela om man ska vara exakt ;p

Some bilder från dah car!


Vägen hem var lång...


Detta mina kära vänner är ett kassettband, inte igår man använde sig av det precis.. eller jo igår var det, vem har sagt att alla bilar ska vara moderna?

sakta såg vi Sundsvall försvinna långt bort...


Mamma gillar troll, mamma köpte sig ett troll!


Såhär kan man också ha fötterna!

Bilresan var lite seg, att leka dj och försöka hitta en bra radiokanal som var värd att lyssna på var inte lätt kan jag säga antingen var det någon som pratade om torskar eller så var det radio-sporten. Någon radiokanal som var värd att lyssna på hittade jag inte men att sjunga med i RixFms alla olika låtar (som man kan även om man inte lyssnar speciellt ofta på radio...) var kul även om det lät kasst! haha!


Nu sitter jag ock kollar på en film jag inte kollar på (logiskt?) vågar inte kolla helt så jag nördar data samtidigt.. hehe...

Ps. Gerard Butler är snygg!

Älskar filmen! ♥

Vill åka till Irland, hitta en mysig Irländare... Men snubben behöver inte dö...


I want someone like Gerry! ♥




Dagens Uggla





Jag å min käre vän ugglan! mihihi

En fredag fylld av dimma, plugga, mysig fika med Sara, samt bibblan en stund med Sara, fick också träffa pappa en stund! En bra fredag skulle jag vilja säga. Till skillnad mot vad jag brukar göra som är att bara vara hemma och plugga. Men att åka till skolan trotts att man inte har några lektioner kan vara ett smart drag, jag fick himla mycket gjort (skrev så mycket på mitt geografi-arbete att ögonen började gå i kors.. fast det kan ju bero på att jag är dum nog att inte använda mina glasögon)

Nyss kollade jag på idol! Varför vara ute och festa när man kan vara inne och kolla på tv lixom ;p men idol är faktiskt jättebra.. har en hel hög med goa människor jag gillar! JAY, OLLE, DANIEL... Åh boys!

Nu alla därute ska jag snart klättra upp i sängen, inte nog med att jag kollar tv en fredag jag går och lägger mig tidigt också... Hehe men allt har en förklaring! Tidigt i morgon drar jag och min käre mami till Sundsvall, vi ska ta Ikea med storm!

GööNatt!

Den försvunna musiken...

Heeej

Min spotify har kraschat, funkar inte, bang bom död, the end lixom...

Så nu sitter jag här å lyssnar på musik från typ mellanstadiet/ delar av högstadiet, vad var det med min musik smak? JAG HADE INGEN! haha skrattar åt det och det värsta är att jag kan så många av dom... fortfarande!!

Kommer gå omkring och sjunga på dessa uuuunderbara låtar ;p

Men lite bra hittar jag nog... men den största delen är skit som inte bidrar med mycket eller jo bidrar med massa skratt. Roolig kväll, nostalgi!
Näe nu lämnar jag musiken och kollar på sköna Halv åtta hos mig! ^^,


Så här såg jag typ ut under den dåliga "musik-perioden" Jag vartill och med blond... mitt naturliga hår!

ha ha på den bilden!

K.Ä.R.L.E.K ?


Ett lång inlägg om kärlek... för vissa kommer detta bara vara ytterliggare ett inlägg man klickar sig förbi utan att läsa... medans andra kanske tar sig tid att läsa det...


Kärlek det förstår man sig inte på... inte jag i alla fall...

Man bestämmer inte vem, man bestämmer inte när, inte heller vart. Man kan ana, tro och hoppas... men man vet inget. Kärlek är nått fint. Något mellan två personer som älskar varandra. Det är en härlig känsla (trotts att det var länge sen jag själv kände den om jag ska vara ärlig och det ska man ju vara)

Det är den känslan man vill fånga och hålla kvar för evigt.

Fast rätt som det är lutar det för mycket åt andra hållet... Kärlek är jobbigt. Den finns inte där när man vill ha den, den försvinner lika lätt som den dök upp. Folk bli totalt blinda och ser bara den andra personen och glömmer det som finns runt omkring. Kärlek kommer emellan vänskap, hur gärna man än vill att det inte ska bli så,så är det så det blir. Det är en balansgång och många har väldigt dålig balans. Man ska klara av det som man gjorde innan kärleken slog till plus att man då lever i sin egen kärleksbubbla och allt blir inte alls som förut.

Att allt inte är som förut kan vara bra, att någon kommer in i ens liv och gör att livet på något sätt fått en helt ny mening, en mening med att göra det man gör för man vet att man har den finaste människan på jorden vid sin sida. Fast samtidigt känns det inge bra dom stunderna man inte är med varandra och man gör inget annat än att saknar... saknar och saknar. Det verkar lixom inte finnas nått mitt-emellan...

Kärleksbubblan som man är inne i rymmer bara den man är så galet kär i, vilket gör det svårt för dom som är utanför bubblan att nå fram. Man finns där men blir ett andra-hands-val eller mer som ett tredje hjul. Det är inte det att man inte är glad för de som är kära, för det är nått bra, ja nått fint att de har funnit varandra.
Det är bara det att det kommer en viss gräns då man inte längre tycker att det är okej att hela tiden komma i andra hand, att vara den som får vänta.

Även om man är en kompis så vill man få känna att man någon gång får komma i första hand. För man vet att man inte kommer kunna ta den plasten som den stora kärleken tar. Men för en gångs skull vill man vara den som får lite mer plats än den plats i skuggan av kärleken.

Man kan vinkla kärleken på så många olika sätt, när man är inne i den ser man bara det som är positivt, när man inte har den ser man den som något som kommer i vägen och ibland ser man inte vad man haft förens det är borta.

Kärlek ska vara nått fint, nått bra, ja nått som alla vill ha. Men det går lätt utför och sårad är det lätt att bli. Men trotts att det finns mycket jobbigt med kärlek så tror jag att det vägs upp av allt som är bra. För visst är det bra med kärlek, det är nått fint och fantastiskt. Nått som alla borde ha



Ett brev!!!




Jag har fått ett brev, ett brev med bra grejer i!! Tågbiljetter!!! 

Några veckor kvar sen får Stockholm passa sig ;p
Mitt älskade Stockholm!


En söndag så här dagen efter

Så här dagen efter (en jävla ös fest) näe men barnpassningen... så inser jag att mitt rum behöver dammsugas det är salt och popcorn på golvet och allmänt jätte dammigt fast att det är dammigt har inte med barnen att göra (även mo jag kanske vill skylla ifrån mig.. he he) 

Söndag var det ju och då blir det väll till att städa (tydligen) plugga och ut och springa! 

Sen en sak jag SKA lyckas med idag/kväll, jag ska gå och lägga mig I TID!! skärpning!


Bara köra på och göra't!!



Kan jag inte bara vara tyst... Nej ooomöjligt!

Hej igen 

Jag känner för att gå ut, flumma som en dåre, skratta åt inget, göra nått helt random och bara ha det helt totalt jävla as kul...
MEN! 

Finns ingen här som vill, kan eller... det finns inte ens någon här!!
Rööligt

Jag knarkar halstabletter för övrigt som jag vet att jag kommer få ont i magen av... livet är fullt av bra beslut, men detta var inte ett av dom ;p

Åh det är så mörkt å mysigt ute... Kvällspromenad vore det ultimata! Men jag vill inte gå ut ensam.. fan att det ska vara så mycket man ska göra tillsammans.... jag har ju lixom bara mig själv just nu.. å så kommer jag på såna idéer då man helst ska vara två eller fler...

Min lillasyster välte ut popcornskålen för sen stund sen.... jag blev såhär ----> -__- min lillasyster: "oooj...jag ääer bjusig, jaag ploker up dom nu"

Jag har inget vettigt och säga så jag borde vara tyst... men det är svårt! ;p

aja hejdå!





Jag vill ha dig nära men när jag har dig nära vill jag bara därifrån....

en lördag.

Tog en mysig tur in till stan med NinjaIdaa, kollade på när några från skolan spelade och sjöng på en invigning, jag letade efter en jacka och mössa halsduk vantar... Hittade lite snögga saker men kan inte köpa det ena förens jag vet vad det andra har för färg och tvärt om (i-landsproblem ja vet) Men hittade två tröjor på H&M alltid nått (måste säga att den ena var på reda! ÄÄÄlskar rea!)

Nu Sitter jag här och är barnvakt, när föräldrarna är borta dansar Lajsa på bordet eller också så somnar jag i en hög under bordet... 

Verkar inte finnas nått kul och se på tv heller, livet är inte lätt alla gånger... nåja något gör jag väll av denna kväll

...eller så slarvar jag bort den..
i stan lixom...

Måånga favvisar!

ALLA ÄR SÅ JÄDRA BRA I IDOL!!!!

kan inte välja en favvo, har massa favvisar! ååh vad svårt!

kan bara säga som så hoppas OLLE, JAY, LINNEA. MINNAH, ALICE, SASSA, DANIEL! får vara kvar! (har säkert glömt nån bara för det)

1 Oktober September gick så fort


En fredag som många andra... jag är ledig men lägger ner tid på att göra lite skolarbeten och sånt som är bra att ha gjort. Var ute en timme sprang/gick 6 km kan inte säga nått annat att det var mer än härligt! Trotts att jag håller på att andas sönder mina lungor så känns det så j*vla skönt sen.

Insåg för en stund sen när jag läste en bok som jag sen ska göra en bokanalys om i Sv B att boken ska lämnas till biblioteket den 5:e och inte den 10:e... j*vla skit lixom! Om jag inte får låna om den (för det finns risk att det är kö på boken) så blir det lite svårt, men se inte problemen se lösningarna (som en positiv röst inom mig nyss sa) ;p

För övrigt så har jag väldigt välorganiserat i min garderob tack vara att jag tog tag i kaoset och vek allt snyggt och fint, sen drack jag nyss kaffe (kan ju vara kul för er att veta) sen har jag kletat mes-smör på tangentbordet och på musen, jag är extremt osminkad, mitt hår är fluffigt och väldigt lockigt så som det bara är när jag nyss duschat. Har en mysig stor skjorta på mig... Det känns väldigt bra :)
Härlig fredag med andra ord!

Ikväll blir det Idol, tända ljus, popcorn och mys i soffan... Längtar!


Camen vill tydligen att allt ska vara extremt vitt... Snögg bild!



ps. Det förra inlägget är inte sant haha ;p jag suger på att var dum och tur är väll det, jag är mesig och snäll så är det haha ;p Men Anders vänta bara! under kan ske x)



RSS 2.0