Himlen påminner mig ibland om hur små vi egentligen är

Hej (igen)

Känner att jag kanske skriver lite för mycker om för lite intressanta saker... Men skiiitsamma. Bloggar är till för att skrivas i.

Känner mig en aning skum i kroppen, ordet skum är svårt att deffinera men det funkar att använda när man inte riktigt vet vad det är man känner. Skumt passar bra, dock fattar ingen vad man menar, om det är bra eller dåligt är svårt att veta med detta ord. Skumt är ganska neutrallt antar jag men ändå är det inte bra fast inte heller dåligt... Eh aja...

På bussen hem kom jag att tänka på hur liten människan är, att vi lixom lever på en planet där resurserna inte varar för evigt. Just då kände jag att jordens undergång var nära, att vi inte kommer att kunna rädda något för att människor inte kommer överens. Just den tanken, att vi människor är så små och hjälplösa på något vis slår till ibland. Det känns hemskt att se oss som hjälplösa små varelser. Men på något vis är vi ju det. Utan elektricitet skulle ju allt stanna, bara en sån sak. Jag vet att undergången inte kommer ske inom en snar framtid, men jag kan inte låta bli att tänka att vi egentligen är ganska små.

Depprimerande.

Jag är en drprimerad fisk!




Rapport från livet at dah moment

Fint väder men kallt, detta innebär ingen skinnjacka. Men i eftermiddag kommer jag behöva den. Vädret är bra konstigt och så tänker nog dom i Japan också... Så jag borde inte alls klaga på vädret känner jag nu.


En rapport från mitt liv: Det känns helt okej bra nu alltså, hunnit ikapp ganska bra i skolan, hemma är det förtillfället en skön stämning (beror på en viss persons frånvaro), jag känner mig nöjd och inte så speciellt stressad. Dock skulle jag (om jag känner mig själv rätt) kunna må mindre bra i eftermiddag, det går ju så himla mkt upp och ner. MEN! Här och nu är det bra och det är det som räknas! Hur det är i eftermiddag tar vi då! 


Ha en bra bra dag idag alla blogglovers!  




Tjej i väljar-nöd!!

Nu är det så att jag behöver hjälp, så om ni vill hjälpa till gör följande...
1. Kolla på bilderna (nedan)
2. Fundera lite (behöver inte alls vara länge, ska ju inte slösa bort massa tid) ;p
3. Kommentera vilken av bilderna som skulle passa bäst som header till dah blogg! :)

Solklart!

Numero 1

Numero 2

Numero 3

litet wildcard! :p

Skulle var kul å se vad ni tycker :)



Tell meeee!

Ny header! kan inte bestämma mig hur jag ska ha det här assåååw!
Nån som kan hjälpa mig med att välja?
Säg något!

Some löööve såhär 23:20

Kollade nyss på filmen Valentine's Day, blev lite smått kär i kärleken tror jag. Lite patetiskt kanske? Hur som helst en fin film ♥



Från och med igår tänker jag inte på dig längre, känns skönt.
Ska nu fokusera mig på annat och så får man se hur det går.

"Man kliver inte in i kärlek, den faller man handlöst in i"



Beroende

Ska plugga.

Känner att jag inte orkar, vill lägga mig och kolla på en film istället...

Jag är bra på att skjuta upp saker, alltså bra på något dåligt. Aja skiiitsamma! Det löser sig på något vis känns det som :)

Just nu läser jag bloggar, egentligen är det helt meningsklöst (dock inte alltid) men jag menar hur vore om jag ägnade lite tid åt MITT liv just nu (plugga kanske?) istället för att läsa om andras liv, vissa saker är ju helt onödigt för mig att veta och jag bryr mig inte heller. Det är ju bara vänners bloggar som är intressanta så varför läsa andra som inte intresserar mig?

Är smått bloggberoende! Är nästan redo för att checka in på blogg-rehab...

Adjö!



När det rimmar illa och dagar är tomma papper

Vaknade vid åtta i morse och tänkte "jaa vad bra att jag vaknar tidigt så jag kan plugga massor idag"... Sen insåg jag att någon snott en timme ifrån mig (herr eller fru sommartid är tjuven)... "Nooo" tänkte jag då. Behöver alla timmar jag kan få för att bli klar med allt. Visserligen så är sommartid ett tecken på att sommaren närmar sig... Tittar ut genom förnster och tänker nu "tjeenaaa, julafton känns närmre än sommaren", då kan vi alla lista ut att det är snö jag ser och inte en strålande sol, blå himmel och en drös av plusgrader utan för fönstret.

Söndagar är ångest-dagen eller egentligen inte, Söndag är ju bara en dag som ett tomt papper. Det är det man fyller dagen med som gör dagen till en "ångest-dag". Idag (som så många andra söndagar) fyller jag dagen med skolarbeten. En hög av dom. Blir less bara av tanken av dom.

Jag har massor att göra och sitter här och skriver ett inlägg, det rimmar illa. Säger en sak gör en annan. Ska jag då formulera om det och säga att jag inte ska plugga i hopp om att jag ska göra det?

Aja just nu har jag "rast". Sen så jävlar ska jag allt bli klar med en uppgift till!!



Språk-kris (nu spyr jag lite igen)

Hatar engelska och i princip alla andra språk också.

Varför?
Jo för att jag inte fattar något och inte kan begripa (eller det kanske jag kan, men kommer inte ihåg det vidare länge) hur ett språk är uppbyggt, vilket gör det hela lite jobbigt att använda sig av ett språk. Ser framemot Nationella provet i engelska... Ska inte ta ut något i förväg men... Jag är 18 år och kan fan inte mycket engelska alls, låter lovande. Apråpå språk så vilja kunna spanska (mer än det lilla jag redan kan) men läraren verkar ha gett upp tron på att jag ska göra några framteg. Men HALLÅÅ jag vill ju lära mig borde inte det räcka?
DÖÖÖ SPRÅKET DÖÖÖ!

Sökes: Språkbegåvning!

Mvh Trött-less-tjej_Språkhandikappad.nu



Fredag kväll och ja rubriker är svåra att komma på, speciellt en som ska passa in.

Sorry att jag skriver kryptiska saker som nästan ingen riktigt förstår, men bloggen är min lilla spypåse när jag känner för att spy ur mig lite (låter icke vackert men vissa saker i livet är inte speciellt vackra).

Ja var händer i mitt liv...?

Det undrar jag med, Det händer och har hänt så så konstiga saker på kort tid (hänger kanske inte med i svängarna) men men. Jag går till skolan, är med hel mysiga vänner ♥, jobbar, tränar (ofta och mycket, försöker iallafall), pluggar, har ibland lost-kväll med möösiga människor ♥, blir ibland extremt sugen på lakritsfiskar men kan inte göra så mycket åt det (äter inte godis för tillfället, suger ibland men i längden lönar det sig). Funderar över saker å ting men kommer inte alltid på något.

Ser fram mot påsklovet och onsdagen innan påsklovet!! Ska bli galet skoj! FETT FETT!

Apråpå typ inget, ödet måste vara att träffa någon man inte träffat på ett väldigt bra tag (i detta fall 2 år) på det stället där man minst skulle kunna tro att man kunde träffas på... Ica maxi är tydligen ett sånt ställe.



Na na na na come on, come on, come on Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it, Sex in the air, I don't care, I love the smell of it.




Fan

Man gör inte så som du gör man gör det bara inte!! FYFAN!

Hatar den här situationen, hatar det du gör! Mitt hjärta går sönder när jag ser att det händer. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är för mesig... Fan. Vet inte vad jag ska ta mig till... Jag vågar inte, fast visst fan vågar jag! Men ju mer jag tänker ju fegare blir jag. Fan att jag inte kan styras av första bästa impuls... Fan fan fan.

Man borde inte blunda för det här, ändå gör jag det och plockar sen upp resterna...



Kläder och väder, svårt att kombinera

Skinnjacka eller vinterjacka.... Skinnjacka eller vinterjacka? SKINNJACKA ELLER VINTERJACKA?!

Det är stora kontraster på vädret dessa dagar och det skapar en liten klädkris... Hmm känner för att vara en eskimo idag... En svettig eskimo på eftermidagen (för antagligen kommer det vara varmt då och inget vitt skit fallandes som det gör just nu...)

Nu ska jag plugga, sen träna, sen utvecklingssamtal, ännu mera sen föreläsning, väldigt mycket senare jobba...

Vädret är konstigt å det är även jag :p

Seg inlägg

förtillfället har skolan ätit upp mig, har ca 700 uppgifter att göra (en liten överdrift, men det är mycket). Vädret går inte att lita på, jag stressar och kommer få magsår. Fast träningen går bra, det gillar jag!

Ikväll ska jag minsann kolla på tv för jag pallar inte att plugga hela kvällen.
Nu ska jag åka till grekland... Eller näe nu ska jag plugga, nästan lika kul...
Detta är jag just nu!

Dagens saker jag gillar (bara för att jag drog upp saker jag ogillar):

♦ Att jag faktiskt pluggat jävligt mycket idag (även om jag själv inte riktigt kan hålla med, för jag tycker inte jag gjort tillräckligt med tanke på att det är massa kvar)

♦ Att jag har övningskört massor.

♦ Att jag sitter här och fösöker komma på saker jag gillar med idag, fast det är svårt.

♦ Att träffade en person som jag inte träffat på länge, åh så kul! ♥

♦ Att jag är hos pappa en söndag som denna ♥ 

♦ Att jag inser att man inte kan skjuta uppsaker hela tiden (insikten i sig är gammal) men att jag nu ska klura ut något sätt att inte skjuta uppsaker.


Nu kommer jag inte på något mer som jag gillar...



Dagens saker jag ogillar:

♦ Krönikor, för att jag inte får till min.

♦ För lite bacon i pastacarbonara.

♦ Tjejer som säger "gumman", låter så ytligt och töntigt. Ett exempel "näe men gumman vad bra du är" har svårt att ta det seriöst alltså.

♦ Fint väder när jag sitter inne och pluggar.

♦ Tiden jämtemot min effektivitet = tiden går men jag åstakommer inte alls så mycket som jag borde.

♦ Kärkraftverk! Varför ha sådant som är så sjukt farligt om något skulle uppstå så att det skulle gå sönder, idiotiskt.

♦ Att jag ogillar (tänkte skriva hatar men det är antagligen ett för kraftigt ord) att jag gillar en person som mest trogligt inte är någon för mig.

♦ Att jag nu skriver detta inlägg istället för att skriva klart krönika jävlen som är för lång men ändå inte klar.



LajsA x3 This freeedaag!


Vaknar och inser att jag måste packa ,plugga matte och jobba...


Huh...


Ser helt plötsligt ut som en glad tomtee... det är ju FREDAG! Det är ju alltid kul!



Alma and moi


Bilden är fin, Alma är fin! ♥
Imorgon är det fredag
Musik Direkt!
Utgång.
:D

ps. Bilen på bilden är min... jaja det är inte sant... men ville det.

Torsdags tankar och sånt shit

Det är nog dags att raka benen när man ser att hårstrån sticker ut när man har leggings... Men det är ju kallt ute fortfarande så jag behöver lite extra "päls" eller så säger jag så för att jag inte orkar raka benen...

Jag beundrar folk som gör saker på en gång och inte skjuter upp saker, HUR GÖR NI?! (Nu får nu ni dele med eer... Som OLW reklamen ni vet).

RixFm har sjukt mycket reklam mest hela tiden och när det väl är musik är det inte alls säkert att det är bra musik.
Bilden har väll inget med inget att göra men ändå typ. Lite rolig på något vis.


Jag förstår mig inte på livet ibland

Jag mår konstigt... Typ gått från väldigt nöjd med livet till att känna mig depp, opepp och förvirrad. Detta på bara en halv dag. Humöret lever sitt eget liv och jag hänger inte med. Tankarna lever sitt eget liv och jag hänger inte med där heller. Det är så mycket man ska göra, borde göra, ska säga, borde säga, saker man råkar säga som man inte menar som folk missförstår, saker man inte får säga, vissa saker man inte får göra, vissa saker glömmer man fast man inte borde, tankar jag tänker på fast jag inte vill, saker jag vill glömma men inte kan...

Vill bara gå och lägga mig så jag slipper tänka... Men jag får inte sova än för jag har massa engelska texter att läsa tills imorgon... huh inge kul juh!

Det bor en ångest i mig, jag vill mota bort den, vill inte ha med den att göra men den trycker ner mig...

Får dåligt samvete över att jag mår dåligt, när det finns dom som har det så mycket värre. Men jag antar att man har dom problem man har utifrån hur man lever. Men jag känner ändå att jag borde vara lycklig varje dag som får gå i skolan, två ställen att bo på, människor som bryr sig, har fina vänner, egna pengar, kan göra roliga saker och mycket mer som andra i min ålder runt om i världen inte kan/har...

Men något känns inte bra i mitt liv, allt känns bara så komplicerat...

Rädsla



Saknar dig massor, nästan så jag vill gråta men det hjälper inte att gråta. Du kommer inte komma närmre för det. Så himla jobbigt att inte kunna vara hos den man vill, avstånd förstör mycket. Blöö på det!

Jag är så himla rädd. Rädd för att de som jag gillar så sjukt mycket ska försvinna, att någon i min lite trasiga men älskade familj ska försvinna ifrån mig. Vill gråta nu med för tanken gör mig så sjukt rädd men det hjälper inte att gråta, jag kan inte påverka det ändå. Skulle vilja ha en skyddande sköld mot alla som jag älskar så inget hemskt skulle kunna hända. Någonsin.

Vet inte varför jag tänker sådana tankar, det är rädslan som bara finns där.


Andas inte men pratar om ditten och datten.

Hej
Har sjukt mycket att göra, hinner inte ens andas (okej överdrift).
Håller dock på att ordna upp ett och annat! Börjat pluggar som en gnu för att hinna ikapp ordentligt! Börjat ett lite nyttigare liv, ska träna otroligt mycket mer (på andra tidpunkter), skaffat ny mobil + ett abonemag = nytt nummer! Har börjat gå och prata med en person om ditten å datten och det känns bra. Längtar till påsklovet (ja, jag vet att sporlovet just är slut men ääändåå) det är längtan som driver mig framot typ ;p

Ska sova och pilla på min nya mobil! hehe.

gaah-har inte-tid-till-någontig- minen!

Hejdå.

Som ett gummiband.

Le Love

Njut förfan!!

Huuh...
Har sjukt mycket att plugga, vet inte i vilken ände jag ska börja i och tiden stressar mig. Panik. Blir fett irriterad när allt samlas på hög och blir mer irriterad när jag vet att jag är skylldig till detta. Behöver seriöst hjälp med att ordna upp mitt liv när det kommer till pluggandet (behöver nog hjälp att ordna upp andra saker också... men det hör inte hit).
Sååå du som inte har massor att plugga, NJUUUT!
(det skulle jag har gjort, njutit som aldrig förr!!)

Går och dör lite nu för att jag typ bara får ångest över allt som måste göras...

Fast inser att det inte kommer göra det hela bättre, alltså biter jag ihop och försöker åstakomma något!

Jag ska alltså plugga en lördagskväll!... Fast jag helst av allt skulle vilja befinna mig på O'learys ikväll! Tjohej vad jag tycker livet är kul! Nu känner jag en bitter och besviken känsla sprida sig...

Hoppas ni andra har en roligare lördagskväll!




Det flyter inte på just nu.

Min mobil är trasig, bussen jag skulle ta hem i dag var inställd (fick då vänta ytterligare en kvart på att nästa skulle dyka upp), trodde jag hade tappat min nya plånbok jag köpte idag(fick panik, men hittade den sen), för att min gamla var jag tvungen att dissikera när dragkedjan inte gick att öppna, måste sitta och lägga in alla kontakter på en gamal mobil (vars ringsignaler är från en annan planet) men med ett nytt simkort i. Är alltså inte kontaktbar om man nu inte känner för att ringa eller skicka sms, skickar man sms så får man inget svar... För jag kan inte skicka sms fast allt annat funkar. Tokig.nu

Ja livet har ju flytit på bättre om jag säger så.
Piggar upp med lite gulligt glotter.

Men solen sken och det var blå himmel idag, det gillar jag. Har en underbar mamma ♥ och inbillar mig att saker och ting löser sig. Så livet är bra ändå, det kan alltid vara värre (och bättre iofs) men man ska se vad som är här och nu, sen utifrån det så jobbar man på en lösning.

Diggar Dregen men hatar siffran 23!!


Bildkälla

DREGEN SPELAR PÅ O'LEARYS PÅ LÖRDAG OCH DET ÄR 23 JÄVLA ÅR I DÖRREN OCH JAG RÅKAR JU VARA 18 SÅ DET SAKNAS FAN FEM ÅR! IRRITERAD/BESVIKEN/ EN ANING LEDSEN TJEJ ÄR JAG NU!

Såg affischen med egna ögon och fick det bekräftat igen, vilket gjorde mig mer sugen att dra dit. Dregen är min idol, eller snarare dröm man typ. Han är så sjuukt cool och jag bara diggar han fett mycket! Jag må låta en aning besatt men alla har väll haft någon känd man varit helt galen i. Har nu funderat på att försöka ta mig in men vill inte gå själv...

NÅGON SOM ÄR 18 + SOM VILL FÖJA MED?!
(Alma skulle behöva dig! men jag vet att du inte kan)

Tröst lyssnar nu på Backyard Babies (ett band han har varit med i) hela kvällen kommer gå i Backyard Babies anda... Åh nu spelas låten Saved by the bell... Tror jag tar och gråter lite.

Ursäka för mitt tjatande om denna man, men nu när jag skrivit av mig ska jag sluta (försöka iallafall).


Hade en mysig middag med ida iallafall! :D <3 Väldigt kul att ses! 



Blandat musik och en Ninja!

Bandit strömmar ut ur mina högtalare... eller just nu lyssnar jag visst på Rihanna, tvära kast i musiken! hehe

Drar min snart in till stan och jobbet!

Sen träffar jag idaaa! :D
Ninja-ida! <3

AdiosAmigos som spansken skulle sakt ;p

Man måste säga hejdå för att sen kunna säga hej.


Skulle viljat stanna längre, menmen så är det.
Det bästa när man åker ifrån ett ställe är att man kan komma tillbaka.
Har iallafall haft några mysiga dagar ute i skogen!

Icke existerande semlor och kvinnornasdag (tydligen)

Hej och gokväll!
Befinner mig fortfarande hon min far ute i skogen, trivs väldigt bra! Imorgon drar jag mig in mot staden (plikterna kallar) medan pappa och syskonen åker iväg, åker skoter och har det trevligt i fjällen så ska jag stanna i stan och jobba. Antar att jag blivit vuxen och att detta är en naturlig biverkning av det. Meen jag är inte bitter, faktiskt inte jag ska minsann ha det roligt jag med utan fjäll och skotrar!

Nu kan jag berätta lite om min dag...

Diskade (idag igen) och det är internationella kvinnodagen idag, den ekvationen går inte ihop så jag kräver kompensation för detta! Äh skitsamma, det är dagar hit å dagar dit menmen ;p
Jag var ute och gick i 45 min nere på isen, jobbigt men välbehövligt!
Har pluggat lite!! weeihoo bra där! (tycker till och med att det är intressant och nästan lite kul) Att jag ska ha så svårt att ta tummen ur är ju inte okej, INTE okej! Förbättring krävs!

Ingen semla fick jag heller (det råkar ju vara semeldagen idag också... hmm undrar varför den inträffar idag, äter kvinnor mest semlor? Det kan man fundera på) men jag kan äta ostbågar, inte för att det liknar en semla men för att det är det vi har hemma.
Ska träffa min ninja (yes ninja är ett smeknamn) i mogon efter jobbet och det ska bli kul! :D (har saknat henne!!)



Ego-bild dagen till ära ;p


Nu när tummen är ur lite så ska jag passa på att försöka plugga lite mer!

Diskat, storslaget och en aning mysko.

Här sitter jag i min ensamhet såhär mitt i natten.

Första lovdagen tillbringade jag hemma (ute i skogen) jag har diskat och städat i köket samt pluggat lite. Japp det har jag gjort idag. Tänkte gå ut när solen lyste som finast men det gjorde jag inte (varför är oklart, kan vara för att jag inte visste vad jag skulle göra ute, eller för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig för kläder... Varma/kalla, ja sånt kan vara svårt.)

Fick ett samtal av ingen mindre än Alma, hon berättade en stooorslagen nyhet! DREGEN SKA TYDLIGEN DYKA UPP PÅ O'LEARYS PÅ LÖRDAG!!! Jag vill vara där! Dock råkar det vara 23 jävla år vid sånahär tillfällen och så vitt jag vet ser jag inte ut vara vara 23 jävla år... Har ingen att gå med heller (om jag nu skulle försöka ta mig in) Alma åker bort så henne kan jag inte ha med mig :( MÅSTEE HITTA NÅGON SOM VILL HÄNGA MED Å HÅLLA I MIG (så att jag inte svimmar) NÄR JAG MÖTER DEN COOLASTE MANNEN JAG VET!

Får ta och jobba på det...

Träffade min vän Nelly och hade skoj, bakade kladdkaka, kollade på tv och film (inte i den ordningen men ändå) pratade och skrattade en hel del :D Kram på dig!

Till sist vill jag bara säga att mina grannar (på ena sidan, dom på andra sidan är inte mysko) är en aning mysko... Det är ett äldre par som ofta har besök av en kedjerökande tant och på kvällarna lyser det i ena rummet med vita fördragna gardiner på övervåningen, resten av huset är släkt... Aja man kanske inte vill veta vad ens grannar håller på med heller.

NattiNatti

Fröken tvärtom.

Det är en Söndagkväll och jag kan vara uppe hur länge jag vill utan att behöva tänka på om jag blir trött imorgon just för att det råkar vara lov. Men har jag något att göra... Nej. Nästan alla andra Söndagar får jag tvinga mig i säng för att jag vill vara uppe och göra allt annat än att sova.

När man inte måste sova, ja då är det plötsligt inget kul att vara uppe.
Sängen är alltid skönast när man vet att man måste gå upp.

why?!



En lagomt rolig lista, snodd från nån känd bloggare.

När vaknade du imorse?
- Kl. lite precis 10.00

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- "varför svara inte min bror i telefon, det riiinger juh!"

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
- Nej, men någon ringde hit... men ingen svarade.

 

Vilket humör är du på?
- Glad-trött-lite-seg-men-ändå-okej.

 

Vad har du på dig just nu?

- Bh, trosor, underställ, tröja, två par strympor (ett par vanliga och ett par tjockare)

Har du ont någonstans?

- Hmm... ska väll inte känna efter (för då har jag säkert ont någonstans) Så nej för svaret bli.


Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Vatten! och kanske några gölliga lakrits fiskar :) haha gud var påhittigt.


Hur mycket var din senaste lön på?
- Typ 1600 tror jag.


Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- Kommer faktiskt inte ihåg :o


Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

- Som den face-nörd jag är så var det Facbook, hehe

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

- Jag ska tråkigt nog plugga, ikväll får jag se vad jag hittar på men mest trogligt så hittar man mig vid tv:n eller datorn.


Vilken är den första låten du sätter på idag?

- Det skulle kunna vara, Moonshine - med Hardcore superstar bara för att den är satans bra!

 

Varför ska man läsa din blogg?
- För att man kanske på något vis finner det intressant att läsa om mitt ack så händelsefulla liv ;p

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Låg och dog i min säg samtidigt som jag kollade på "Broke Hogan kows best"

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- För att jag är snäll kanske eller för att jag har så dundersnygga kläder på mig idag (I wish) haha

 

När fotade något senast, och vad?

- Jadu kommer inte ihåg det.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
- Nepp tror inte det, men om jag åker förbi en affär så kanske jag får med mig lakrits-fiskar hem :p

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

- En baslåda (heter det så?) basen till högtalarna kan jag säga då!


Vad tror du att klockan är?

- Jag tror inte jag VET! kl är tio i tre! Ha!


Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?

- Jag hade frågat... typiskt mig att inte komma på något när jag ska... får återkomma till frågan när jag vet ;)



Till himlen vet jag inte om jag kommer, men den är fin att titta på.


Det är något speciellt med himlen, jag älskar att titta på den, älskar moln. Kan låta en aning flummigt men jag gillar himlen. Den är så fin.

Ja vad har jag att säga om denna dagen?
Den var bra, kul att vara tillbaka på skolan (eller tillbaka å tillbaka det är lov i morgon så det blev inte så mycket skola för min del denna vecka) fast det var mycket bättre att gå idag än att sitta hemma och mögla. Var hos någon form av öron-doktor idag, spolade rent ena örat. Det är det vidirgaste jag vet! Allt som rör området kring huvudet som tex tandläkarbesök, ögonundersökningar.. inge kul. Men jag har bestämt mig för att börja göra saker som jag tycker är läskiga men som är bra att göra, det är bra att komma över räddslor (dock tänker jag inte ta tag i min lilla spindelfobi!! Känner inte att det är ett stort hinder i vardagen lixom).

Ikväll bokade jag och Emmis biljetter till dah Sthlm!! På påsklovet kommer det hända grejer! Det är lycka! Nu ser jag framemot påsklovet. ♥

Fast har ett sportlov att se fram emot också, bäst att göra något kul av det först kan ju inte gå händelserna allt för långt i förväg ;p Det ska bli mysigt, vara hos pappa, kanske hinna läsa nån bok (har velat göra det såå länge), chilla hos mamma, träffa vänner ♥ . TRÄNA! det ska jag göra också! Åka skoter, övningsköra... ser man på det finns massor att göra!


Hade skinnjacka-premiär idag, ååh snart är det våår!


Mot ljuset och mörkret syns snart inte mer.


NattiNatti, imorgon är en ny dag (no shiit) och den ska bli bra, jag gör den bra. Ja så får det bli.

Nästan back on track.

Nu har jag vaknat upp ur min dvala, låter lite skumt men aja, jag är påväg tillbaka!


Under min lilla sjukdomstid hemma i min soffa har jag kommit på följande saker:
♦Programet Efter tio med hon Malou (stavas det så?) det är ett mysigt program, det är det.

♦ Millenium-serien av Stieg Larsson, den förlängda versionen av dessa tre filmer är hur bra som helst! (men jag är ju en sucker för svenska filmer som är lite åt thriller hållet så inte så konstigt att jag gillar dom.)

♦ Det är heeelt sjukt hur ofta tv4 kör reklam och inte varierar dom reklamen heller. Det finns ju så satans mycket reklam så varför inte göra det hela mer varierat om man nu ska visa reklam.
Men icke.

♦ Jag har också funderat en hel del över livet (låter djupt och ja det kanske det är).

♦ Kommit på att misstag gör man och det är sällan kul, men det bästa med dom att man lär sig något av dom! Det finns alltså positiva saker med det mesta även det till en början bara verkar vara negativt. Uttrycket "Det som inte dödar, det härdar" är mer sant än vad man kan tro.

♦ Programet (yes ett till program) Jakten på lycka med Hanna Hellqvist är bara så bra!! ♥ hon är bara för skön, härlig människa helt enkelt.

Bandit är den bästa radiokanalen ever, det finns INGA tvivel!! Awsomee!



RSS 2.0