full faaaaart snart på stan! ;)


Tjeeenaa Tjeeena :D

Har nyss stuttsat ur duschen!

Idag så ska jag åka in till stan igen :) Jag ska träffa Sara!! Det ska bli jättekul :D och så måste jag såklart (finns ju nästan alltid nått som måste fixas) springa och fixa lite olika saker... som exempel lämna tillbaka en bok jag hittade som tydligen måste lämmnas till biblioteket idag! Sen så har jag fortfarande inga kläder till nyår... så det står också rätt högt upp på "att-göra-listan" sen har jag även hittade ett present kort på telia som går ut om några dagar så måste titta in där och kolla om jag kan hitta nått kul där ;p
Ikväll ska jag och mamma ääääntligen se Luftslottet som sprängdes... jag är jätteglad!!:D har sätt alla andra på bio så då måste jag se den sista! Jag måste hinna hämta ut biljetterna innan jag åker hem från stan idag!

Det är fullrulle ;) har alltid nått att göra!


Hittade en skön låt som jag stuttsar omkring till i mitt rum x)
med min Vampyr-Markus ;p

Nu ska jag forstätta stuttsa å fixa iordning mig :)

// LajsA

Stress på stan!


Har nyss kommit hem från stan (är hos mamma nu)

Vaknade as tidigt idag för att ta mig till nån doktor å sen in till stan. Var tvungen att gå upp halv åtta >_< och pucko som  man är så var jag nog uppe till 2 i natt (bra jobbat) men jag råkade fastna framför tv:n så det var inte lätt x) Men hos doktorn gick det bra iallafall! *tummen upp* sen åkte vi in till stan..asså jag, pappa och min lillasyster. När vi var framme blev jag avsläppt hos en kompis som jag överraskade... eller snarare väckte, fast lite överraskad blev hon nog ;p Så vi var hemma hos henne ett tag innan vi drog ner på stan. My friend skulle till tandläkaren så jag virrade omkring på stan själv ett tag... men när hon entligen var klar så ringde pappa å sa att han snart var klar ville skulle åka hemåt... ja så det bev inte mycket shopping för mig, mäst stress och trängsel bland massa folk! Fast det var kul att träffa vännen :) å jag hittade lite najsiga kläder men hann inte köpa dom -__- så jag hoppas att dom finns kvar på onsdag! (drömma kan man ju göra)

Jag funderar på om jag ska åka in till stan i morgon igen... men har ingen lust med det med tanke på att jag ska in på onsdag + att jag inte gillar att gå själv, det är så tråkigt!

Aja får se hur det blir... Nu sitter jag här och gör inte så mycket... Ska packa upp sakerna som jag hade med mig till pappa och sen ska jag packa om tills på onsdag. Något ska man väll göra imorgon om jag inte åker in till stan förstos ;)


stressig dag på stan!!!


// LajsA


Som katten Måns skulle sakt "Tyst med dig babbelbyxa" xD


Tjululu :)

Sovmorgon, sovmorgon och ännu mera Sovmorgon :D
Jag fattar inte att jag kan sova så länge som jag gör, två dagar i rad nu har jag sovit till typ 12 utan att vakna vid 8 och sen försöka somna om. Det är jättehärligt. men jag blir så förvånad när jag vaknar och så är kl så mkt.. aja det är jullov så det passar perfekt! :D
Så vad ska jag hitta på idag? (det som är kvar av dagen) Jag har ju duchat å det var precis vad jag behövde! bra jobbat där ;p Nu sitter jag å lyssnar på Markus krunegård, hans texter är jättebra! hans vampyr låt är jag typ kär i x) aja... Kan ju säga  det att det har snöat ännu mer... Min plan var att ta mig in till stan i morgon, men jag kanske bli helt igensnöad här :S haha nerrå det lär nog inte hända (får man hoppas)

Men som sakt tänkte ta mig in till stan i morgon, för på onsdag måste jag vara där, för då ska jag hänga med Anna till Klövsjö =D (hennes "riktigt" hem...eller vad man ska säga...hennes föräldrar bor där iaf) Det ska bli spännande!! har aldrig varit där vad jag vet xp Så mina planer för nyår är att vara där! Men innan jag drar dit så måste jag hitta nått å ha på mig! Få helt enkelt pressa mig fram på stan och armbåga en å annan... haha nerrå, tror inte att det är så mkt folk. Rean har ju hållt på ett tag nu... Så i morgon bär det av till stan men först så ska vi åka till nån doktor å kolla upp mitt sår, det har ju blivit mycket bättre men det kan alltid vara värt att kolla! Sen ska jag träffa en vän! Toppen kul :) ... sen blire nog att bara slöa hos mamma i väntan på onsdag! Funderar på att dra med mamma på bio, på nått vis... måste ju se luftslotet som sprängdes!! Har ju sätt dom andra två på bio så då är den tredje ett måste!

Nu blev det mycket babbel... men det är ju min blogg så jag babblar hur mycket jag vill!! Mahaha x) 


Att babbla mycket å sova läääänge! :D Mahaha


// LajsA

Bilder....lättare än ord ;)


Tjeeena ;)

Har varit lite dålig på att uppdatera... men nu är jag här igen! :p

Det har inte hänt så mycket... eller jo det har ju varit julafton! åh så har jag bara slöat hos papi :)
Tänkte beskriva det med lite bilder ;) ord kan bli så jobbiga...speciellt när man måste läsa dom xp höhö å jag brukar ju skriva rätt långa inlägg så nu är det lite variation här ;)


Här är det mucho snööö :p


Fotat från köksfönstret! VINTERLAND!!


Andra köksfönstert!! Granen som ni kan se... står inte där egentligen... asså min brorsa och hans kompis tyckte att pappa skulle ha en gran (vilket han inte har i år) så dom tog saken i egna händer å sprang in i skogen.... och kom tillbaka med den där...den lär inte komma närmre huset än så (den är rätt stor...) men tanken var ju göllig ;p


Bildkvalitén suger snusK...men här är en blid på granen som var hemma hos min moster! :)


Julmaten! ^^,Gott var det!


Snygga bordsplaserings -peparkakor som min moster gjort! :p


Suddig bild på moi! ;P tagen innan vi skulle iväg på julafton...den får avsluta bilderna :)

Så har det sett ut ungefär.... Funderar på att lägga ut lite bilder på julklapparna som jag fick...eller jag menar som tomten gav mig höhö x) men får se... vad jag känner för ;) men jag känner iallafall att julafton blev riktigt bra... Jag, min moster, hennes man, min bror, mormor och hennes man satt uppe till typ 4 på natten/ morgon å spelade två olika spel... haha lite kul var det... även om vi kanske alltid var så överens om reglerna.. haha xD men det var en rätt kul kväll!

Nu sitter jag här och är full på skumtomtar, popcorn å annat mojs... åå jag funderar på att ta en till vända till skaferiet...Mahaha jag är en tjockis! å just nu vill jag vara det xp

Allt för nu! ;)

// LajsA




Julafton!



Tjena på er alla i vinterlandet!
Jag är hos kunsinerna och har en supermysig julafton hitils ^^, Har kollat på Kalle Anka, tomten har varit här ;) och nu är det julmiddan som är på gång!

Hoppas alla har en underbar Julafton!! :)

GOD JUL!!! ♥

// LajsA


Hos papi!


Tjululu ;)

Sitter hemma hos pappa nu!
Min pappa har gjort det så julmysigt i huset och direkt när jag kom in så fick jag en härlig julkänsla i hela kroppen :) Mormor och min bonus morfar är också här, så vi har ätit middag och jag har mumsat knäck + att pappas ena granne kom över med massa kakor.. haha jag känner att jag kommer bli en tjockis! x) höhö men bajsa snätt på alla dieter just nu!! xp det är jul och jag ska njutaaaa!! ^^, ååh det är lite svårt att förstå att det är julafton imorgon, det har gått så fort och det är inte alls samma kännsla som när man var mindre. Då var det en evighet tills julafton och man trode att det aldrig att tomten skulle komma, men känslan har ändrats endel och kanske inte till det negativa, den har bara ändrat sig helt enkelt. Den julen då jag insåg att kännslan inte var den samma det var nog den tråkigaste julen någonsin, men nu ser jag det på ett annat sätt. Det är ju trottsallt väldigt kul att fira jul, med kuligt folk, god mat, godis och en annan typ av mysig julkänsla ^^,

Nu ska jag väll kolla om det är nått kul på tv eller nått sånt :) Mer knäck lär det ju bli ^^,


Bilden är tagen för nått år sen från en av alla skoterturer :)

// LajsA


Hur jag kan tänka ibland....


Jag sitter här med ett sårliknade utslag (eller vad jag nu ska kalla det) det sitter vid ena mungipan, det ser inte så fräsht ut och jag känner mig inte alls bekväm med det. Just att det är i ansiket är inge kul alls...Jag vill bara gömma mig för allt å alla, men egentligen så inser jag hur töntigt det är att sitta å klaga på ett sår. Jag menar det kan alltid vara värre och om jag nu är ute bland folk så borde ju dom ha annat att tänka på än om jag har ett fult sår i ansiktet eller inte, alla har ju sitt liv att bry sig om och jag tänker lixom "tänk om nån ser mig", "tänk om nån säger nått om det" precis som om hela världen kretsade runt mig och det gör den ju inte. Så då kan jag bli lite irriterad på hur jag egentligen tänker.
Men det är ju den eviga osäkerheten som gnager sig fast och då kan jag bli så irriterad på mig själv när jag kommer på vad det är jag lägger ner så mycker energi på, det har ju lixom hänt värre saker så vafan... Jag tror att alla har sitt lilla jobbiga inom sig som då och då dyker upp. Jag tror även att det är bra att bli påmind om hur bra man egentligen har det, för man inser inte hur bra det faktiskt var förens det blev sämre. Så man bore skriva ner när man känner att allt är skit, vad det är som är fel och vad man ska tänka på. Jag menar inte att man ska skriva en lång lista, bara en liten lapp som man kan sätta upp någonstans så man bli påmind då och då på hur bra man har det (då det lixom inte är nått som egentligen är dåligt)

Jag vet inte... men det kan vara värt att tänka på :)


Sara tog bilden idag! :)

Jag vet inte om jag egentligen är för personlig, men ibland känns det som om att jag vill dela med mig av mina tankar. Ibland så måste jag bara få ut vissa tankar från huvudet... Så nu har jag skrivit av mig!! *andas ut* haha x)


// LajsA

Dansade som tokar!



Tjeeenaa tjeennaa ;)

Nu har jag fått JULLOV :D

Det var olika uppträdande på skolan, riktigt bra :) sen var det julbord... å nu sotter jag här hemma!

Måste skriva lite om gårdagen!
jag Sara och Anna drog hem till henne efter skolan igår, vi hängde lite på stan och när vi kom hem till Annas lägenhet så satte jag och Anna igång med att lyssna på hennes gamla skivor + att vi dansade som tokar xp det var riktigt kuuul!! Sara filmade det hela lite då och då, så nu finns det bevis...höhö. Det blev också en liten mini-julafton... Anna ställde fram en lite vissen krukväxt på borde som vi kunde lägga presenterna under, man får ju ta det man har ;p Mysigt var det iallafall ♥
På kvällen så kom Christoffer över och allihopa kollade på hitta nemo ^^, en as göllig film måste jag säga!
efter den så kollade vi på nån annan, fast tålamodet försvann så det slutade med att Anna stängde av den. Mycket snack och skratt blev det men efter mycket dansande å annat så somnade vi tillslut.

Det var KUL!! :D

åå nuu haaar jaaaag juuullov!!! :)

Så nu ska jag bara ta det lungt!
+ att jag hoppas att såret jag har vid läppen ska försvinna...eller iallafall bli mindre!!

 
Dagens outfit ;) mycket schnyggiga röda leopard leggings X)


// LajsA



LajsA fixar!!!


Tjeeenaa Blooooggeeen! ;)

Min sko gick sönder i fredags...av nån skum andledning.

Med tanke på att jag inte har så mkt pengar så fick jag lösa det på mitt egna vis ;p


Resultatet!! ;) som ni kan se så flög dragkedjan-saken bort...men Lajsa fixar!!


Säääkeeerheeetsnåålaar is dah shit!!! ;D

Måste säga att säkerhetsnålar måste vara världens bästa uppfinning!! ;D


// LajsA


Minnen...




Låten- Nomy - Hold your head up high

Jag tänker tillbaka på hur det var då...

Ibland dyker den där känslan upp...
Känslan jag inte kan förklara
det är inte mycket jag kan göra.
Helt plötsligt är den bara där
och jag vill inte vara här.
Det är för mycket att tänka på
jag vill bara lämna det och gå.
Jag sitter kvar och tänker ännu mer
men det är det ingen som ser.

skriven av Mig.


Bilden är tagen för nått år sen, (men jag redigerade den nyss). Det var ingen kul tid i mitt liv, men det känns skönt att veta att det kan bli bättre.

Det kan alltid bli bättre, det gäller bara att kämpa!


// LajsA



Viktigt Filosofi-snack... och massa onödigt babbel!


GoooodMooorgon eller kanske gooood eeefteermiddag? xp

Vaknade nyss (eller aa för typ 30 min sen) blev rätt sent igår även om jag bara satt hemma å nördade vid datan så försvann tiden, men det var faktsiskt viktiga grejer jag höll på med... jag å Anna hade litet (eller aa typ flera timmars långt) filosofi-snack :) Det slutade med att jag gick och la mig typ halv fyra haha xp lite väl sent men är man ledig så är man och snacket var viktigt! :p

Nu sitter jag här och har väldigt ont i ett sår jag har på läppen (kommer inte ihåg om jag nämt det på bloggen tidigare... är ju rätt bra på att tjata om saker flera gånger) Det gör ont och jag kan knappt öppna munen, för såret sitter nästan precis i mungipan!
inge vidare.... Så jag ber till gud (typ) att fixa bort det!! religiös som jag är...eh *host* så lär det fixa sig! haha drömma går ju. Det lär säkert fixa sig men att gud skulle ha nått med det å göra vette fan xp

Nu borde jag äta frukost...men hur ska det gå till? det undrar jag... Det är nog inte meningen att jag ska prata eller äta...jag menar först så fick jag tandställning som gjorde det jobbigt å äta nå nu det här... å prata är det nog inte heller meningen att jag ska göra xD men jag pratar väll inte för mkt? haha jag kan se dom flesta jag känner himmla med ögonen xp Fast det finns dom som pratar mer även om jag kan prata en massa x)

Nu blev det ett långt inlägg iallafall fast jag tänkte att det skulle vara ett kort xD jaja det är inte lätt nar det är svårt...eller nått sånt xp


laddar upp en bild från i fredags! :D jag har fixat till den lite med mitt älskade PhothoFiltre ^^, mahaha
Jag gillar bilden!

// LajsA


Grann -Tanten....


Jag måste berätta en kul sak som hände igår! ;D

Igår när vi skulle gå och handla lite så stötte vi på Christoffers granne vi hissen... Hon var en gammal tant och hon kom nyss ut från hissen, precis när vi skulle gå in och skulle Christoffer skulle gå och slänga sopporna hon började prata...


Tanten: "Hej är det ni som är mina grannar"
Jag, sara å Anders ser lite tveksamma ut å mumlar (för vi bor ju inte där)
Tanten: "Vad tysta ni är, har aldrig hört er fast vi bor grannar"
Jag: "Så bra då" ler och är trevlig
Tanten: "hoppas ni inte hör mig.. Jag brukar ju kolla på tv på kvällarna, men jag stänger ju av vid 22:00"
Jag: " Nej då det är ingen fara"
Tanten: "det är kallt ute"
Vi mummlar å säger typ aa..tanten kollar på mig som har leggings å kjol på mig..
Tanten: "Ska du gå ut så...det är ju jättekallt ute"
Jag: "Det går bra ändå" 
Tanten "AKTA SÅ DU INTE FÅR... blåskatarr"
Jag säger: "mm..."

Tanten går och vi stänger hiss dörren å garvar ihjäl oss!!! xD 


// LajsA



Filmkväll.


Är hemma igen....
Hade film kväll med Sara, Anders och Christoffer i går kväll. Vi kollade på lite halv läskiga filmer 1408 och The mist. 1408 var rätt läskig så vissa stunder vågade jag knappt kolla xp The mist var inte så bra, den vara bara konstig och nästan rolig för vissa saker så bara så fult ut. Men kvällen var kul, tack till allihoppa! :)

Aja orkar inte skriva så mycket...varför ska man då blogga om man inte orkar skriva? det undrar jag... men jag skriver ett inlägg iallafall. Kan ju säga att jag är trött, men det beror på att jag inte gjort nåt idag mer än att pcka mina grejer och åkt hem...jag lär nog inte göra så mycket mer idag mer än att inga göra något alls.



En bild jag tog förra helgen.



// LajsA






Det kryper sakta fram... När jag bara vill glömma det,
kan tankarna inte bara FÖRSVINNA!!


 

Bra jävla dag... fast det var 20 jävla minus! ;p


Tjeeenaa tjennaaa Gokväll! ;p

Har haft en jätttekul dag!! först handeldning å vi fick glögg å pepparkakor (äääälskaa det<3) Sen lite senare (bra jävla tag senare) var det skoldans... det var inte så jättekul, jag gillar att dansa men jag vet inte.. måste på peka att det var pardans... å det kan vara väldigt kul, men det var typ nästan ingen som vågade eller ville... så det blev lite hlav tråkigt. Efter det drog jag hem till Frida! Vi chillade (ordet låter knäppt..men bra) lagade mat och jag fick lite damp när jag trode att det kröp myror på mig xD Frida hade nämligen besök av en myr-armé i vardagsrummet. Men jag överlevde...
Kl 19 skulle vi befinna oss på en julkonsert som skolan hade fixar i ordning. Visst dök jag och frida upp, det var mycket mysigt och stundvis väääldigt roligt, för vissa i kören bara var så underbart kul xp På väg till bussen sen efter konserten så vet jag inte vad jag och Frida hade tagit (inget alls... men man skulle säkert kunna tro det...) och det spelar ingen roll för kul hade vi det!!

Dagen var KUUUL! :D <3

Imorgon så ska jag ha filmkväll med some nice people ;)

BRA LÅTAR SÅ LYSSNA!! :D


Min nya favvo!!! :D <3



Lyssnade på den här hos Frida :) den var tok bra :D garvade när han sjöng om Gudrun shyman (stavning?) xD



Nu borde jag sova... å jävlar jag har inte packat klart inför imorgon hohoh hoppsan xp men det fixar sig!


Natti Natti!!

// LajsA


Vad gör det om 100 år....


Theeenaa Tjeenaa!!

Idag så vaknade jag med ett bra humör... men jag vet inte riktigt vad som hände sen... det var inte fullt så bra. Har kännt mig på ett är-trött-och-orkar-inte-bry-mig-om-något humör... typ så har jag kännt mig så jag har typ gått omkring och inte riktigt varit som jag brukar (iallafall inte kännt mig som jag brukar) aja kännslor är konstiga, det har man ju konstaterat för länge sen!

Letade julklappar idag (igen) och det gick väll bättre än sist... men jag funderar över en liten sak som gäller det. Nu i dessa tider så är det ju lite ont om pengar (fattigt som jag är, men som ändå är rik om man gemför med dom som inte har nått alls) men det här med julklappar... Jag tycker det är jättekul att ge bort presenter till vänner, släkt och alla möjliga.. men det känns så "måste göra" som att man måste köpa något. Jag tycker det är mycket roligare att ge något som det finns en tankte bakom så om jag inte riktigt hittar nått bra då kan jag nästan skita i det. Fast samtidigt så vill jag ge nått så jag visar att jag bryr mig, för det känns som om jag inte ger nått så känner sig vänner och släkt så ouppskattade, att man inte bryr sig och massa sånt... Jag tycker att det finns så många andra sätt att visa att man bry sig, det behöver inte nödvändigt vara en sak man ger. Jaja...det är ju så det är... men jag bara funderar lite :)

Nu hade jag tänkt att baka en kladdkaka...frågan är om jag verkligen ska det...men det voooree såå gott! :D december är en jävla svullmånad xp Men ibland så ska man väll ha det så... Ska träääna som en tok sen efter jul å allt. Men det orkar jag inte tänka på nu... måste förbereda mig mentalt in för en saken xD...så tills vidare äter jag allt som är gott å som jag är sugen på (om jag lyckas ha det vill säga) x)



Låten hittade jag nyss på youtube... å jag tyckte att den var rätt bra så jag
slängde med den på bloggen också ;D Texten är bra bra x)


Ha det beeeest poooniiheest ;p


// LajsA ♥




Rururururu...Rubriiik ;)


Tjeenaa!

Idag så hade jag en efterläääängtad sovmoron :)

Hade en redovisning på engelskan som handlade om skottland, det gick bra...eh *host* lät typ så här:..here we have a scotisch bla bla...eh and some scotisch music..eh ööh...  haha men lite kul var det xp men vissa i gruppen sa inget alls å hade inte en gjort något så då blir man irriterad, men jag kunde inte göra annat än att skratta xD Men nu var den avklarad iallafall. BRA!

Försökte hitta lite julklappar idag... hittde inget alls, det var tråkigt... men jag har fortfarande tid på mig :) Så det fixar sig (mitt eviga motto)

Jag har äntligen tagit den där svin-sprutan som alla tjatar om. Tog den för mammas och min lillasysters skull, med tanke på att mamma inte kan ta vaccinet och att min lilla syster är i riskgruppen. Så jag hoppas jatt jag inte får några biverkningar (har inte tid med sånt ;P ) haha.

Nu måste jag snart kolla på dagens avsnitt av julkaländern xp (ja jag vet..låter töntigt... men det får göra det!) Mahaha!


En lite halv slarvig bild jag gjorde nyss x)

Have a trevlig kväll :p


// LajsA ♥


Rörd! (bilden passade inte in...men aja)


Jag kollade på Svenska Hjältar galan... å jag blev helt rörd av det, att det finns sånna människor som gör så bra saker för andra människor! Det är så otroligt bra, jag tycker det är as bra att visa sånt här i tv å i tidningar så att alla kan börja tänka på att alla kan göra något bara mod och viljan finns!

Just nu känner jag mig väldigt trött och nästan illamående (hoppas verkligen att jag håller på att bli spy-sjuk >_<) men sömn botar det mästa! (hoppas jag) Så det är snart sängen som gäller för mig!

Imorgon tänker jag ta sovmorgon! sådetså. känns lite dumt att vara på skolan halv 9, ha handledning i ca en halvtimme å sen inte göra något alls förens ett! å nu är det ju ändå snart jul å så...så att en liten sovmorgon borde man få ta sig (kan jag ju tycka) x)

ååh måste bara säga att jag tog min första klunk julmust idag! ljuvligt!! ^^, Mahaha jag ska suuupa mig full på julmust i år, det är ju såå gott (önska mig lycka till) xD


Visste inte vad jag skulle lägga in för bild... Så det blev den här! fixade till den i går :p

Bilden säger allt så jag behöver inte säga nått mer om den! ;) 


// LajsA ♥


Bra helg!


Helgen hos pappa har varit väldigt mysig. Jag har tagit det lungt, sovit en massa och bara varit. Träffade en vän också som jag inte hade träffat på ca en månad, så det var på tiden! det var kul vi kollade film och chillade lite ♥ (haha...tycker det låter såkul att säga chilla xp... aja)
Idag så gick jag, pappa och min lillasyster ner på isen, det var fint, så tyst och rätt underbart ^^, Pappa kollade hur tjock isen var och den var nog 8 cm tror jag (tillräckligt tjock för att vi skulle kunna gå på den iallafall) Jag gick runt och fottade lite :) det är hur kul som helst när jag får den känslan att "just det där måste jag fotta" eller "det där skulle bli en fin bild" och jag blev rätt nöjd över bilderna jag tog idag.

Här kommer några smakprov :p


Nere vid isen.


Spår i isen.


Jag på isen.



Bilderna är oredigerade, ibland så överraskar min mobilkamera :p

Nu är det sängen som gäller! :) Natti Natti


// LajsA ♥


Gammalt fast nytt...


Gooodmooorgon! :D

Vakande precis för en liten stund sen.

Hade nästan glömt bort hur skön säng jag har hos pappa, det är ju så när man har skillda föräldrar (vilket jag har) man har ju två av det mästa :)  ibland kan det vara riktigt bra, som t.ex. två olika sängar. Man inser inte hur skön den ena är förens man sovit i dan andra för länge (och tvärt om) ;p Sov i alla fal otroligt bra!

Jag sitter här och kollar ut genom fönstret... Solen lyser, det ligger lite snö på marken (mer än hemma i stan) det känns mysigt att komma till ett nytt ställe, fast jag varit här många många gånger förut, så känns det nytt på något vis när jag inte varit här på ett tag. Det mästa känns nytt, fast det är rätt gammalt. Sitter här och funderar på hur bra det kan vara att vara på en annan plats än den man alltid är på. Förut tyckte jag att pappa bara bode i skogen (vilket ioch-för-sig är sant) där det inte hände något alls. Men tänker man efter så händer det massa grejer, det beror ju på vad man vill ska hända och man kan inte förvända sig att det som händer i stan ska hända här. För det gör det inte... det är ju två helt olika platser och där det händer helt olika saker.
Men nu kan jag tänka att det är härligt att vara här, det som händer här är att det är så mycket lugnare och det är så härligt att bara komma bort från det stressiga och komma ut hit.
Jag sitter här och kollar ut genom fönstret... och solen har börjat lysa starkare och jag känner att det är så härligt att bara får vara och inte göra så mycket alls. :)

Pappa och lillasyster ska blussebullar idag och det kanske jag också gör (eller aa hjälper till lite grann på slutet)
Sen så hoppas jag på att få träffa en underbar vän som jag inte träffat på jättelänge men som betyder mycket för mig, så många minnen vi har tillsammans! ♥

Men får se hur dagen blir, för det vet man aldrig ;)


Bilden har jag tagit för nått/några år sen, det är det m,an ser från ett av pappas
förster i vardagsrummet.


// LajsA ♥


p.s Drömmde en underbar dröm inatt... ^^,

Vilken HÄRLIG dag!!


Tjeeenaaa! Tjeeenaa! :D

Shit vilken dag!!

Först Luciafirande i kyrkan, det var otroligt myyssiiiigt ^^,

Sen tre teaterföreställningar på eftermiddagen! (har spelat mkt teater idag) love it! ♥

Det var hur kul som helst, Alla var jätteduktiga! :)

Nu sitter jag hos pappa och det är så mysigt att äntligen komma hit (det var ett tag sen jag var här)

Skriver mer senare eller imorgon :p

Ha en bra fredagkväll!!


(gammal bild... men det bjuder jag på!)

UNDERBR DAG!!! :D


// LajsA ♥


En onsdag.....


Tjeeenaa tjeenaa! ;p

en ganska vanlig onsdag i mitt liv...

Vaknade vid typ 6 och tänkte "yes jag får sova i 45 min till" under dom 45 min så han jag drömma värsta sjuka drömmen. Jag drömde om... min morfar (som är död) en bil som krockat, en pojke som mördat sin syster, mamma som tänkte prata med pojken, jag som varnade mamma, pojken som började gå som en zombie och plötsligt började spy ur ena örat... asså det var det SJUKASTE jag drömt på länge! Vaknade och var lite lätt förvirrad och rädd xp
Sen fixade jag mig i ordning (lite väl länge) så jag trodde jag skulle missa bussen, men det gjorde jag inte. På bussen fick jag en kännsla av att jag aldrig ville därifrån, att jag kunde sitta där i evigheter och åka mil efter mil (varför kan jag inte ha den kännslan när jag ska åka långt?) haha aja... så när det bara var en hållplats kvar kändes benen som cement ja nästan hela kroppen kändes så... men jag kom av bussen som tur va.

På morgonen så hade vi ingen idrott så vi fick se en film som hade med nk att göra. Filmen hete "i elfte timmen" och handlade om klimatet m.m. Efter att ha sett en sån film så kan jag känna att allt är så hopplöst och att det inte finns gågot att göra åt det. Fast dom berättade ju om saker som man kan göra åt det... men ändå så känns det så hopplöst, det känns som om människor är för egoistiska för att inse att alla ska hjälpas åt. Jag vill inte ha den synen på folk.. för jag vet att alla inte alls är så egoistiska. Men det handlar ju om att bryta människors vanor och betenden... och hur lätt är det? det märker man ju själv när man ska sluta med något man gjort en längre tid eller hela sitt liv, det tar tid och det känns inte som om den tiden finns. Nu vill jag INTE sprida dåliga tankar om att jorden kommer att gåunder imorgon, men det känns så hemskt att tänka på det och alla borde börja fundera på det. För det man inte vet något om det kan man inte förendra men vet man om det då är det en bra början! :)

Sen blev det eftermiddag... å jag bli ju så sjukt flummigt trött och får skrattanfall när vi har långa lektioner på eftermidagen, så denna eftermidagen slutade med att jag krashade lite i golvet... och sen skulle jag visa hur en person ramlar och då slog jag huvudet i en stol (ett-noll till mig!... i dumhet >_<) haha.. men jag bara skrattade åt det ;p Men trotts mitt stutsande fram och tillbaka + lite snubblande, så lyckades jag jobba rätt bra.

japp så var min dag... kanske inte jätte vanlig (för ingen dag är den andra lik) ;D

men dagen är inte riktigt slut än... ska hinna med lite mer saker! :p men det fixar sig!!


Mahaha...


// LajsA ♥



En tänkare....



Jag är väldigt trött!!
Det är kaos i mitt huvud, jag har en förmåga att alltid tänka så otroligt mycket, på allt mellan himmel och jord, på vad jag måste göra, på vad jag inte får göra, hur man ska se ut, hur tragiskt allt känns i världen, att det inte går så bra som jag vill, vad som ska hända med mitt liv, att människor kan göra så taskiga saker, osv osv... det är så sjukt många tankar, jag vill bara stänga av allt och sätta mig utanför allt och bara kolla på. Det är inte kul... det känns som om det är krig i mitt huvud mellan olika tankar. Jag tänker för mycket! önskar att jag kunde koppla bort allt för en stund.

It´s caos in my head!


//LajsA ♥



Måndag med dans & Julklappsletande.



Tjeeenaa!! =D

Idag så har det varit skola som vanligt... men vi hade Dans på estetiskverksamhet! det var superkul! :D dans är as kul men jag tycker det är klurigt att följa koreografi, det känns dom om jag fokuserar mer på hur jag ska göra stegen än att bara köra på och inte tänka så mycket. Men det kändes som om jag lyckades rätt bra, kul var det iaf :) 

Efter skolan drog jag och Sara en sväng på stan för att hitta julklappar. Jag tycker det är jättekul att köpa julklappar till släkt och vänner, men det kan vara lite svårt att komma på vad man ska ge... fast om jag hittar något som jag känner att det här kommer den personen gilla då känns det underbart :) Men tyvärr så gick det inte så bra idag, men hittade iaf en liten julklapp till min lillebror.
Pappas och Mormors är redan klara och jag känner mig hel nöjd över det! :p Ska bli as kul att se vad dom tycker om sina julklappar... det är också något som är väldigt roligt, att se hur presoner reagerar när dom får en present, gillar personen presenten då har man ju lyckats å det är ju Helt Totalt Jävla As Grymt ;)

Men jag får helt enkelt leta vidare efter julklappar (har några kvar ju) ^^,


En eftermiddag med mycket letande... men typ inget hittande ;p


Nu ska jag fixa till nya lakan å sånt i sängen.... Synd bara att jag har en loftsäng, det tar det hela till en ny nivå när det gäller bäddning xD

// LajsA ♥

åå jusste mamma har bakat några lussebullar... jag måste dra mig mot köket ;)

helgen, the break up & bla bla bla...


Tjenaaa å Gookväll!!

Nu är helgen nästan slut, men jag är inte ledsen för det :)

Jadu... vad har jag gjort i helgen egentligen?

Här är några bilder :p


Varit på julmarknad.... bilden får stå för den mysiga stämmingen som var där!
bilden är faktiskt tagen i en av alla gulliga små stugor på marknaden ^^,
 


Jag har lekt lite i PhotoFiltre <3 :) så nu har jag gjort slut med Paint! ;p mahaha


Lekt ännu mer i PhotoFiltre :D Själv så älskar jag bilden!! Jag kan vara busig...
...men min minsta lillasyster är alltid buuusigast! ^^,


åh så har jag datanördat... å så ovanligt...eh hmm *host* x) men men...
nån gång så ska jag hitta något annat intresse, så tills vidare å datanördar jag påå! xD

The end of the helg.... eller vänta innan jag gå och lägger mig så måste jag bara kolla in dagens avsnitt av julkalendern... Mahaha måste ju se om den är bra... å det tycker jag nog att den är ;)

Så jag säger Natti Natti till alla där ute i världen! (nu täkte jag lite väl stort...) ;p


// LajsA ♥



Sooovaaa.... "blodiga & obehagligascener"


GooooMorrron!!

Jag har sovit till halv ett denna underbara söndag! underbart! Det var jättelänge sen jag sov så länge så det var på tiden att det hände.

Igår kollade jag på "Hajen" den var faktiskt rätt bra må jag säga. Såklart blev jag rädd och dom varnade till och med för "blodiga & obehagliga scener" haha men det var inte så mycket sånt ändå. Men när dom varnar så där så förväntar man sig ju jätteäckliga saker. Fast "Blodiga & obehagliga scener" är olika från person till pesron och ibland undrar jag om det inte är nån jättekännslig person som skriver varningstexterna, för jag menar i vissa filmer så undara man var det var som var så "jätteläskigt".
Hur som helst så får filmen 4 av 5 hajfenor (med tanke på änmet) höhö ;) den var helt klart värd att se. Sen en liten detalj bara... den är ju rätt gammal så teckniken med hajen kan se lite weird ut x) annars var det bra! (Y)

Idag tänkte jag ta mig ut och röra på mig... typ gå en promenad eller nått sånt :) sen lär jag ju säkert dansa lite, min hemliga lilla syselsättning... Mahaha nerrå xp


Hej mitt vinterland idag går jag ut!! ;)
(bilden är från förra vintern... och det är inte riktigt lika mkt snö just nu men men..)


Ha en bra söndaaag! (även om dagen inte till hör favoriterna)



// LajsA ♥


En lördag i stan... & Risifrutti.


Tjeeenaa!!!

tjulululu ;) idag har jag varit i stan!

Jag åkte buss in med mamma och största lillesyrran. Målet var julmarknaden på Jamtli (som jag var på igår) men jag hittade lite spännande saker som jag ville köpa så jag hängde med. För er som inte vet så är Jamtli ett typ av museeum med lite old-tema så allt är som det var förr i tiden. Så det är allt i från gammla hus, affärer och massa sånt och nu när det var julmarknad så var det massa olika stånd där som sålde olika saker. Det var verkligen julstämmning även om jag for fram som en virvelvind för att hitta sakerna jag ville köpa.

En liten roligt sak jag hörde när vi gick där var vad en liten flicka sa till sin mamma...
"Mamma kan vi inte gå nu.. allt är så gammalt här ju!!" 
flickan kanske var 6-7 år ^^, haha litte sött var det.

Sen så hängde jag med pappa (som också tagit sig in till stan) men pappa skulle fixa julgardiner och behöve min proffisonella hjälp som smakråd ;) så vi drog runt lite överallt för att bland annat hitta det. Men vi gjorde lite andra saker också t.ex. provade soffor, handlade lite mat och jag fick en smoothie, popcorn och fikon... mahaha mumsigt.


Jusste jag smakade den nya smaken av risifrutti... Jag brukar inte tycka att risifrutti är så gott men ibland så kan det vara det. Så jag blev lite sugen på att prova den.... den var en liten besvikelse, det var inte så stor skillnad mot vanlig men den var rätt god ändå :)


Smakade ganska mums ^^,


Senare ska jag kolla på "Hajen" som går på tv ikväll & äta mina popcorn! ^^, men jag är galet rädd för hajar så.. haha hur kommer det gå? xD


// LajsA ♥





Julmarknad...


Tjenaaa Tjenaaa!!!

Det är freeedaaa!! :D happy!

Var på julmarknad efter skolan med några kompisar. Det var super mysigt!! ^^, Å eftersom min moste jobbar där så kom vi in gratis (ibland har man tur) Så jag han träffa min moster en kort stund. Det var kul för vi träffas inte så ofta. 
Jag hade egentligen tänkt hitta lite skojiga julklappar på marknaden, men det visade sig att mitt kort typ var tomt (huhu..) så då ringde jag å var lite sur på pappa (stackare... men han skulle faktiskt satt in pengar förra veckan) men så ringde han tillbaka och sa att han hade satt in pengar, då blev jag glad :) kände mig nästan lite borkämd när han sa att han fixat det...hehe men min pappa är bästaste ♥ :) Så nu när jag har fått pengar så ska jag handla julklappar!! :D Ska kanske åka in och gå på marknad imorgon också, fast med mamma och då kanske jag kan köpa nått kuligt.

Såså var det :) ikväll så blire mys å film tror jag ;p


// LajsA ♥

Jag * 6


Jag gillar INTE min tandställning!!! (å jag har bara haft den i typ 2 dagar)

Jag är sugen på massa saker och skulle nästan kunna äta allt!

Jag vill köpa julklappar till alla som betyder något för mig!!!

Jag har nästan INGA pengar.

Jag längtar bort, men vet inte till vad



Jag önskar jag visste vem du är....


// LajsA ♥

hahaha.... the end of the roliga.


Tjennaa Gomorgoon!

Är på skolan som vanligt... det är torsdag och ja det händer väll inte så jättemycket.

Har spanska om typ en halv timme (seeeg å vänta) juste min spanska lärare (som också är min handledare) hade ett litet snack med mig om att jag måste fokusera mer på spanska lektionerna och inte skratta så mycket... haha jag måste skratta, det bara lixom går inte att inte göra det, vissa ord låter så kul ;p. Samtalet var inte precis nån överraskning jag visste att han skulle säga det till slut, för jag vet om att jag inte är så bra på att fokusera på spanskan.
Det är faktiskt rätt svårt, det vore ju jättekul att kunna spanska men det går inte så bra... Få helt enkelt skärpa till mig! Måste ju lära mig något någon gång. Nu kom jag på en as bra idé!! att jag ska plugga spanska på jullovet, visst idén låter jättebra men ärligt talat kommer jag inte kunna hålla det känns det som, men jag måste ju... så den idén måste ta och bli verklinghet!

Dagen har ju precis börjat så allt kan ju i princip hända! ;)


På eftermiddagen så har jag TEATER!!! ♥ 


Paint! :D så här ser det typ alltid ut när jag har spanska! xp

måste väll bli lite ändring på det serious face on!
 ;)


// LajsA ♥


ParDans & Skratteftermiddag!


Tjeenaa!

Idag var en rätt bra dag!

Vi hade dans på idrotten och der var kuuul ;p det var alltså olika typer av pardans! Jag dansade med en kompis som heter Anders å vi var grym.. haha ;) (jo men det är sant!)

Kan typ fortfarande inte äta på grund av min tandställning, så det blev ett glas jocie till frukost och till lunch så försökte jag mosa makaronerna lite extra... haha barnmat vore ju något för mig. Så lite hungrig är jag ju... min diet heter helt enkelt tanställnings-dieten ;p Åt soppa till middag i går och det blir det idag med.

Eftermiddagen var rooolig vi skulle labba x).. haha borde berätta så alla förstår... men det är nog ingen idé, för ni skulle bara "vadå vad är det roliga" för dom flesta onsdagseftermiddagarna då är jag så extremt trött så allt är kul! 

Jag trodde att dagen skulle bli huuur trååkigt som helst, men det blev rätt bra! :p

det är inte alltid vad man tror...


Jag är miss doktor-vitrock xD
en extremt dålig bild från labben... men lev med det!

 

// LajsA ♥


 

En av dom dagarna....


Tjena...


Jag känner mig så konstig, jag vill bara gråta men vet inte varför. Man kanske inte behöver ha nån anledning att gråta, men det känns som om en anleding vore bra för att klura ut något som man kan gör åt det.
Nu är det en sån stund då det är kaos inom mig och jag vet inte riktigt vad jag känner eller varför jag känner så. Det hela känns kostigt... Just nu kan jag inte få ordning på något alls känns det som. Allt handlar kanske om hormoner och bla bla bla (man kan ju alltid skylla på det) men jag vet faktiskt inte.

Det känns som om jag vill vara ensam och bara göra inget alls, fast samtidigt så vill jag göra något kul. Det ena vill jag fast det andra vill jag också men samtidigt vill jag inget alls... inte många som förstår och knappt jag heller. Skulle vilja gå och lägga mig och sova tills allt känns bra... men det händer ju så sällan att saker fixar sig själva. Det skulle var så bra om det var så nu, men nej det fungerar inte så.
Får väll ta tag och göra något åt det här... men vad vet jag inte och just nu orkar jag inte.
Så jag sitter kvar och funderar....


Bilden är nått år...

Vissa dagar är bara kaos av kännslor och allt möjligt... idag var det en sån dag.

Men det kommer alltid nya dagar.

// LajsA ♥



Jullov skulle sitta fint!!

SkrotMorgon!


GooooooMooorgon!

Tisdag...

Jag började dagen med att åka med mamma till jobbet as tidigt, var i stan redan kl 7! :O
Anledningen till detta var för att jag skulle till tandläkaren... och nu har jag varit där. Resultatet är massa skrot i munnen. Lycklig är jag inte precis... men vill man ha snygga tänder så är det bara att stå ut. I längden så är det ju bäst att fixa saker på en gång så att man inte får nått jobbigt besked när man är typ 28, att man skulle fixat till tänderna för typ 11 år sen och att det är försent. Så bäst att få det fixat nu!

När jag gick från tandläkaren bort mot skolan började jag funderar... Jag funderade på om man får ut å resa med typ tandställning? för lixom gå igenom dom där sakerna... jag får en kännsla av att det skulle börja pipa och tänk sen, då kanske dom tror att man är en terrorist som tänker mörda piloten och kapa planet... haha inte alla som blir mördad av en tandställning, den terrositen som lyckas med det han måste vara desperat. Försesten det går nog inte att mörda nån med en tadställning, (hur skulle det gå till lixom?). Tänk vad konstiga saker som bara dyker upp ihuvudet. x)

Idag har jag svenska och engelska. Hoppas att det går bra på engelskan.. men det gör det nog :)

Ha en bra tisdag! :p


// LajsA ♥

RSS 2.0