När det är så det känns...

När det känns som om allt faller, när jag faller, när jag inte orkar med allt runt omkring, när saker jag klarade förut inte längre går att klara lika bra om ens över huvudtaget, när jag hela tiden tänker för mycket, när jag hela tiden bryr mig om sånt som jag inte alls behöver bry mig om, när jag önskar att vissa saker ska hända men inte händer, när tankarna tar över, när jag inte orkar förklara, när ovissheten dyker upp, när allt samlats till en stor hög, när jag förväntas vara vuxen men inte känner mig som det, när jag vill vara glad men inte är det, när jag försöker förklara men ingen förstår, när jag bara vill kunna slappna av men inte kan, när jag känner mig så sjukt förvirrad, när jag inte vet vad som känns värst utan bara vet att det inte är bra, när jag vill vara stark, när jag inte alls är stark, när jag vill stanna tiden för att jag inte hänger med, när det känns som om jag kvävs, när energin är slut, när jag inte vet, när jag känner att jag tappar kontrollen, när jag känner att allt jag gör blir komplicerat, när jag känner frustrationen, när jag vill visa att jag bryr mig men misslyckas, när alla måsten äter upp mig, när jag tvivlar, när jag gör om samma misstag flera gånger, när folk missförstår, när något bra förvandlas till något hemskt, när jag vill gråta men tårarna inte finns, när jag gjort fel, när jag blir besviken på mig själv, när jag vill kunna berätta men något hindrar mig, när jag förstör för mig själv, när jag tänker negativt, när jag ångrar mig så fruktansvärt, när jag hatar mig själv, när jag känner mig vilsen,

när något som kallas ångest äter upp mig...







-

Det finns ingen att prata med. När man som mest behöver det. Det känns tomt...



Ler åt allt och inget, glad för allt fast ändå åt ingenting.

Liiiveet är så underbart! Ville bara säga det!
Hade kul på teatern idag, åh dessa stunder förgyller mitt liv! Till lunch blev jag bjuden på Sushi av min snälla moster ♥. Första gången i mitt liv jag åt sushi och jag gillade det! Så nu kan jag äta det massa fler gånger! Hade ett prov på eftermiddagen, det gick la strålande de :) Fösökte sen plugga lite innan jag drog mig mot jobbet, fast det gick sisådär men men spelar roll (tar nya tag ikväll). På jobbet var jag en segsnigel men jag och tjejen jag jobbar med hade kul ändå, flum på jobbet är bra grejer det!

Blev satans pepp på krogen! åååh daansaa!

Film-mys-kväll imorogn! Ska bli skoj och mööösigt!

Lön på fredag! IN I DIMMAN OCH UUUT PÅ DANSGOLVET! ♥

Allt känns bara så bra! Små saker som att jag spillde på min tröja idag känns helt meningslösa att klaga över, det gör ju inte ett skit, vissa saker är inte hela världen! Haha vet inte vad som händer men det mesta känns bara så bra!

Nuu ska jag packa och hitta kläder tills på fredag!! wiieehoo!

När du ser kylan i vitögat...

Tänkte bara demostrera hur jag känner mig när jag måste gå dessa kalla tider... Lyckades lixom fånga den där Det-är-kallt-och-jag-vill-inte-gå-ut-minen på kort. Ni som känner igen er ni förstår vad jag menar... (logiskt ;p)

Glad tjej

Dagen börajde med att vädret var för kallt men mina kläder var alldeles lagom (vi skyller alltid på vädret! btw kanske är därför det inträffar naturkatastofer? Vädert hämnas! vilken vetenskapligteori...hehe)

Sen hände det något fantastiskt! (nej det har inget att göra med vädret) Men jag blev glad! ^^,

Hade teater och det är jättekul ska jag få be och får tala om, ännu mera glad tjej!

Sara följde med mig till H&M, jag prova den snygg och billig jacka (typ jeansjacka fast grön) och den köpte jag, lite mer glad tjej.

Solen lyser och himmeln är blå! (nu snackas det väder igen) Blev så lyckelig av att se solen, haha.

Ska jobba lite extra idag, spontant lixom = mer pengar!

Glad dag! :D 

ps. ny header! syns den inte så klicka på F5 
 

Pluggberg och en helt annan sak.

Känner att mitt pluggberg sakta men (väldigt) säkert bli mindre! Seger! Eller ska kanske inte ta ut något i förväg men det är ju framåt man ska sickta.

Sitter och väntar men vet inte rikgit på vad... Eller jo tystnad så jag kan sätta mig ner och läsa alla brutalt många sidorna i svenska litteratur-historia-boken. Så pluggberget kan förvandlas till en kulle. Tystnad är något man inte har när man har småsyskon... hmm hur lång kan en bostadskö tänkas vara? Nej så illa är det inte, men det finns fler anledningar till att jag vill ha något eget men det kan vi ta i ett senare inlägg.

En helt annan sak jag har tänkt på är varför gillar jag alltid killar (inte för att dom är särsklit många, men när det väl inträffar) som inte alls verkar intresserad av mig? och varför blir killar (inte för att dom är hejdlöst många och tur är väll det, men hur som helst några har det dykt upp) jag inte är intresserad av intresserad av mig? Har inga svar på det, men kan inte undvika att jag bli nyfiken på hur det blir så. Fast det är på sätt och vis tur att en kille jag gillar inte gillar mig på samma sätt, det blir ju lätt väldigt komplicerat (det är ju komplicerat redan som det är) fast i bland kan jag inte undgå att det vore kul med någon som dök upp i mitt liv och gjorde det hela lite mer komplicerat... på ett underbart-gulligt-sätt.

Juste, det var ju jag som hade ett pluggberg!
Nu dök tystnaden upp...tror jag.

ps. Jag ska fixa en ny header!

We are shadows

(det tar lite tid innan låten börjar, men det är värt att vänta)


Always waiting
For something lasting...



Stan, Trassel, random shit och en gaygala!

God dagens!
Här sitter jag och äter yoghurt som en liten pause i allt stänade. Yes det är städning jag ägnar mig åt en söndag som denna, fast jag har inte enbart städat (och kommer inte fortsätta att enbart städa heller). Har ju en del att plugga så det ska jag göra så jag kan få äta upp de lilla godis som blev över från igår, Mutar mig själv! haha ;p

Juste igår! Mötte jag upp Emma inne i stan, vi sprang omkring i en hel massa affärer och shoppade minsann ett och annat! Var sjukt länge sen jag handlade kläder så det var kuuul :D Sen traskade vi mot bion, stod i en lång (nästan lika lång som kinesiskamuren, eller kanske inte..) kö för att få tag på popcorn. Filmen var ingen mindre än Trassel, en ortoligt söt film!! ♥ Det var jag, Emma och en hel armé av ungar + tillhörande föräldrar i biosalongen men det gick la bra :) (haha det var ju en barnfilm så vad hade man förväntat sig lixom)

Efter bion drog vi hem till moi, dansade, drack knallblå dricka, kollade på melodifetivalen (som dock inte var en höjdare), kollade på GayGalan som av en händelse gick på tv (den därimot var riktigt kul!) åt popcorn och godis!
Emma + jag = blir inte annat än kul :D

‎"Sen när fan blev Zac Effron MAN?!",
"1985 klädernas fall, Zlave klädernas återfall",
"Rodriguez kastar jalapenos i mitt öurga (en blandning mellan öra och öga, fatta!)",
"Det är pingvinernas fel",
"Ring 112, alla känner en göteborgare".

Ett smakprov på vad random shit vi säger, haha lite internt men endock! ;p

En två år gammal bild, emmiiis å jag in dah Sthlm! (På påsklovet då gör vi om det!) :p



Börjar känna mig som en eskimå...

Termometern visa - 24 jävla grader! huuh!

Ska dra in till stan men det kalla vädrer försvårar mitt val av kläder, men aja antar att det vikrigaste är att man inte fryser... Blöö jag vill inte ha praktiska kläder utan snygga! Jeans + någon-form-av-långkallsånger = inge skönt alls!

Nu slutar jag klaga på vädret och berätta varför jag ska till stan... Jo det blir bio med emmis :D Å innan det chill på stan (lär springa från affär till affär för att värma oss men man kan hoppas att man hittar något njas!)

Efter det hänger hon med hem till moi och det blir rooligt! :p

Nu ska jag kleta lite smink!
Hejdå säger LajsA dah nyblivna enskmån.

Lyxig och löjligt snygg

Asså en sak jag kommit på att jag vill...

Jag vill åka på en fett lyxig semester, till vilket land? Ja det spelar ingen roll är vädret varmt, vattnet härligt blått (med tillhörande strand ofcourse) och att det finns coola marknader med billiga armband, söta klänningar och sånt så är jag på rätt plats. Det handlar inte om någon "å-nej-jag-hatar-sverige-och-måste-bort-grej" utan bara att det vore fett skönt att åka, se nått nytt och få nya perspektiv på livet. Sen att det skulle följa med en löjligt snygg kille skulle ju inte göra något... få se nu, Joel Kinnaman skulle funka eller någon random kille från någon amerikansk film... typ inget mer begärt... Och sen vaknar jag ur min dröm och inser att jag är kvar i snöiga Sverige, inge fel på det alls jag menar den snygga random killen från en amerikansk film får ju vara med på snöbollskrig.
Det funkar ju det med ;p


This dude kanske vill ha snöbollskrig? (Sawyer! snygg Lost snubbe! har nämligen börja kolla på första säsongen å insåg att han är skita snygg!) Källa of dah bild 

En sak till...

En större garderob vore inte så dumt heller, en som det kan vara ordning i, en lampa som tänds när man öppnar dörren vore bra så man ser vad man ska ha. Fast som det är nu är det nog bra att jag inte har någon lampa för att se ett kaos det gör man ju inte gärna.

Btw. fredag är awsome!

Drömmar, tankar och en död skådespelerska

Mamma satte sig i min soffa och sappade till någon kanal... Med en dokumentär om Lena Nyman (skådespelerska bla, lovis i Ronja rövardotter). Hon dog för någon vecka sen och nu går det massa minnes saker om henne på tv. Det är så intressant att se hur en skådespelares liv kan se ut, vad hon varit med i för teatrar hur hon var m.m. Att se en inblick i hur en dukigt skådespelare kan vara. Det kilar i mina fringar när det dyker upp scener från då hon spelar en pjäs på en fin teater, jag vill så gärna vara med om det jag med! Hon är en av dom duktigaste och det är så synd att hon är död. Men såna här pogram/ dokumentärer är så inspererande och jag blir påmind om hur roligt det verkar vara att stå på en riktig scen. ååh jag ryser av tanken! Det vore så underbart, ja underbart är ordet! Jag har ingen aning om jag har det som krväs men jag vet att jag tycker det är kul och sen får man se hur resten blir! Man vet inte förens man försökt och försöka tänker jag göra!

Jag har hittat något att sikta på, det känns bra och jag känner att jag vill se mer teater! Det är så coolt att komma skådespelarna så nära, den närheten man inte får av film på samma sätt. Känslan av att "nu sitter jag här och framför mig har jag så sjukt duktiga människor som får mig att känna såna otroliga känslor". Som när jag var på dramaten i höstas med mormor. Hela föreställnigen satt jag och tittade på allt, jag fick nästan ont i ögonen för jag ville inte missa en sekund. Det är hela stämmningen som blir så magisk och känslan av att vara en del av det som händer på scenen är fantastiskt!


Dramaten eller inte... En scen är en scen.

Jag har en dröm, drömmar kan bli verklighet men dom kan också förbli drömmar och det bästa är att man inte vet man måste kämpa för att få svaret. Jag är redo att kämpa!

R.I.P Lena Nyman en otroligt duktig och cool skådespelerska!


Uppblåst ko

Idag har varit en fetdag, inte en fettdag som i bra dag utan en FET dag...

Det hade inte spelat någon roll vilka kläder jag än valt att ha på mig idag, känslan är ändå fet. Vet inte varför har inte ätit mer än vanlig (det jag brukar äta är tillräckligt) Men iallafall känt mig ungefär som en uppblåst ko skulle se ut... Mysigt. Ibland skulle det kännas så skönt om jag var ungefär 8 kg lättare, skulle det vara någon skillnad? Hatar såna här dagar! så meningslöst tänkande. Vill ha vår så jag kan ut och springa av mig tankar som dessa (och det där extra fettet..). Samtidigt är jag sugen på typ godis, chips m.m. Jag vill ha det fast jag inte alls vill. Dö tankar dö.

Känns som om jag glömmer bort min träning och det finns inte plats för den lika mycket som jag vill. Det måste bli ändring, skärpning, uppryckning!
Vamos to dah gym oftare!



Tisdag

En kall jävla tisdag är vad det är idag. Godmorgon!

Om nån minut eller två måste jag dra mig mot handeldning och jag förväntar mig inte att det ska sägas så mycket vettingt för det händer sällan. Teater är det ju för tusan idag, me like! Maybe some lunch lovers? ;p

alla hjärtans dag igår var väll som vilken dag som helst, näe jag får kanske inte en ros varje dag och jag unnar inte mig själv naturgodis varje dag. men i sin helhet så var det en typisk måndag. En ganska kul sådan.

tycker alla hjärdans dag är lite överskattad, jag gör helldre saker spontant än planerar in värsta avancerade saken till alla som beyder mycket för mig just en å samma dag. spontant is the shit! Sen blir man ju gladare av att få något när man minst anar det :)

shit jag blir sen!


Dagens dagens

Dagens humör: Glad =) 

Dagens mående: Väldigt bra för att vara måndag (och alla ♥ dag) 

Dagens borde: Göra klart svenskan som är 75 år sen... dra mig till gymmet! (sen finns det ju massa mer...typ intee äta den där kakan jag är så jävla sugen på)

Dagens frisyr: Hästsvans, mittbena.

Dagens klädsel: Nya sköna leggings, favvis topshop-koftan, ett gamalt linne å trosor å bh.

Dagens planer: Halva dagen har gått men jag tänkte typ träna, ta mig hem, plugga, se på en mysig film! 

Dagens vill ha: Fredag + Alma + goa drinkar + ett fett dansgolv! (lite random pepole är alltid kul också ;p ) Torsdag vore mys också! Lost-kväll! :D

Dagens längtan:
Ett sms från en viss person... Och sommar!!

Dagens fundering: Undrar om jag kan klara det...

Dagens beroende: Lypsyl (som valingt) bra musik!

Dagens tråkigaste: hmm... att du inte hör av dig..

Dagens tidning: Ingen än så länge.

Dagens låt: Petter- baksmälla


Mitt namn är mycket och jag vill ha mer!!

Sitter här. en söndag. tänker på hur det var i fredags. och saknar!

Musiken som trängde in överallt, det fanns inte en vrå dit musiken inte når, det blinkade ljuset som gjorde alla till ett enda hav, det fanns plats för alla i detta hav. Känslan av att känna sig så fri, att inget kan hända, en utav dom härligast känslorna! Pulsen i takt med musiken, kroppen hängde bara med i beatet och man blev som ett med musiken. Det är som om man kryper ut ur ett skal hur tjockt eller tunt det skalet än må vara så är man fri. Det bästa är att man tänker inte, man är här och nu precis i sekunden lever man, den känslan jag hela tiden försöker nå men som hela tiden blir uppäten av massa tankar och måsten. På dansgolvet stannar tiden. Jag älskar det!

hahah jag har blivet en sucker för det här med att gå ut och party är ett väldans trevligt ord ;p men helt seriöst så är det helt-totalt-jävla-as-grymt! :D

Det är ju så mycket roligare att tänka på det än att sitta här med kuhifrågor som aldrig blir klara (tro mig jag försöker) sen svenska, matte... Näe men är det inte fredag snart? ;p Näe men skärpning! Nu blir'e träning med pappa och sen ett fett jävla pluggryck!

Återkommer med all säkerhet inom en snar framtid... x)

Dansar och glömmer problem för en kväll, lycka!

God dag. ;p
Kvällen igår var fett lyckad, Alma och jag hängde på O'learys hela kvällen (tills dom stängde vid två, för tidigt om man frågar oss) haha. Dansade seriöst fötterna av mig, gjorde av med liiitee för mycket pengar men det var det värt, träffade på roliga människor, människor vi kände och människor vi inte alls kände men som vi hade kul med ändå! :p In i dimman och ut på dansgolvet! Så var det! 
Sen när man inte fick vara kvar där längre så hamnade man på Donken (låter så fult att säga det, haha) alla bettädde sig som typ apor = ett mindre matkrig x) Satt där å chillade och ÅT NAGGETS!! Gött! Sen hem och chill hos Alma till typ fem. Vaknade nio och pigg, fattar inte hur det gick till men trevligt trevligt :p Tog mig till pappa ute i skogen och hann med och hänga på grillplatsen med mormor, kusiner, pappa, syskon + några fler. Bra dag! Ikväll: middag hos moster! gott!

Dricker mangoproviva gött som fan (har aldrig smakat så bra som nu ;p) lyssnar på Petter- Baksmälla fett skön låt!! :D "Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde dricka vatten, borde dricka vatten... men intreee riktiiiiigt ääään"

Tack Alma för en jättekul kväll, du är härlig, rolig och tillsammans blir det PartY! Är jätteglad att vi lärt känna varandra bättre ♥  Det ska deffenitivt bli fler kvällar som denna :D



Äntligeeen!

Yeah man ser min toa ;p
Det är fredag!
Jobb, till Alma, äta, fixa sig i ordning! Sen Utgång! (låter töntingt ;p men det ska bliii såå kuuul!)

IN I DIMMAN OCH UT PÅ DANSGLOVET!!! :D

Snart kommer min söta mormor å hennes man och hämtar mig, skjuts till jobbet är inte fel!

Så är det ju... egentligen och så radio


Egentligen är livet väldigt bra! Det känns så lust nu, får mat, har super härliga människor omkrig mig, skrattar lite varje dag, får gå i skolan (alla får ju inte göra det, känner mig så oförskämd som inte uppskattar det alla dagar, men det gör jag! uppskattar det alltså), jag har ett jobb, jag får studiebidrag, jag får göra iprincip vad jag vill, jag trivs rätt bra med mig själv :) Så livet är inte så tokigt... Även om vissa stunder kan kännas så.

Just nu lyssnas det på den grymaste radio kanalen Bandit (nej radio är inte bara för tander å rixfm freaks) ;p
Snart sänger jag in mig själv i duschen! Fotbad vore najS! sen ska det packas!

Snart är det freeeedag!! GaleT!


Målar hylla bland annat.

Godagens folk!

Barnvaktade kusinerna igår till idag. Det gick bra, barn är inte så läskiga som man kan tro dom är faktiskt riktigt söta ^^, tjänar ju en slant (låter lite gammaldags men coolT) också och pengar är det ju på något vis alltid brist på (i detta fattiga studentliv...buhuhuu ;p) Träffa kusiner + pengar = Najs!

Ja och när jag inte är barnvakt så målar jag hyllor eller en hylla snarare. Fick nått infall och började fixa en hylla att sätta upp ovanför sängen. Fixa't å klart!

Plugga ska det göras. Nu. Typ snart... äh innan dagen är slut kan vi säga!

Snart alla hjärtans dag... Apråpå det så skrev jag en liten bitter text om den dagen vid ett bittert-tillfälle , puplicering kommer. Dock är jag inte lika bittert inställd till det längre :) Den positiva inställningen infinner sig! Gött.

Adios amigos! ;p

ps. The hellacopters braa musiiik at dah moment!
:D


Gå och sov för faen!

Tjoihej

Jag borde sova och inte skriva det här ;p
Tycker det är mysigt att sitta å lyssna på musik, chatta å bara vara lixom :) Sen att jag måste upp och vara pigg och orka med allt i morgon det är ju en annan sak...

Varför göra som man alltid gör? okej nu går jag inte ock lägger mig i tid soo what, man bli trött men så mycket mer händer ju inte och dessutom är det fredag i morgon. Very good!

btw. Kursen på körskolan gick bra bra :D det var till och med lite kul!

random torsdag

Taaadaa det är torsdag!!! (vad som är så "taaadaa" över det vet jag inte) 

Imorse upptäckte jag att min tv pajat, det är en stillbild med hockey spelare på och varje gång jag sätter på tv:n så är bilden där, är det knasiga bildrör eller vad?

Imorse trodde jag att jag missat bussen, det brukar vara jätte många som väntar på bussen men i dag kom jag dit först (sen var jag dessutom) men bussen var senare än jag så det löste sig fin fint!

Sara är i åre, lyllos henne! Vill också leve lyxliv där (Nu får du däälaammääädig! ;p) 

I dag ska jag sitta på den där kursen på körskolan med dah föräldrar (kursen har jag velat gå länge men nu är det finally dags!!:D) den är från fyra till sju, lite segt kanske men fan vad det ska köras bil sen!!

Shiit snart börjar handledningen, mååstee kutaaa ;p 


Ett sånt här intressant inlägg.

Vaknade, låg kvar lite längre än vanligt, tog hundra år på mig att klä på mig, tog mig till skolan, upptäckte att jag glömt saker jag skulle komma ihåg, åt frukost med Sara & Christoffer, hade röst och rörelse, hade teater, åt lunch med Alma (den ena lunch-lovern, den andra var sjuk. Åsa bil frisk!!), hade historia, pluggade på ganska bra btw, sprang (eller näe det gjorde jag inte) till jobbet, jobbade en timma typ, segade mig till bussen, väntade på bussen, väl hemma åt jag pannkaka, nu sitter jag här och skrivet detta jätte(o)intressanta inlägg...

Det var min dag det, hur kvällen blir vet jag inte... men jag hoppas på popcorn och film, fast jag har så mycket att plugga så det är det jag borde ägna mig åt inte popcorn å sånt trams ;p

Jääjää det blir la bra ändå :)


Tomma ord så många tomma ord, folk säger en sak men sen händer en helt annan...

En stund av hopp och sen är allt som vanligt igen

Tänkte skriva måndag, men det är ju tisdag idag.

Just nu är jag less och orkar inte med det jag måste orka med. Jobbigt läge, javisst!

Deppar igen totalt.

Blööö. Kan ett dundermirakel bara träda in i mitt liv och göra allt så fantastiskt, så man bara vill vara vaken i stället för att vilja sova för att verkligheten är så mycket bättre än drömmarna. Ett dundermirakel som får alla problem att kännas som pyttesmå oviktiga saker, som får mig att se saker på ett nytt och fint sätt. Snälla snälla snälla...

Dundermirakel finns inte. Får lust att gråta en stund.

Vilken pigg, rolig och positiv människa jag låter som... jomenvissst...

Går och drar täcket över mig!



RSS 2.0