Vanligt inlägg på en vanlig blogg MEN en speciell dag ;)

Hääär sitter jag, nyduschad, hungrig men ganska glad endååå!

Idag är det skola, vi treor ska tydligen in i en buss och vidare till hemlig destination! Låter bra fast tror inte att ett varmt land är destinationen (det var ju tråkigt) men Östersund har ju sina fina ställen, eller? 

Efter skolan ska jag träffa min emmis, måste prata prata prataa! ♥

Sen mina vänner (gud så fredlig jag låter) ska jag jobba, jahopp men pengar är ju kul när det trillar in på kontot!

När jag slitit klart på jobbet, SKA JAG UT MED MY PARTYY-GIRLS!! (på en onsdag fan, när det är skola danefter, åh så busigt)

HÄR KOMMER EN PARTY BIIILD...



Hittade ingen bild som var speciellt PARTY (är inte den flitigaste kameraanvändaren...) Men den här bilden var ju fin... ?

eN BEKÄNNELSEEE

MÅSTE BARA SÄGA ATT LISTAN SNODDE JAG AV COOLASTE HANAPEE <----- TITTA FÖR TUSAN!

ADJÖÖÖKEN!!!

En jävla lista (i brist på annat)

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Japp i de flesta av fallen!

HAR DU BRA KONDITION:
Jämfört med en elitidrottare, NEJ! Jämfört med en slö-jävel, JA! 

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Imorse... av... mig själv... 

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Hungrig, lite less, men ändå pepp. MIxat var ordet.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Skulle väll påstå att det är svart!

KAN DU LAGA MAT:
Jag var ju med i sveriges mästerkock så lite kan jag väll... Eller nej men nudlar kan jag fixa ;)

VAD PLUGGAR DU:
Samhälleeee estet TEATER!!! :D :D 

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Jo visst visst ;)

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
När jag kollade på ett fiiint Lost-avsnitt med Sara och Christoffer, Så där satt jag å snyftade.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nix

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Eh inte speciellt

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Go mangodricka!!!

ÄR DU NYTTIG:
Just nu japp!

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Flera stycken, de flesta sommarjobb.

ÄR DU BLYG:

Näe inte så värst

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
07.20 piiiip

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Spelar inte TV-spel...mohahaah

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Spääälar det ju inteeee

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
He...huuh... inte mkt...

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Jag spyr aldrig... hehe.. okej, svaret är ja.

JAG SOVER:
Förhoppningsvis inatt!

VAD SA DU SENAST?
KOmmer inte ihåg, haha

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Japp yran.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Mormor eller pappa, eller någon fin fin vän ♥

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
MAT och en egen lägenhet!

HAR DU SNYGGA SKOR:
Jadå. 


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
hubkfjgj...hej *mummel* 

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Jajamen!

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
ja...hihii...NEJ!

HAR DU KÖRKORT:
Näe *gråter*

ÄR DU ENSAM NU:
I mitt rum ja, i resten av huset nej.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Att gå ut med dom bästa i morgon kväll ♥ och träffa någon på fredag... ^^,


Nu har jag kommit till insikt

Jag har inte viljat insätt att det är höst... men det är det ju faktiskt. Löv faller, det varma vädret tynar bort, skolan har börjat, ja det finns några tecken som tyder på att hösten närmar sig allt mer.

I och med att jag inte ville ha höst förut så ska jag här göra en litsta med BRA saker med hösten:

♦ Det blir mörkare = mysigare!
♦ Man kan ha mössa, fina mysiga tjocktröjor, mysiga varma strupbyxor, halsduk. Mysiga kläder helt enkelt♥
♦ Tända ljus och vira in sig i en filt och dricka te!
♦ Gå myisga promenader (kan man ju göra jämt men det är lite extra mysigt på hösten)
♦ Rutinerna kommer igång igen efter sommaren.
♦ Ut och springa och få frisk höstig luft i lungorna ♥
♦ Göra höstutflyckter med vänner sitta ute och se på stjärnorna ♥

Hösten är inte så dum trotts allt!


Höstigbild från fina Sthlm

Var ute och sprang ca 4 km (inte mycket för vissa men bra för att vara jag och det är det som räknas!) efter middagen. Allt som allt var jag ute 1 och en halv timme, sååå skönt! bah så ni vet lixom, vore jobbigt att missa en sån viktig händelse ;p


Skola skola hej skola

Tjena!
Första skoldagen är avklarad, fniot osv osv...
Jag är (faktiskt) pepp på att börja skolan! Ska bli skönt att ha något att fokusera på och det är ju det sista året nu så det är bara att köra på. Det kommer säkert gå så sjukt fort...

Så let's ta vara på't!



För första gången på länge har jag hittat tron på framtiden, jag vill komma framåt i livet och det kanske beror på att jag inte vill vara fast i vissa saker som händer just nu. Framtiden är bra för den är något annat.

Klukan är myyket...



Kl är för-mycket-för-att-egentligen-vara-vaken... Men heey vaken är jag ändå!

Kände för att lägga upp en ur tjusig bild på mig när jag... eh gapar? nerrå vill bara klaga på den tidiga timmen, å nu var det gjort (haha) nu ska jag ta mig ut i köket och fixa något ätbart och sen PACKA klart!

Sen är det bara att hit dah road!

Adjööken!

loooking forward tooo daaah weeekend, fuuun, fuun!

Tjenaaa!

Läget i mitt liv är spännande, den ena nya saken efter den andra och det är faktiskt ganska kul =) Imorgon bär det av mot nya vyer (vilka ord jag kan höh) näe men ett sista äventyr innan skolan drar igång. Jag, almis och ida drar mot almas stuga och det ska bli så himla kul, en bil+ tre vänner+ en stuga+ mys+ en utgång= Hur bra som helst! ♥

Har haft en sjukt mysig lost kväll med mina lost polers också, ni är bra ♥


På gotland är man kärleksfull och skriver puss i en gränd, undrar hur det är i söderhamn?, men det ska vi ta reda på eller hur tjejer? :D



Jag kan inte...

"Jag kan inte veta
vad det är du vet
om du inte säger nått,
Jag kan inte förstå
om du inte förklarar.
Jag kan inte se vad du sätt
om du inte beskriver.
Det är mycket man inte vet
men vissa saker vet man,
man vet inte hur
man bara vet"



Fånga den


Jag slits mellan glad och orolig/missnöjd med hur vissa saker är i mitt liv. Vissa saker kan jag inte ändra på, det jag vet att jag kan göra är ju att se på det på ett annat sätt (ett positivt sätt), men som vanligt i livet så är det inte alltid så lätt. 

Men jag är glad utöver det och dessa problem ska inte få förstöra något (försöker jag intala mig själv). Försöker verkligen göra så mycket bra saker som möjligt nu de sista sommarlovsdagarna. Tar till vara på dem och gör sånt som jag vill, sånt som jag mår bra av och som är KUL! För hur blir det sen?!

"Fånga dagen" är ett ordspråk som jag spyr på, ser man det inte på någons vägg hemma så har många tatuerat in det på något välvalt ställe på kroppen (inget emot er men det är tjatigt). DOCK är det faktiskt sant, man ska försöka göra just det...

FÅNGA DAG JÄVELN!



Att vara vänner! (långt inlägg, men förhoppningsvis får jag fram något vettigt)

Att vara vänner betyder så mycket, de senaste dagarna har jag verkligen tänkt på vad det innebär att vara vänner, riktiga jävla vänner! (ursäkta språket på slutet haha)

Det innebär inte bara att man ses då och då och gör yberspejsade saker, det behövs inte (men så klart är det kul att göra saker tillsammans). Det innebär så mycket mer. Att vara vänner innebär att man finns där vad som än händer, stora som små händelser i livet. Vissa händelser tar all energi ur kroppen och det känns inte som om det är värt att kämpa för vänskapen. Men det är det!

Som vänner får man ge och ta, ibland får man mest ge men i slutändan så får man så mycket tillbaka. Det handlar inte om pengar och materiella saker utan kärlek i första hand. Ibland känner man sig inte tillräcklig. Det känns som om man skulle vilja ge allt bra som finns i hela världen till de underbara människor man kallar vänner men att det inte går att ge allt det man vill ge alla gånger. De svåra perioder man går igenom i livet, blir så mycket lättare med vänner vid sin sida. När man känner att man inte orkar mer, när man känner att livet saknar mening men när man plötsligt får ett helt underbart sms, eller bestämmer att man ska ses om ens bara för 1 timme så ser man helt plötsligt livet på ett annat sätt. Dessa små saker som kan vara så betydelsefulla. Alla stunder man bara sitter och pratar om saker som tynger en, saker som gjort en så glad som man vill dela med sig av för att få vännen att också bli gald.

Det kommer perioder i allas liv som är svåra och man kan göra fel både en och två... fem och sju gånger och ännu fler (stora som små saker). För alla gör misstag. Det blir missförstånd, man känner maktlöshet, avunsjuka och massa annat. Stundvis vill man bara dunka huvudet mot väggen för att man varit så idiotisk och tårar rinner för att man vill göra saker ogjorda. Alla dessa saker som kan uppstå har på något sätt ändå en mening även när det handlar om jobbiga händelser. Jag tror att det händer för att testa en, att föra en närmare varandra och att hitta lösningar tillsammans. Ibland dyker det upp känslor som svämmar över och som vänner får utstå fast det egentligen inte alls handlar om dem. Man får trösta, kramas och försöka förstå fast man ibland kanske inte alls förstår fullt ut vad det handlar om. Förståelse är ett bra ord, och det är något som är väldigt viktigt att ha. 

Att vara vänner innebär inte att man ska ta varandra för givet. Det fungerar inte så, för ibland så har man annat att stå i och det dyker upp förhinder (saker som man faktiskt måste göra). Det är ju faktiskt så att hur mycket man än gillar någon så kan man inte sätta den personen/de personerna i förstahand jämt. Man har sitt egnet liv också. Ibland vill man vara själv och då måste man acceptera det. Så acceptans är också otroligt viktigt. Men att göra sitt absolut bästa för att finnas där är det enda man kan göra. Men ibland så händer det att man går åt olika håll i livet (av olika anledningar). Att då kunna hitta tillbaka till varandra är en styrka, för om man verkligen vill det och det är ömsesidigt så går det. Ännu ett ord som har stor betydelse är förlåt. Att kunna förlåta är inte lätt men ibland så krävs det för att man ska kunna gå vidare. Förlåt kan man inte säga hur många gånger som helst och tro att man ska bli förlåten, det är en balansgång precis som mycket annat. 

Tillsist (efter detta väääldigt långa inlägg) tänk vad mycket kul man har tillsammans med sina vänner, alla gånger man skrattar, a
lla leenden, kramarna och flumstunderna. Alla fina minnen man har med varandra som man kan tänka tillbaka på och bli alldeles varm av inombords. Ja, allt det man gjort och gör tillsammans! Och all den KÄRLEKEN man ger och får tillbaka!

(Det finns såklart massa andra saker som ingår i vänskap, detta var några av de saker som jag tycker är viktiga + att inlägget redan är 75 mil långt så att skriva mer skulle inte få plats)

Utan mina vänner vore min värld en mörk plats, ni betyder så otroligt mycket för mig och ni kan få en skitdag att bli till en helt fantstisk dag bara genom att ni finns! Fatta vilken makt det är! NI är alla bra på olika sätt men ni har alla lika stor plats i mitt hjärta. Tack för att ni finns!


tårar

Vill bara gråta men inte kommer det några tårar... Varför kan inte jag bara få gråta ut en hel jävla flod så kanske det känns bättre sen. I vilket fall så rinner det stora tårar inombords, stora feta tårar.

Vad spelar det för roll att jag skriver det här egentligen?

Patetiskt.

"Fucka up är mitt andra namn"




En massa snack som vanligt

Min blogg är lite tråkig (tycker jag själv iallafall) inga bilder så långt ögat når och detta inlägg blir inte bättre när det kommer till bilder heller.

Sista dagen hos mormor för imorgon tar jag med mig mitt pickåpack (och lillebroren) och drar norr ut.

Vad jag tycker om det vet jag inte, skönt på ett sätt men inte alls skönt på ett annat. Hemma är ju alltid bäst (synd bara att hemma inte längre känns hemma, i de ena av mina två hem) jaja fösöker leva efter min "Det-löser-sig-filosofi" och hoppas att det gör det hela bättre. 

Är nöjd över mina dagar i underbara sthlm iallafall, har träffat fina vänner, ätit god mat, läst ut en bra bok, shoppat med mormor, sett på film, svullat goa grejer, träffat nya härliga människor, kört golfbil, plockat plommon (och ätit en del av dom), målat väggar och staket... Ja en hel del väldigt bra grejer :)

Känner mig ganska redo att återvända, får la se vad som händer på hemmaplan.... Mucho intressante...




?


Alla dessa tankar och känslor... Får man någonsin ordning på dem?



Livet är sällan händelselöst (egentligen)

De senaste två dagarna har jag träffat vänner från förr (eller alltså vi är vänner nu också, barndomsvänner ♥ heter det)

Jag har varit med om lite saker (stora som små kan man väll säga):

♦ Nästan sätt ett barn på båkörd av en bil, mamman skrek och jag fick en smärre chock. (barnet klarade sig oskadd)
♦ Sätt en tant rammla (kändes nästan som om man var oturen själv när man gick där på stockholms gator)
♦ Suttit och snackat på pizzahut i flera timmar♥.
♦ Fått gratis "mellanmål" från Wasa (smakade dock inge gott)
♦ Åkt bil mitt i natten och hamnat i en kö på mototvägen som visade sig beropå en streetrace-tävling (lite jobbigt men snygga bilar fick man ju se).
♦ Vandrat runt i Stockholm ♥
♦ Ätit en god hemmagjord cupcake! 
♦ Flummat och skrattat som en galning!
♦ Åkt roslagsbanan och tunnelbana helt själv och var inte vilsen en sekund (blir nästan lite stolt, haha)

♦ Fått en finne på ena ögonlocket.... say no more...




Fick ett samtal igår som fick mig att längta hem ♥ (på onsdag är det vi mot världen!)



Livet hos mormor...

Yes, hos mormor är jag (och har varit sen i lördags).

Idag spöregnar det och åskar lite väl skrämmande ibland, men jag tycker att det är ganska mysigt ändå (trotts min lilla rädsla). Om någon skulle bry sig så håller jag på med följande saker:

♦ Har hjälpt till att måla om i en hall (känd som den "blåahallen" men som nu mera är grå).

♦ Tvingar ut mig själv att springa och köra lite styrkeövningar (och hänger med på diverse promenader med hunden).

♦ Läser en ganska spännande bok om ett mord på Östermalm (VEM ÄR MÖRDAREN, VEEM?!!)

♦ Ska in till stan (dah big city lixom) och träffa fina vänner, imorgon och i övermorgon ♥

♦ Pluggar körteori (dock går det sisådär, men jag försöker!)

♦ Övar spanska inför i höst (men grammatik kan gå och dööö tycker jag, men jag försöker även här att göra´t ändå)

♦ Idag har jag påbörjat grunden till ett CV, tror minsann att det kommer bli bra!

Något mer gör jag inte, mer än att tare lungt... och jag äter en del goa grejer också, men det hör lixom till livet hos mormor. (and I don't mind)

The end!

Är i sthlm och har det bra...

...och åker golfbil när det regnar!

bara så ni vet ;p



Friday! Jag har förvandlats till en....

Lyssna på den, den är ju bara så bra! Kom igen! ;p DET ÄR INTE VAD NI TROR ATT DET ÄR!


Det är fredag, men så här på ett ledigt lov (ja finns ju de som jobbar) så är fredag inget special special, men för er andra, grattis det är fredag! 

Idag är jag hemmafru. Jag diskar, hänger tvätt, går till affären köper jäst, bakar pizzadeg, sätter mig vid datorn och skriver om det (hallå! är en modern hemmafru och alla såna bloggar!) och snart ska jag hämta ungarna från fotbollen... 

Wow...

Det där sista om ungar och fotboll slängde jag in av bara farten, men jag känner mig lite som en hemmafru. Fast någon fru är jag inte (men hemma är jag allt höhö..). Låter inte så kul att vara en hemmafru, provar hellre på att vara hollywoodfru! Skulle lätt kunna åka och shoppa för pengar jag inte tjänat in själv, gnälla lite över att gucci-kläningen till kvällens fest är för ful, spruta in lite grejs i läpparna....

Eller nej, det skulle jag inte göra! (men shoppa, ja tack!) 

Ha en bra helg! jag ska packa, åka till bästa STOCHOLM! adjö!

Igår, idag och imorgon

Igår hade jag en mysig picknick-grill-kväll med Ida & Alma, det behövdes ni är så bra ♥

Idag åkte tillbaka till dah skog och pappa, inte helt fel.

Imorgon vet jag inte vad som händer, jo ska packa! Drar till Estockholmo på lööördaag!

Men nu ska jag poppa popcorn (eller näe jag låter micron fixa't) och förlora mig i filmens underbara värld, det är förvisso en typisk amerikansk-lilte-puttinuttig-kärleks-film men ändå mysigt, mysigt skar'e va!

hajdå!

När jag inte gör tokigheter så är jag en lantis

Lämnar tråkigheter bakom mig och siktar framåt! 

Jag lever ett ganska osocialt liv om dagarna när jag nu befinner mig hos pppa (<--- ska stå pappa där ju) ute i skogen. Det känns helt okej, gör lite allt möjligt som att plugga körteori (har äntligen tagit tummen ur och börjat, NU JÄVLAR), loggar in på face, loggar ut från face när jag inser hur tråkigt det faktiskt är där (för att sen logga in igen osv osv). Jag tar mig en promenad, äter något överblivet till lunch... Händelserikt liv...

Men är nöjd iallafall, orkar inte med en massa saker ändå så. Det lugna livet på landet passar mig utmärkt (ett tag till).

Adjö säger jag lantisen LajsA!



När fail är det som står skrivet i pannan

Ibland blir livet inte som man tänkt sig, det var inte meningen att saker och ting skulle gå fel men det var så det blev. 

"Man ångrar bara det man inte gjort"
Ja det stämmer väll delvis, men ibland ångrar man sig så sjukt för något man HAR gjort. Jag pratar om helgen. Helgen som skulle bli en sån jävla bra helg, men som fick ett helt värdelöst slut och heey jag bidrog till det. Det är ingen skön huvudkudde och tankarna dras till det konstant. Det var inget dödsallvarligt (tack o lov) men ändå otroligt onödigt. Jag tröstar mig med att det inte var meningen. Skulle aldrig velat att det hände. 

Att se andra lida för ens misstag är ännu värre, inte nog med att jag sabbade för mig själv utan jag sabbade för underbara vänner också. Dessa vänner (ni vet vilka ni är) är underbara för att ni fanns där även när ni helst av allt skulle viljat gå. Jag känner enormt stor tacksamhet och i nästa sekund dåligt samvete och så håller det på omvart annat. Jag vill visa min tacksamhet men vet inte hur, ni är bäst hoppas ni vet det ♥

Misstag händer och det kommer man aldrig komma ifrån. Misstagen är det som ska lära en att tänka till, att inse att det här var fan inge bra och då är det ens ansvar att se till att det inte händer igen. Man kan inte göra ett misstag ogjort men det man KAN göra är att se till att det INTE händer igen (och fyfan vad detta inte ska hända igen). Det är något man måste ta till sig. Att älta hjälper inte, men att tänka ut vad det var som var problemet är bra. Så man urskiljer det som gjorde att det hela spårade ur.

Till sist får man hoppas att man om några år kan tänka tillbaka och skratta åt eländet och ur otroligt dumt det blev, vägen dit är lång men med tiden så bleknar det. Men glömt blir det aldrig.

Tills vidare står det fail skrivet i min panna, det syns inte men det känns. Big time!


De som vet vad det handlar om vet, ni andra kanske får veta eller också inte. Behövde skriva av mig + lämna ett medelande till de personer det berör.

RSS 2.0