Jag är kär



Han är så bra! ååh ^^, Så söööt när han sjunger trasdockorna! (i övrigt också mihihi)

Ringa mig?

lite-småbesatt-tjej_93


Inte så mycket mer än en liten skanad

Saknar dig....

... fast jag aldrig lärde känna dig.

Och det kanske är just det jag saknar, att inte fått lära känna dig.

men du var ändå aldrig rätt för mig, antagligen därför det blev som det blev...



En måndag (the last)

Häj Häj!

En rapport från mitt liv:

Sista veckan på dah dagis är nu i full gång, började dock väldigt lungt med endast nio barn tror jag att det var! Inte mig emot, i vanliga fall är de ca 25 (minst).

Har inget virusprogram på datorn, hur kommer det gå tro? (hjäääälp)

Har en liten "så-här-många-dagar-har-jag-kvar-på-jobbet-lista" är så otroligt skönt att få kryssa i ännu en dag!

Saknar vännerna, varför ska ni vara så långt bort för eller upptagna? *Snyft* Vill ge dem alla fetaste KRAMEN!

Är förkyld, inte allvarligt (även om hypokondriken inom min lätt tror det)... Är man på ett dagis så brukar förkylningar vara svårt att undvika.

Är så sjuuukt sugen på att se film, har en lista på minst 5 filmer jag vill se! ååh giveee mee some movies!! mahaha... näe men dom ska ses det bara är så ;p göra mig sällskap? Fast känner att det oftast är skönt att kolla själv, vet inte varför, bara är så.

Adjöööken!


Midsommar var det här!

God eftermiddag käre blogglovers ;p

Dagen till ära regnar det
(så ovanligt, måste skrivas upp!). Hur min midsommar bli är ganska oklart, är hos min far ute i skogen och det är en bra början, tycker jag! Hoppas på god mat (vilket de med all säkerhet lär bli) och att bara ta det chill! Men om det dyker upp något såhär ute på vischan så får man se vad som händer, ja för det kan ju dyka upp något...eller?

Kring en midsommarstång tänker jag inte dansa runt, för det gjorde jag igår på dah dagis och barnen tyckte det var väldigt kul, kanske lite för kul när den så kallade ringen blev till ett hav av ungar. Anyway så är jag glad att ha några dagar ledigt så man kan vila upp sig! hehee

Alla lär ju vara upptagana på annat håll med att, dansa kring stångar, dricka nubbe och annat med för den delen haha(det ska börjas tidigt har jag fått höra hehe), äta diverse sillar, leka lekar och ja ha det trevligt (trevligt kan ju innefatta många andra saker också)

Hur som heeelst ha en bra midsommar everybody!

Simma lungt ;p

Skulle finnas en blid här också men hittade bara vinterbilder på denna dator så det får det vara...höhö


Bloggar igeeeen och byter namn (elleeeer?)

I'm ååål oveeeer dah placeee! (med en meegaa-mun)

Jag har en känsla av att det trillar in lite för många blogginlägg i dah blogg, eller? Jag har ju inget annat för mig (för tillfället). Så här bloggas det litee mer.

Har jobbat in den sista timmen idag inför midsommar, så nu är den dagen injobbad! Så med ond rygg och segt huvud sitter jag här och känner mig nöjd över att jag klarade ytterligare en dag på dah dagis! :) Imorgon och nästa vecka slutar jag tvååå varje dag, inte tokigt alls! åh nästa vecka är den sista, ska bli skönT.

Drack en klunk kallt kaffe nyss, uuuäääk! (ack så intressant, tror jag ska döpa om min blogg till den OintressantaBloggen.se)

En sak jag inte gillar med sommaren är att man inte kan träffa vännerna så ofta, skolan blir ju som en samligsplats och nu har man ingen. Alla gör olika saker och vissa saker krockar. Avstånd gör det hela inte lättare heller. Så man får tavara på de stunder man faktiskt KAN ses♥! Hoppas att en sån stund dyker upp snart, känner att saknaden växer... uuäääh *snyyyft*

Aja peace people!

Adjö!



Mycket om inget, inget om allt

Hejochgoddag!

Jag vet inte vad jag ska blogga om (skiiit intressant sätt att börja ett inlägg på)

Men så här är det förtillfället i mitt liv, lite fakta bjuder jag på här!

Jag har ont i mitt huvud (inga tabletter biter på mig...huh)

Trotts huvudvärken är jag ganska glad!

Klarade ännu en dag på jobbet (en dag mindre!) weeiihoo!

eh... tappat minnet har jag nog också gjort för det var något jag skulle skriva.

Känner iallafall att den där halv-deprimerade-tjejen jag kände mig som för nån dag sen tynar bort, BRA tycker jag! Det är sommar och då ska här inte deppas!

Juste ännu en intressant sak, jag har börjat läsa en bok! En riktig bok (finns det låtsas böcker?) jag har inte haft tid att läsa en bok (en själv-vald bok då alltså) på evigheter men nu ska här läsas och förloras i böckernasvärld!


Efter som detta inlägg saknar en rödtråd (typ) så slänger jag in en bild som inte har något med något att göra. Den är från en bok som heter Tjuvtittat, ååh jag måste bara älska Mårtens utalande haha (dock inge kul att han ska må så men aja rööligt var det)

AdjÖÖÖ

7 saker som inträffat

Tänker, tänker och tänker...

... men det löser inget.

Aja de senaste dagarna har jag varit med om detta:

♦Jobbat på dagis en hel vecka (har känts som en månad tyyp)
♦Böjat på en diet (känner min töntig, inge kul att göra som så många andra men jag har mina skäl)
♦Kraschat med cykeln.
♦Känt mig som en zombie och instängd i mig själv på något skumt vis.
♦Längtat som en tok till 1 Juli.
♦Övningskört.
♦Tagit en välbehövlig spring-runda med pappa! (idag faktiskt) 

Händer inte sådär överdrivet mycket mitt liv just nu, tråkigt. Fast samtidigt så känner jag helt ärligt inte för att göra så mycket heller. Lite frihet, en soffa, bra filmer/serier och en TV skulle funka finT. Man borde vara ute på sommaren... men jag känner inte för't. Inte just nu iallafall.

Hoppas på bättre tider eller på att jag ska ta tummen ur och vara den förändring jag vill se... Man är sin egen lycka, eller?

Halv-depprimerad-tjej_93

Jag kallar dig för mamma, eller är du fröken?

Hejhopp!

Jag sommarjobbar på dagis (nej ursäkta mig, förskola som alla vill att man ska säga). Japp japp dagis aka förskolefröken till er tjänst...

Vad kan jag säga om mitt jobb då?

För det första är jag väll i grund och botten nöjd över att jag har ett sommarjobb (vissa får ju inte ett) så lite tacksam är jag allt. Men jag hade inte föreställt mig att det skulle vara SÅ krävande som det är. Fast detta är ju en erfarenhet det med även om det känns lite halv tungt. Antar att det blir bättre allt efter som att dagarna går också, det är ju ett stort plus. Får ändå väldigt bra kontakt med barnen så det är egentligen inte så stora problem, är bara ovan att ha cirkus 30 barn i olika stolekar omkring mig (det tillhör lixom inte min vardag).

Har alltså fått en insikt i en föräldersliv och jag kan bara konstatera att man behöver följande saker:

Ett himla långt och bra tålamod!
Fantasi (annars är du lite körd)
Förmåga att lösa konflikter där vem som är den skyldige är olkart (jag jobbar på den biten)
Massa energi (kan tyvärr känna att jag inte matchar barnens energinivå alla gånger...)
Kunna trösta ett ledset barn! (mycket viktigt!)

Finns säkert en himla massa mer som behövs, men jag är trött och hjärnan är som överkokt... eh ja något som kan överkokas x)

Jag ser upp till alla föräldrar!
(fattar inte hur de orkar, jag ska då inte skaffa barn än på ett himla bra tag... vi snackar ÅR)

Men barnen är söta, de är de helt klart! :D







Titta upp!

Gödag!

Nu är det så att det ska finnas en ny header (om den nu vill visa sig) annars ska man trycka på F5 har jag hört... Funkar dock inte för mig... Höhö kan inte se min egna header....

Määän den ska vara där!

22:52

Lite nattbloggning...

Jag vet inte vad det är som är fel, men något är det. Sommarlovet är här och det borde kännas underbart (vilket det gör i grund och botten) men ändå så känns det inte helt bra. Det är som om jag känner mig oroad och jag kan inte sätta fingert på vad det är. Något känns fel.Det känns på något vis som om det är mitt undermedvetna som känner på sig att allt inte är som vanligt. Och det är det ju inte heller, det är sommarlov och det betyder massa ledig tid (även om jag börjar sommarjobba imorgon) massa tid att tänka på sånt man helst inte vill tänka på. Allt vad vardag innebär försvinner, det är förvisso skönt men på något vis känns det inte som om jag kan njuta fullt ut. Den tråkiga vardagen tycker jag ju inte om jättemycke heller precis. Men rutiner är faktiskt skönt att ha, att lixom klamra sig fast vid när det känns jobbigt.

Det är kanske så att jag inte är så bra på förändringar, det är jobbigt att känna så inför saker som är menat att vara roliga, ja för till och med roliga förändringar kan kännas jobbiga. Alla har vi våra små problem antar jag och detta råkar vara mitt.

Tankarna kommer smygandes när jag inte har något för mig, eller när jag inte är tillräckligt sysselsatt. Ska det behöva vara så? Att man alltid ska behöva hålla sig sysselsatt med vad det än kan tänkas vara för att hålla tankarna borta. Tycker att det vore jobbigt att hela tiden behöva ha något att göra, fast samtidigt så mår jag ju bättre av det (att ha något att göra). Det är en balansgång det med som så mycket annat här i livet.
Ibland kan jag ta vad som helst känns det som, det löser sig är mitt motto och jag håller fast vid det. Men ändå så dyker stunder som dessa upp, när jag känner mig så svag och ensam. Det är på något sätt så att tankarna äter upp mig och sprider oro och ångest i kroppen. Allt detta utan att jag riktigt vet vad som är felet, egentligen. Jag kan bara gissa.

Tror att jag får ut och springa och ge gärnet och trötta ut kroppen fysiskt istället för pyskiskt (dock inte nu). Och så får jag väll ta och skaffa mig "sommarlovsruntiner". Det finns alltid något sätt att lösa saker på, det gäller bara att hitta dem och det kan ju vara jädrigt svårt. Men det går.

Sova är iallafall det som känns absolut bäst stunder som denna, att bara få stänga av ett tag.

Ska ta lite Notting Hill till verkligheten

Kollade nyss på Notting Hill...

Har sätt den många gånger, den är bra, dock en typisk smörig kärleksfilm.

Nån dag ska jag också skaffa (eller snarare hitta) "mannen i mitt liv ect ect ect";p

Men först ska jag sova och ha världens bästa sovmorgon imorgon! ♥

GodNatt och adjö

T o m m a O r d


Det du sa var bara tomma ord.
Säg det du menar eller säg inget alls.
Ord är bara ord tills du verkligen visa vad dom betyder.


punkt.

Lite update sådäär

Betygen är snart satta och jag vet hur läget är och jag är nöjd!

Imorgon är det skola-avslutning!

Ikväll eller ja, om en timme sisådär ska jag och dah familj + mormor och bonusmorfar (åååh dom är här å hälsar på ♥) på min käre borders avslutning, han går nääämligen ut nian.

Klänningen är på, benen är orakade (hinner inte göra något åt det och varför måste man?) så jag skiter i't! Men hur som helst ska det bli sköj att få se min lilla bror gå ut grundskolan (lite stort är det ju ;p )
ha det bääst!



Vadå cykla?

Jämthjulingen på 4 mil, sen 2 mil extra för att ta sig hemifrån till stan och sen tillbaka.
6 (jävla) mil totalt.

Det var dock rööligt, men mina ben är mööööraaa! ;p

Den som säger att jag inte rört på mig i dag får spööö!





Fantasin räckte inte till en bra rubrik

Häääj Hääj!

Här är jag...

Helgen har varit möösig även om jag pluggat massa. Har lämnat skogen bakom mig och är nu en liten bit närmre mer civilisation (tyvärr, vill inte vara det, men det är en annan femma). Måste (tyvärr) plugga mera snart också men det är den sista uppgiften som ska göras klart och det ska fixa sig!

Sitter och lyssnar på en Awsome spotifylista som jag hittade, BARA MASSA NAJS PARYMUUUSIK
:D (mycker roligare än att plugga... kan lixom inte lyssna och plugga samtidigt... vill bara dansaaa)

Apråpå sån musik... Hade jag sätt mig själv nu när jag sitter och lyssnar på sån musik när jag gick i åttan hade jag spytt, jag hatade verkligen "sån där" musik... Hehe, men saker kan tydligen ändras ganska mycket.

Vem vet om några år sitter jag säkert och lyssnar på dansband (GUD FÖRBJUDE, INTE OKEJ!!) men hoppas innerligt att det inte blir så!

Aja gör snart ett stooort frösök att sluta lyssna på musiken och börja PLUGGA FÖR FAN!



Till skogen för att stanna där inte för evigt men för i helgen

Efter jobbet åker jag till en dom finaste och bästa platser jag vet.
Även om helgen i princip bara kommer att innehålla plugg så spelar det ingen roll.
Spelar ingen som helst roll!
Bara jag får vara där.



ps. bloggen får vila en stund (på tiden).


Vuxna människor

Ibland blir jag bara så less!

Hatar hur mitt liv är på vissa sätt, jävla problem. Jag kan inte ens göra något åt det. I många fall är man ju själv ansvarig för hur ens liv är och vad man kan göra åt det. Men icke denna gång, jag kan inte göra ett skit! Bara vänta, se på som någon jävla åskådare. Hade varit bättre om jag hade ansvaret, ja för då hänger det på mig och JAG kan fixa det. Men så är inte läget just nu.

Ingen kommer fatta något av detta inlägg, var bara tvungen att skriva av mig och det är inte något Hej-se-på-mig-det-är-så-synd-om-mig-inlägg.

Det är inte synd om mig, det är så jävla synd att (vissa) vuxna människor inte kan ta sitt ansvar!!! Jag ska inte behöva vara någon övervakare!

Så här får det bara inte vara!!!    


Irriteradtjej_93

åh men jag hade ju en cam...


eeeyy vad händer?!


En hand från ovan!!!


Skärpning! Tar mitt super-smajl och cyklar snart in till stan!

Ska kolla in alla fulla studenter, kul onsdags kväll?
Ja, Alma är juh med!

Och så kan man ju hitte kul folk att hänga med, vem vet ;p

Cykelturen hem vettefan hur det ska gå

(uppförsbacken är inte brant, dock jävligt lång!)


RSS 2.0